https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/gustavson-londyn-nor-genitalie-mrzaceni-vezeni.A240509_184617_zahranicni_rtn
Co to zas je??? To se fakt s magory roztrhl pytel?!!😠
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/gustavson-londyn-nor-genitalie-mrzaceni-vezeni.A240509_184617_zahranicni_rtn
Co to zas je??? To se fakt s magory roztrhl pytel?!!😠
😄🤣
No, oni nějak zjistili, že je hermafrodit, má oboje pohlavní žlázy. Ale předtím vyhrával(a) jeden závod za druhým…s obrovským náskokem.
Pylorostenóza…???
Zrzavci:Milgamma
Kometo, zkusím se zeptat Vás, jestli můžu. Třeba víte, třeba máte vysvětlení.
Mám takovej zvídavej dotaz. Milgamma inzerovaná jako sasrak na bolavý záda.
Já jsem ji teď dostala doporučenou pro naši starou psí bábrdli na neurologický potíže - a tak jsem se zakoukala do složení - i proto, že ponejprv mi byl doporučen Neuromultivit - enemže to je na předpis. A jak jsem teď prostě na to koukala, vrtají mi v makovici dvě zvídavý otázky:
složení obou přípravků je - jak deklarováno -čistě jen tři vitaminy skupi Bé - nic jiného tam prý není. A teď
1) proč je Neuromultivit na předpis?? Vždyť jsou to jen vitaminy??
2)jak může soubor vitaminů léčit bolavý záda?
Kdybyste věděla budu ráda, protože to vypadá, že jak nad tím furt melduju, už asi nikdy neusnu 😀
Dík předem, zadem, bokem a tak jako podobně
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35156556/
😉
Edit: Pro jakousi firmu jsem přednášela jejich produkt, na neurol. bolesti - právě kombinace béček. Plus magnézium. Nejlepší biologickou dostupnost má orotát (jako že sůl).
Musela jsem to (logicky) vychválit, ale asi bych našla uložených k tomu víc recenzí, než jen ten odkaz na článek výše.
Nefungovalo…
Respektive možná by Ti Ataralgin od bolesti trochu ulevil…ale není to racionální terapie.
efe:Je volne prodejny lek, ktery je na tremu, stres, ale omylem ucinkuje na bolest zad. A stal asi 40 korun…
Asi Guajacuran…? Funguje totiž na celkové uvolnění, mj. i svalů. Tzn. uvolněný sval není křečovitě (bolestivě) stažený a tím přichází úleva.
To asi není omyl…😀
Guaifenezin je “všelék” 👍 - myorelaxans, anxiolytikum a také expektorans.
Btw, je třeba ve volně prodejném Ataralginu. Obecně je guaifenezin volně dostupný.
Ale já teda nechápu, kdo a proč dává tato videa na YT…??!😲
Jak jsem psala výše, nabídlo mi to xy dalších… Když se chovají jak sadistické zrůdy, tak se divím, že nemají zájem ta videa nějak stopit před veřejností. Já jsem si četla ty komentáře pod videem s Glorií, a nenašel se tam nikdo, kdo by takovou brutalitu schvaloval…což je zcela pochopitelné.
https://www.phoenixnewtimes.com/news/mentally-ill-arizona-woman-remains-in-jail-for-spitting-11346829
Toto (výše) je jen odkaz na článek o Glorii. Ještě jsem to nečetla, jen v nadpise je, že je to 19letá dívka, mentálně nemocná a že byla vsazena do té jejich “vazby” kvůli plivání.👎
balu:To musí být jasné každému při pohledu na takovou jakoženu.
Však znáte Semenyaovou že jo? Dřív jsem sport přímo hltala, tak mi tato osoba neunikla. Byla to velká nespravedlnost - ty její zlaté medaile, posuďte dle fotek…
Doron:Je to sadismus v krystalické podobě. Jak jsi na to narazila?
Je to vězení? Nebo psychiatrie? Nebo vězeňská psychiatrie?
