Odpověď na příspěvek uživatele Odberryho z 08.05.2024, 21:06:17
U nás je to de fakto záhada. Ptž ta dávka je celkem vysoká. A i Bodlinka sem psala, že kdyby cukrovku neměl, tak by při této dávce padal do značných hypoglykémií. Jsem opravdu zmatená. Lantus je logicky dlouhodobý, ale že by až takto…???
Odpověď na příspěvek uživatele Odberryho z 08.05.2024, 21:06:17
Popravdě jsem z toho jelen, ptž to bylo jednou za dva dny!!!
Já se jinak vždy snažím inzulín na chvíli ohřát (z lednice), ale dnes asi nebyl ohřátý dost…a myslím, že mu také vadí, když cítí studené v podkoží. A jak zanaříkal, tak sebou trošku cukl a představte si, že po vytažení byla ohnutá jehla. Ty jehly jsou droboučké, vím, že to nebolí. Na druhou stranu dnes jsem si opět procvakla prst skrz ucho při měření glykémie a to mě teda štípne. Je to bolest na milisekundu, ale je.
Odpověď na příspěvek uživatele Odberryho z 08.05.2024, 20:56:34
Jj, věřím… I když je pravda, že moc nechápu, jak fungují takové ty venkovní kočeny v krutých mrazech. Nejsou nikoho, nikdo je nenakrmí…😔
Jinak já do Fida také tehdy vždy nějakou trošičičku natlačila. Byla to největší hrůza, co jsem s ním zažila. A jak měl úplně žlutou pusu to nezapomenu.
Doufejme, že u Lesnížínky dojde k obratu k lepšímu.
No a ad stres: Vy jste si narušila vztah s kocourem, přesto si myslím, že kdyby mohl mluvit, řekl by, že raději by tu injekci od Vás…😉 Teda u Fida jsem o tom přesvědčená. Pravdou je, že u nás hraje roli ještě kinetóza - cestou k vetce a vůbec stres z přepravky.
Přelouskala jsem ten původní článek, jak byl u toho videa odkaz a ona provedla jen to, že vyhrožovala sebevraždou a pak plivla na zdravotní sestru. U nás by za to neměla vůbec nic, ani do léčebny by ji nezavřeli. A pokud by ji tam třeba odvezli, mohla by podepsat reverz a odejít. Jj, važme si toho, co u nás ještě pořád máme. Aspoň toto, když spousta ostatních věcí je na ho.no.
Panebože, kousek jsem si ještě pustila, celé to nedám. Jich je na ni asi 5 nebo 6 a vypadají, že se jí bojí! Proč ji, proboha, musí poutat ještě “dublovaně”, teda jestli jsem se dobře dívala - kožená pouta a ještě řetězy…?!!! Ona má ty ruce úplně rudé, pouta bolestivě utažená.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 08.05.2024, 20:55:45
Fakt toto bylo její jediné “provinění”???! To je tedy ke zblití, co jí provedli!!!🤮 Po propuštění se možná té sebevraždy dopustila!!! Já jen poslouchala tu bachařku, jak tam čte a říká, že je to pro její vlastní bezpečnost! Otřesné, nehumánní, dehonestující a já nemám slov!!!😠👎👎
Rozestup mezi aplikacemi inzulínu je větší a větší. Budu kontaktovat vetku, co dál… Naposledy mi dokonce řekla, že on mi “odpustí” i několikadenní absenci aplikace inzulínu, což se mi jeví zvláštní…ale začíná to tak trochu i v reálu vypadat.
Jinak ale dnes tedy při aplikaci inzulínu už i naříkal…😢 Chuděrka si lehl, nastavil hřbet a bok, ale po vpichu si zaplakal.
Odpověď na příspěvek uživatele Odberryho z 08.05.2024, 20:48:16
Ano, to jsem psala. Opakovaně.😉
Kočka NESMÍ hladovět!!! Už dva dny úplné hladovky jsou nebezpečné. Proto, když Fido nejedl asi 12 dní, byl komplet žlutý a měl totální selhání jater. Tehdy se opravdu stal Zázrak!!!
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 08.05.2024, 19:07:08
Já si ze začátku toho videa říkala, že to asi fakt není na ID III. stupně…ale pak, když jsem četla, že umřel…musel mít velmi vážnou nemoc, možná to bylo to šílené ALS…😢
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 08.05.2024, 18:48:46
Já o úvazech v nemocnicích vím, vím i jak kurtují na psychinách atp. Vím, jak vypadají oficiální kurty, někde se fixuje “jen” obinadly nebo se dají ruce do rukavic atp.
Ale toto teda bylo/je i na mě hooodně moc!😠 On totiž tento úvaz může vést k nevratnému poškození brachiálního plexu = inervace paže a vůbec HK. Děs!!! Jen ať sem z Júesej nedojdou tato zvěrstva!!!
Ta žena ve videu je mladá, a i pokud se bůhvíjak provinila, vnímá bolest a mně prostě připadla jak ukřižovaný Ježíš.
Odpověď na příspěvek uživatele Odberryho z 08.05.2024, 15:52:50
Já už Fida pohřbívala několikrát. Dokonce sousedka šla za mnou s vínem…že Fida zapijeme. Tehdy mi dodala odvahu ona, když řekla:"Jano, ale on vůbec ještě nechce umřít!" Já už měla tehdy úplně zkreslené vidění a vnímání (bylo to u toho kočičího moru).