Odpověď na příspěvek uživatele Thielli z 09.11.2023, 11:17:39
to je vždycky minutová záležitost, relax od něčeho podstatného.
Nejste jediný blbec, naopak jste výjimečná, blbci jsou ti co kolem té lavičky neběhají. Můžete ještě pištět a volat “pomoooc honí mě péf! Zabijou mě!" naši ohaři to maji rádi. I kocór, kdy - teď teda ne, teď tam mám díru - jsem s ním běhávala kolem včelína na zahradě, večer, když už fšicí spinkali a my si uďáli chvilku na sebe a já do tmy volala pomoooc honí mě kocóor, zabije mně, pomoooc! 😀
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 09.11.2023, 10:44:35
ale jasně, máte pravdu, ten pes třeba prt ví, leč….. třeba taky ne, přeci jen nás umí číst, že jo. Ale prostě zemře třeba čtyřletý pes, který je plný života, není to zrovna jedinec, který by do toho šel, že někomu ublíží a…….. prostě ho vypnem. Měl celý život před sebou.
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 09.11.2023, 10:26:36
Já vím. A a chápu. Ale i přes to všechno, je to strašné číst.
Alternativně, pokud jste vlastníkem XL Bully, můžete se rozhodnout, že si ho nenecháte, v takovém případě byste měli vzít svého psa k registrovanému veterináři, aby ho usmrtil. Pokud zvolíte tuto možnost, bude existovat systém kompenzace nákladů na eutanazii. Doporučujeme přijmout preventivní přístup.
I přes to, že je nutné něco udělat a i přes to, že to udělali správně, se mi to hrozně čte. Zase člověk způsobil, že nic netušící tvor, bohužel opravdu nebezpečný, to odskáče.
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 09.11.2023, 09:24:02
krom nutnosti psa registrovat a čipovat, tam spadá kastrace a to nějak je postavené na hlavu, protože prý:
Psy mladší jednoho roku musí majitelé nechat vykastrovat ještě letos, starší psi mají čas do konce června.
Buďto špatný překlad, nebo fakt hovadina, neb jedinec do jednoho roku , krom toho, že kastrace takhle mladého zvířate je ultraprasárna, tak těžko může mít potomky, kdežto ten dospělý, do toho června něco ještě stihne.
Od ledna bude v Anglii a Walesu nezákonné je nejen chovat, ale i prodávat, nabízet, vyměňovat, darovat, ale i převychovávat nebo umisťovat do útulků.
krom kastrace je to hlavně přísný zákaz volného pobíhání tohoto plemena. Při pobytu venku budou muset být vždy na vodítku a s náhubkem. Ten, koho policie zadrží se psem bez osvědčení a náhubku, může dostat pokutu bez stanovené horní výše a pes mu bude odebrán. Co ho v takovém případě čeká, je bohužel asi jasné.
Velké Británie zakázala od příštího roku chov psího plemene american bully XL. Během loňského roku měli tito psi na svědomí šest smrtelných zranění lidí, včetně batolete. Chovatelům nabízí 200 liber (cca 5600 korun) za to, že svého psa nechají utratit. V opačném případě budou muset žádat o výjimku a splnit přísná pravidla
Pokud je to pravda, tak já sice chápu, z čeho to vychází, ale je to tak nechutný a prasácký řešení, že se mi zvedá žaludek.
Tak jsem se fčéra musela smát. Odpolední venčení, který je díky tmě už tak spíš jako večerní. čokle poletujou s obojkama po loukách a sem tam něco procvičíme. Taliprtka něco hezky udělala a já jí povídám “Seš ššššikovná prtka Taliprtka!” a popleskala jsem ji po kejtě 😀
Nejni vůbec zač. A kdybyste si na to potom vzpomněl, čirou náhodou, dal byste sem posléze výsledky svýho pokusu? Páč až jednou budu tak velkomajitelka slepiček, tak stopro bude jednou doba, kdy nebudu vědět co s vejcema. Tož abych věděla, že stojí za to narvat vejce do pšenice a pak si pro ně chodit jak kuna do kurnika. díky předem. Za odměnu jsem Vám to namalovala 😀
Schválně, kolik už zdejší parta teoretiček, které dokáží zasvěceně poradit naprosto ve všem, vykrmila býků?
Jen taková tichá poznámčička milý ftipný anonyme. Ešivá Vy jste si všiml, že zdejší banda teoretiček dala alespoň odkazy na nějaké informace? Na rozdíl od Vás, který jste byl mocen vyplodit pouhopouhou jízlivou a zcela nic neříkající - a to především zadavateli - poznámku. Nevšiml ve své bohorovnosti, že ne? To je ale škoda teda, že jste tak nevšímavej, tak kdybyste se šovinisticky pochlapil a frknul sem nějaké použitelné rady? Určitě by je zadavatel uvítal spíš, než ten nicneříkající výlev.