Doron, hledala jsem něco k meningitidě a hodilo mi to odkaz na podobnou “věznici”, kde paní bez pomoci umírala asi dva nebo tři dny - postupně oslepla, ochrnula, nedostala napít a nedostalo se jí adekvátního lékařského ošetření. Pak umřela. Je to naprosto šílené video, které sem dávat nebudu. A pak mi začal algoritmus YT nabízet další. Takže jsem otevřela video tady s tou Glorií… Mně duševně nemocná nepřipadá…ale to je jen z toho jednoho videa. Víc samozřejmě nevím. Ale z mého úhlu pohledu je to naprosto nehumánní přístup, a to snad, i kdyby byla vražedkyně!
Sarah01:Hm, zajímavý, i mimozemšťani. Může tam asi každej, komu se nechce dělat.
Tak já si ten přehled taky otevřela a…to je neuvěřitelné panoptikum.👎 Myslela jsem si, že si s mimozemšťanama děláš srandu. A ono nee.
Něco ke skladování inzulinu:
Nesvědčí mu horko ani zima
Teplota je pro skladování inzulinu klíčová. Aminokyseliny, ze kterých se moderní inzulin vyrábí, jsou náchylné na výkyvy teplot. Ideální teplota se pohybuje mezi +2 a +8 °C. Neotevřené jednorázové pero lze skladovat i při pokojové teplotě, ale maximálně měsíc. Po otevření je potřeba pero skladovat do 30 °C a inzulin spotřebovat do čtyř týdnů. V lednici můžete inzulin uložit třeba do zásuvky na zeleninu nebo kamkoli do spodní části. Inzulinová pera mají většinou trvanlivost okolo pěti týdnů, při vyšších teplotách jejich trvanlivost klesá. Otevřenou náplň do pera už do lednice nevracejte. Lahvičky s náplní do inzulinových pump do ní naopak vrátit musíte. Předtím, než budete plnit zásobník pumpy, je ale nechte chvíli venku. Ideální teplota při plnění nebo vpichu je pokojová. Příliš ochlazená látka by vám mohla při aplikaci způsobit bolest. Navíc studený inzulín více pění, než ten, který se blíží pokojové teplotě. Při plnění zásobníku se tak snáze vyhnete nebezpečným bublinkám.
Nesmí zmrznout
Svůj účinek inzulin ztrácí i v příliš velkém chladu, rozhodně by neměl nikdy přejít mrazem. V chladném počasí se doporučuje nosit inzulinové pero nebo pumpu blízko u těla pod oblečením, abyste tak předešli přemrznutí nebo přílišnému ochlazení obsahu. Chladný inzulin lze rozehřát třeba v dlaních… ale pozor i na slunce.
Vidíte! A mně kladla na srdce lednici, a dtto v lékárně. Ale před aplikací ohřát na pokojovou teplotu.
Aha, tak to pak jo. Fido ví, že na veterině se léčí a všechny úkony trpělivě snáší. Až tak, že při UTZ volal dr. asistentku, ať se jde podívat, že takovéhoto kocoura tam ještě neměli. Ležel na zádech, klidně držel a koukal na obrazovka svého sona!🤣 Ale vím/poznám, že je tam ve stresu, no…
Ach jo…
Tak dejte pak určitě vědět.
https://www.respekt.cz/podcast/spd-lze-oznacit-za-parlamentni-fasisticke-hnuti-proc-soud-smetl-okamurovu-zalobu-na-respekt
Vtipné psát v Den vítězství nad fašismem oslavné příspěvky o SPD…
…a tak já bych jim to vítězství nakonec přála!!!
Spojili by se s komunisty (jinou volbu by neměli) a fraška by dojela až do finále.
Jsou to populisté. Přinejmenším.
Mezi voliče SPD opravdu nepatřím.
Vždyť je to srandovní strana. Nacionalisté (až fašizoidní) a v čele mají Japonce!😄
Navíc jejich program je prostě líbivý, ale chtěla bych vidět, co by z toho dokázali pak v reálu udělat.
Orionka:Znáte časopis Kontexty ? Když jste odtamtud? Z Muni.
https://casopiskontexty.cz/autori/
Teď jsem prolítla autory: To jsou většinou filozofové nebo historici; přímo od nás tam asi (logicky) není nikdo.
Ne. Oč jde?