Já se bála, že seš fuč nafurt. doufám, že jste fšicí cajk.
Příspěvky uživatele
Zrzavci
Mrňavej? :o dyk je to rozhodně větší, než normoš domácí vysavač, musí to umět spolknout poměrně velký kousky zdiva třeba, takže nějakej slepičinec v pohodě. A klidně i mokrý, vlhký zdivo, podle mě tohle na to stačit bude v pohodě. , jdu kouknout, co dával ten pán.
edit - jo to je starší typ, už se to nevyrábí, není v nabídce takže ty novější mají mnohem větší výkon -fakt to vezme velký kousky zdiva, co projde hubicí, to sebere, malta je těžší než slepičí lejno. Půjdu do toho, koupím pak Brtnikovi novej, krásnej a tenhle co má, zabavim.
Omlouvám se, že vyrušuju, hned du - jen NAZDAR TVORE PIŠIŠVORE, RÁDA TĚ VIDIM. a mizim
TAK F TOM NEJSEM SAMA? 😀 výborný, nejni to úpa marná myšlénka teda. Hele podle mě stačí koupit obyč Karchera v Hrombachu
https://www.hornbach.cz/s/k%C3%A4rcher
my teda ten stavební kupovali přímo u nich, ale nestál tolikatě a je vydatnej, nemyslím, že ten pán, co psal u holubů by stotisícovýho kérchra vzal k holubům. ale hornbach to má levnější než sám karcher. My máme dokonce jen nějaký takovýdle WDéčko
https://www.hornbach.cz/p/viceucelovy-vysavac-karcher-wd-3-v-17-4-20-17-l-1-628-101-0/10523641/
a výkon to teda na stavbě fakt má, vezme to suť, šutr, prach a má to dobrej filtr, takže to hodně zachytí, což se u těch pipin bude myslím dost hodit.
Kruník bude zděný, omítnutý, aby se dal dobře vápnit.případěn osprchovat hadicí. Nehodlám těm šmejdům dát nic zadáčo 😀
Ne, ne, výběh ne, to zas jako nejsem magooor. Ale někdo u těch holubů právě psal, že používa starej Karcher - vím co tyhle vysavače umí vcucnout, tak mě napadlo, ešivá to někdo už neprovozuje u slepic. Sem si myslela, že bych hrubě pozametala tu podestýlku, mrskla na komposta a pak to vzala luxem - podlahu a bidýlka, hnízda. Šup, šup a holky mají vycídíno, můžou to zase zahumusit 😀
Rádobyinovátorskej dotaz- ukradnutej od holubářů vedle. Kde se zadavitel ptá, zda má někdo zkušenost s luxováním holubníku průmyslovým vysavačem. a mě hned lenivě napadlo, ešivá by to u těch slepic taky nestálo za to to vyzkoušet? že jako kdybych si prvně zaluxovala doma, tak že bych posléze hupla do dílny, vytáhla tam lux /pochopitelně by to musel být lux čistě určený enem na todle, jinak by mě majitel dílny přerazil 😀/ a šla bych poklidit taklenc sofistikovaně i k holkám. Blbost?????
Dotaz mě napadlo hodit sem, protože na co zas zakládat další téma, předpokládám, že mi řeknete, že je to hovádina a tím to skončí 🙂
hm pravda :-/ tak prt, škoda. říkala jsem si, že se třeba ten úhel právě dá stáhnout na přijatelnou míru.
a Pan Bečka
To nejni dobrý, to je málo, je to totiž přííííšernýýýý, já se tlemim i teď , furt a furt dokola 😀 Jsou to debžoni. A musím říct, že kdy jsem kdysi dávno musela mluvit s kolegyni ze Skotska, že to pro mě bylo utrpení převeliký a připadala jsem si jako retardér 😀 😀 a stejně jsem jí půlku nerozumněla. Myslím, že ani pak ten pozdrav na rozloučenou 😀😀 Radši jsme si pak pro jistotu psaly. Bylo to bezpečnější pro logistiku 😀
Panejo, Pambule pravda převeliký potenciál pro péčkování ponašla!
Vahine - tahla rampa by nešla nějak použít - píšou, že je nastavitelná
Předem se omlouvám všem, co nevládnou Inglištinou, ale prostě musím, tohle mě vždycky, vždycky už asi po stopadesátý zabje - hlavně ten závěr 😀 . Pro ty, co nemají inglištinu, představte si, (Brňáci, či Ostraváci prominou, není to nic proti nim, mám naopak jejich mluvu ráda) Brňáka, nebo Ostraváka zapikolíkovanýho v tramvaji, kdy jediný způsob , jak se dostat ven je říct s pražsckým přízvukem slovo tramvaj, aby se otevřely dveře - a oni mají třeba v Brně tu šalinu, že. Stejně jsou na tom ti dva Skoti v tom výtahu 😀
ale nebudou u toho “odpočívat”.
Jasně! Díky, dyk je to logický. takže fajn, nechám to prostě celý na nich, jak se jim bude chtít. A to přisvěcování - to se mi taky líbilío jak to psal a dává to logiku, takže prostě ráno. píšu si do slepičího deníčku, kterej ešče námám!
Ok, já jen, že tohle už je opravdu moc a vlastně nebezpečný, už budu zticha.
myslím, že Thielli má pravdu.
Ten jedinec si neuvědomuje, že některými svými příspěvky může navíc hodně uškodit nevinnému zvířeti. Ať už je ten anonym v příspěvku u Librely skutečně “to ono”, co tady dělá svinčík, tak svou nehorázně nesmyslnou reakcí odradí případné majitele psů od léčby a od pomoci bolavému zvířeti. A pokud to není “to ono”, co tady dělá svinčik, tak svým dosavadním chováním a příspěvky způsobil to, že lidé už nevědí, kdo co píše a tudíž tomu příspěvku nebudou věnovat pozornost, protože budou předpokládat, že to psalo to “cosi ono” a tím pádem, pokud to i byl skutečně člověk s takovým zážitkem, tak to nikdo nebude brát v potaz, protože tomu nebude důvěřovat.
Chování “tohoto onoho” je proto tak nízké a hlavně nebezpečné, že zablokovávání a znepřístupňování mu tohoto servru je jediné bezpečné řešení. Hlavně, že se “to” tady prezentovalo jako milovník zvířat, ale ubližovat jim tímto způsobem mu ani trochu nevadí.
, to má ráda a spokojeně brouká.
🥰 to abych jela teda s přívěsem, kolik tý mrkve povezu 😀
Díky. Já jsem nemyslela, jako je míň krmit, že abych je šidila a ony byly hladem, ale nějak upravit složení - jako třeba když se hubne útulkovej pejsek, že se mu dá jen masíčko a zeleninka, vynecháme přílohy, dáme víc libovýho masíčka a zeleninky. nebo třeba právě nepřisvěcovat, nebo tak nějak jsem to myslela, páč já je nebudu chtít hnát do snášení, když bude vejce, fajn, když ne, tak ne, bude to slepičí důchod, tak bych jim klidně právě dopřála odpočinek - ale pohodlnej.
🤣
No já vim enem, z kdysi dávno ifauny, že jako dva koníky, ale jméno Dadlička já nevím, a tetkon jsem se bála, když se mluvilo jen o Knedličce, že jako třeba zvostal jen jeden konik. Ten krásnej portrét znám. Je to nádherná fotka.