Odpověď na příspěvek uživatele biaca z 05.05.2024, 15:19:12
Jenomže ta diagnóza gastritidy mi přijde taková…že bych ji asi taky mohla střelit i třeba takto po netu. Což bych samozřejmě nikdy neudělala; respektive jen ve zcela jasných případech, kdy sem někdo dá kompletní dokumentaci a dokonalý popis problémů. A i tak to bude vždy s otazníkem.
Ovšem píšu zde něco pro ostatní diabetiky a jejich pánečky: Fido vzkazuje, že už má injekcí plné zuby!!! Dr. mě před tím tři čtvrtě rokem varovala, že to asi nepůjde pořád tak hladce. Jak se blíží večerní čas, začne mi pozorovat ruce. Stříkačku už musím fakt schovávat. No a poslední aplikace se mi už i vytrhl. On pak napodruhé si lehne a vydrží to…ale už mu to fakt vadí.😔😕
Odpověď na příspěvek uživatele biaca z 05.05.2024, 15:25:17
Jéé, jak víš jeho věk?👏 Narodil se někdy na jaře 2013 a já si jej z útulku/depozita brala hned po úmrtí Buba, tudíž v říjnu 2013. Na dnes byl venku až do poledne…
Já byla odpoledne pryč, před chvílí návrat…a pán se mi vyvaluje v posteli!!!😄 Beztak jestli mi zas nedotáhne nějaké klíště, “ideálně” rovnou do postele… Jak jsem dnes pro něj byla, tak už máme dost vysokou trávu všude kolem. No a přijdu a po mně leze klíště!!! A to na mě skoro vůbec, nějakým zázrakem ;-), nejdou!
Jinak ale, Jani, já ten jeho věk nepovažuji za vysoký. Beru ho za pána v nejlepších letech!😂👍
Zde jsou výsledky. Ještě me napadá, mohlo by to nechutenství být i z atb? Ze po nich nemá chuť jíst?
Dle biochemky a KO je číča zdravá! Izolovaná neutropenie…tím bych se netrápila.
Ale chce to dál pátrat. Jak jsem Vám psala, užiju 2 až 3 tbl Augmentinu (Amoksiklavu atp.) a už je mi zle. Nepůsobí to tak na každého, ale třeba mně širokospektré PNC fakt střevní mikroflóru vymlátí šíleně!!!
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 05.05.2024, 08:22:24
Já jsem vděčná osudu, že zatím můžu/jsem schopná jezdit do “mého” penziónku na Vysočině. Nemyslím, že to tak půjde pořád. Plus ty slevy, co mi tam dávají…však Ty, Ali, víš…😀😉
Odpověď na příspěvek uživatele LucieS z 05.05.2024, 00:27:50
Moje kočky často mění místa na spaní. A když jednu noc jeden spí někde, tak druhou noc mu to místo schválně obsadí zas druhý. Toho bych se u Vás nebála…