Jo musíte hned jak ji vidíte, už víte, co od ní čekat, tak řvěte jak prokopnutá ať padá, vypadni mazej, zmiz - to jsou navíc slova, který může znát aji z domova /kolikrát člověk, když se mu zvíře motá, řekne padej, vypadni atd). Můžete taky chodit s hůlkou - trekovou a mávat s ní.
Příspěvky uživatele
Zrzavci
taky řvu jak prokopnutá a vyhrožuju ukopáním, ubitím a jinýma specialitama.
Jednou jsem dokonce pak následně jednu bábu pronásledovala sídlištěm tak, že se mě posléze leta bála a vyhýbala se ona mně - to byl Štajník maličký ščenátko a ona měla vižlu - pseudovižlu - hlavně povahou, byl to obří pes velikosti rýžbejka, pes šel po všem, jedno co, fena, pes, štěně, já tehdy ustoupila na trávník z namrzlýho chodníku, protože mi bylo jasný, že minout se nemůžeme. Čokl si s ní dělal co chtěl, vláčel ji za námi, my ustupovali……….. a pak do mě vjel ďas. Vzala jsem Rumíčka na ruku a šla já po nich. Bábu s čoklem jsem hnala sídlištěm a řvala jak fanatickej magor teroristickej nějakej. Bába se bála, že mi škublo /no, to by se pak divila, kdyby mi škublo fakt/ a já se už posléze bavila tím, jak ji ženu před sebou i s tím šmejdem vražedným /a to prosím vižly miluju, nevím, co to bylo za povahu-čistej asi nebyl/. A Rumíček se asi divil, co se to stalo s jeho vlídnou paničkou, takhle mě doposud neměl možnost poznat.
Já jen dodám takovou asi podstatnou věc - že to nemusí být útulek jen psí, klidně i kočičí, nebo tak.
P.S. Dája stále v prasí? 😀
Podrbalová propadlá panice předlouho - prozatím Pišiškvor plus Princezna počali potomky podruhé 😀 😀
(a teď už Podrbalovou flákne! 😀)
Pak prozřel.
Pozdě.
No to je další věc co nevím- asi by se muselo dohodnout přísně krutopříšně, kolik lidí by to opravdu chtělo a pak zjistit cenu. A taky se zeptat Megi, páč já jsem jen pastelka. No a hlavně tiskárny se zeptat, kolik by to stálo. A taky by fakt lidi museli svolit, že lze ty fotky dát. Jsou to jejich zvířata, jednoho dne by se mohl v dnešním divným světě někdo probudit a říct si, hele, vona to použila, tehdy mi to nevadilo, teď mi to vadí, na tom se dá vyrejžovat… a …. byl by problém. Já nemožu mít problém.
No já na ouzko nemám prostor, jsem uštvaná jak laň při honu Václava druhýho, nebo kerej to byl ten intenzivní lovec. Potíž je, že tu právě nemám ten zvuk a taky popravdě - pustit si tohoto umělce do ´éteru tady, tak okamžitě jede sanitka, páč si budou myslet, že se mi přitížilo 😀 😀 😀 . Každopádně pobavil i druhou mou drahou polovinu 😀
Mě vždycky napadne nějaká hovádina - tohle trvalo asi 15 sec, než se mi to sestavilo, ten obrázek je přesně takhle čitelnej 😀 😀
No, já jsem přemýšlela o tom, že by pro příští rok se mohla udělat kombinace komiksů zdejších a malovaných obrázků do kalendáře. Kdyby byl zájem. Jenže, jsou tu tři jenže:
musel by to někdo vysosat ze stránek, já si to neschovávám, rozhazuju plnejma hrstma pro radost.
Museli by mi fšicí dát souhlas se zveřejněním těch fotek. Nechci, aby mě pak někdo někdy mohl z něčeho nařknout, ani si to nemůžu dovolit.
No a nakonec - protože to nekupují pochopitelně jen lidi zdejší - že by jako některé pointy bez znalosti situace asi přišly vniveč /viž třeba to što?/
Nicméně je pravda, že mě taky napadlo ty sranda komiksy nějak zkompletovat. Ale jak říkám, to by bylo čistě jen pro zdejší osazenstvo asi? Člověk z vnějšku by to asi nemohl pochopit?
🙂
Vidim efe - jdu na jistotu 😀 , díkec, dnes je mi těchto pohledů na šílený Vasila Bilaka zapotřebí. 😀
orionka-2:To je Zlobřík
To je krásný zvíře! Je mi jasný, jakej vnitřní boj ve Vás probíhá. Blbštajn je to, místo aby se choval přívětivě a mohl tak mít svoje doma,tak si to sám maří. Ale je opravdu nádherný, vypadá jak divoká kočka.
Předpokládám,, že nejen Daja, už je z prasé doma 🙂 .
A tak bych chtěla říct, že jsme s Megi vymyslely:
VÁNOČNÍ AKCI NA PODPORU ÚTULKŮ.
Neboli - od teď, kdo koupí kalendář a do poznámky napíše- útulek a jeho jméno, kam to chce směřovat, tak polovina mého honoráře a polovina honoráře pro Megi půjde pro daný útulek.
Víc třeba asi netřeba psát.
I přestaly šílet ženy,
muži se vrhli do práce
A právě tehdy skončila u svíčky legrace
😀
Komunikace s nimi zlepšuje náladu, zmírňuje stres a normalizuje krevní tlak.
………. já nevim. Jsem jen poloviční majitel kočoura. Ten je ovšem schopen mi jinak zcela znormalizovaný krevní tlak vytočit nahoru tak, že právě hrozí, že mě šlehne. Páč když jdu, a přizabiju se o něj cestou ze schodů…….. tak mi to min. náladu nezlepší 😀 😀 . Jemu možná jo, mohl by se pak chlubit svýmu rezatýmu kámošovi ze stodoly, jak velkýho tvora zabil, proti tomu ti potkani a lasičky jsou prt.
Můžete se utěšovat, že třeba neznala ten rozdíl ve významu a šla opravdu jen pro dítě na klouzačku 😀 . Se můžete utěšovat
Durdí se jako hodně, nebo je to jeho způsob komunikace, že jen dá najevo nesouhlas a dál to nehrotí?
To je skvělý, že si hraje, to je skvělý, duše se při tom uvolní, to je potřeba. Možná byl někde pod pantoflem s fenou a bojí se? Nebo - spíš - vůbec nepřišel do kontaktu s psama? Vono se jí to podaří, Barbucha je šikovná.
No já právě dumám, jestli jsem to někdy vnímala někde napsaný. Asi ne, jsem ten kdo čte v bloku- bohužel, takže detaily nevnímám, takže pokud jsem narazila někde v textu v knize a tak, jak se tak člověk učí při čtení neustále, na já nevím, popis člověka oblečeného v mikině s kapucí, asi jsem to četla automaticky kapucou a tím pádem se nenaučila nic, páč jsem si jela svoje.
“pražák” a “pražan”
a jo! To je dobrý tohle. Tak pevně doufám, že jsem byla Pražan.
A stejně 😀…. hele Pražáák smažááák, Praaažan prašan! A s tím smažákem je to asi dost i pravdivý, páč tady na ulicích furt nějaká smažka ☹️
no a já to právě znám víc jako ta kapuca, ne ta kapuce. takže už tam je to jinak, bordel je to.
a zme v dupě všici
😂