Odpověď na příspěvek uživatele anonymní z 19.12.2024, 14:43:30
Tím karsivanem nic nezkazíte.
cituji
Karsivan® byl vyvinut speciálně pro pohodu starých psů.
Kondice našich psů s věkem slábne. První věkem podmíněné problémy, resp. projevy stárnutí souvisí s tím, že se často objevuje zhoršené zásobování kyslíkem v souvislosti s počínajícími problémy prokrvení. Duševní a fyzická kondice psa stále více kolísá v závislosti na pokroku projevů stárnutí. Upravené stravování, chov a péče zvyšují radost ze života a pohodu psů a Karsivan® má navíc účinky podporující prokrvení, které zlepšují zdraví starých psů. Karsivan® byl vyvinut speciálně pro pohodu starých psů, zpomaluje stárnutí a mírní jeho existující projevy.
Odpověď na příspěvek uživatele Míla z 19.12.2024, 09:23:34
Moje kamarádka taky kočku nechávala u kocoura pár dní a pak si pro ni jeli. Dává mi to smysl větší, než na ty zvířata tlačit. A to vona se ostatně kočka nenechá.
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 19.12.2024, 09:20:18
No jo Bobčo, já jsem trochu v časovým klinči - nejdřív ty patálie nemocniční a zádový a pak následně bugr v práci, kdy jsem jezdila domů hodně pozdě a člověk nemá už šťávičku. Pak už počítadlo prostě nezapnu. Hm, to neznám, jak je to dál?
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 19.12.2024, 08:10:19
Jo, přesně z tohodle důvodu už taky na koňa nelezu. Mám čokle a kdyby něco? Co by bylo. Stačilo mi to teď, kdy jeden v nemocnici a druhá záda v Piheli. Líto mi to je, to ne, že ne, ale……
Jo a sem Vám chtěla už stokrát při letmým pročítání tématu v tramvaji, páč jinde nestíhám - pogratulovat ke všem těm úspěchům. Máte slušně úspěšný rok. A já zase mažu.
má šedý zákal a už slepne,prý vidí už max 1m před sebe,je nahluchlá a začíná jí artróza.
a přestěhovala se do naprosto neznámého prostředí. kde to nezná, nemá jistoty. I pro staré lidi je stěhování rána do vazu. Nevím, jaký máte režim, co děláte, neděláte. Ona ztrácí smysly - zrak, sluch. O to více je zapořebí se jí věnovat třeba tak, že se jí o to víc budete dotýkat, brát si ji třeba na klín, pokud je malá, nebo si s ní lehnout na gauč, pokud je velká a mazlit o to víc oč méně slyší, vidí. Věnovat se jí, co to jde, protože ona je možná v tom světě ztracená. Těžko říct. Plus taky určitá demence může být.
Odpověď na příspěvek uživatele Terven z 17.12.2024, 22:28:47
No tak myslím, že páníček bude mít ještě pragmatičtější náhled, než míváme my paničky. Já myslím, že když mu dáte inštrukce, na co se zaměřit a když půjde fakt nejdřív na kukajdu a dá na svůj vnitřní pocit a prokonzultuje s Vámi, tak že ono to fakt půjde. Je dobře, že se má kde ptát.
Terven - a co kdyby budoucí panička se domluvila na ukázkové hodině - nejdřív bez psa, pak s ním, s tím , že bude cvičně cvičit vedle. A uvidí, jak jí to sedí a může postup, který tam mají konzultovat přímo s Vámí? Hm?
Já jsem s prvním ohaříkem šla na zkoušku, chvíli jsem koukala, pak jsme zkusili cvičit a……..velmi rychl vypadli. Protože přesně - paní lektorka chtěla učit ščenátko obraty u nohy škubáním. Přes to, že jsem jí říkala, že my zatím umíme u nohy prostě jen chůzi nějakým směrem a plus usednutí u nohy, obraty ne. Tak jsem rychle skončila a šla jinam.
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 10.12.2024, 16:11:10
😂 neřekla bych, nezabrzdí, ba ani ten nábytek to pak nezabrzdí. Ona totiž nemá stopku. Teď o víkendu mě srazila k zemi. Asi mě na tý louce neviděla, jak běžela. Jen velká dávka humánnosti způsobila, že jsem si nezabila vlastního psa, páč na ty záda to byla vyloženě chuťovka.