Odpověď na příspěvek uživatele balu z 07.05.2024, 19:28:35
Balu, ale svým způsobem je opravdu dehonestující chtít kastraci. Tam nejde o odstranění penisu nebo prsou, ale o orchiektomii (odstranění varlat) u transžen, a ovariektomii u transmužů.
Určitá osoba, které je plný internet, a z aktivismu si asi udělala kšeft, mi už fakt leze krkem…a bojím se, kde všude na mě ještě vykoukne. Zasvěcení asi tuší. Tak to mi opravdu vadí hodně a je mi to protivné. Stejně tak jako podivná servilnost médií…
Jenže: Opravdu jsme byli téměř poslední v Evropě s tou podmínkou kastrace!!! Tím pádem dotyční nemohli mít své biologické děti.
Nemyslete si, já chápu a rozumím argumentům proti (tj. Vašim) i argumentům pro. Zajímavé je, že moje transkamarádka (mnohokrát jsem zde o ní psala) transaktivismus odsuzuje a byla možná v celé republice mezi těmi úplně prvními, kdo se nechal přeoperovat. Kdyby to šlo (eticky a měla bych souhlas), vložila bych její foto. Nikdo by na ní nic nepoznal. Myslím vnějškově. Jak dopadla operativně v intimních partiích samozřejmě netuším.😉
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 07.05.2024, 18:25:57
Ano, dnes to celý den hlásí ve zprávách.
Ale je to těžké. Z celé Evropy jsme podmínku kastrace měli jen my, Lotyšsko a tu třetí zemi jsem zapomněla (předpokládám Maďarsko). Mnohým to pomůže, ale ten LGBT aktivismus a masírka v poslední době jsou až nechutné!
https://www.fipwarriors.eu/ Je i facebooková skupina, ale soukromá. Našla jsem třeba Anidef měl nějakou sbírku na léčbu a vyléčili. Laboklin fip - nejde mi vložit odkaz.
Ano, ta stránka je dobrá! Také jsem ji našla, teď jsem ji prolítla a cituji z ní:
“Koncom roku 2021 bol pre liečbu Covid-19 schválený liek Molnupiravir, v ČR a SR predávaný pod obchodným názvom Lagevrio. Aj keď neprebehla žiadna klinická štúdia pre liečbu FIP, v praxi bol už mnohokrát použitý a jeho účinnosť je zrejmá. Okrem toho spoločnosť Anivive pracuje na schválení inhibítora proteázy s názvom GC376, ktorý bol predmetom klinickej štúdie pre liečbu FIP už v roku 2016 a ukázal sa účinný hlavne pri liečbe vlhkej a suchej FIP bez okulárnych a neurologických symptómov.”
“Tedy tolik hloupostí,jako na těchto strankách jsem ještě neviděl. Žádný legální lék u nás neexistuje. MVDr. Načeradská z podivných důvodů dostala povolení k provádění léčby Molnupiravirem,který primárně není určen pro zvířata a není u nás registrován…”
Dále:
HERO tablety (předpokládám lze koupit přes e-shop)
“Tedy tolik hloupostí,jako na těchto strankách jsem ještě neviděl. Žádný legální lék u nás neexistuje. MVDr. Načeradská z podivných důvodů dostala povolení k provádění léčby Molnupiravirem,který primárně není určen pro zvířata a není u nás registrován…”
Dále:
HERO tablety (předpokládám lze koupit přes e-shop)
Odpověď na příspěvek uživatele hmn z 07.05.2024, 10:11:12
Nevyznám se tady v tom bontonu…
Ale naše přednostka podala ruku proděkance (tudíž je níž). Já ji následovala (a jsem ještě níž). Tedy bych očekávala, pravidla-nepravidla, že on, přinejmenším jako muž, tu ruku podá. Ale to je jedno, snažím se, aby mi na něm záleželo co možná nejméně. A proděkanka mi pak k tomu něco napsala, což nechci zveřejňovat.
Jani,víš,že "lidé jsou různé"..ber to tak🙏…ale já myslím,že můžeš být spokojená,né?😇dočkala ses poděkování a naděje,že tam budeš dál učit,né?🤝
Jinak já nejsem vyhazovaná, ba naopak…oni počítají, že budu většinově učit…😄
Ale to je na delší vyprávění. Mně šlo o to, že tím, že se za mě postavilo vedení, se třeba někdo u nás chytl za nos… I když to je asi jen zbožné přání.☹️
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 06.05.2024, 18:23:32
Psala mi sestřenice i přátelé, že proděkanka je skvělá (což je) a sestřenice prý:"To je neuvěřitelné, aspoň malé vítězství!!!" Teda pak mi prod. řekla, že je ve vedení asi poslední blbec, který ještě narovinu říká, co si myslí. Což je tristní.
No a dotyčný se začal chystat něco promítat, pečlivě tam procházel soubory, chystal plátno, když vtom proděkanka stoupla a prý:"No nic, tak já půjdu"…a v klidu odešla!😂
A když přišla, podala jí ruku naše přednostka, poté já a On ne!!! Nechápu!!!
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 06.05.2024, 14:40:03
No a nemůžeš si najít někoho lepšího, alespoň v tom smyslu, že tomu dotyčnému budeš věřit?
Fidova vetka není ideální, ptž je na MD, ordinuje jen jeden den v týdnu, ordinaci má daleko ode mě. Ale vidím na ní, že se furt vzdělává, že ji to baví a stran toho diabetu jsme společnými silami Fida zkompenzovaly.