Přelouskala jsem ten původní článek, jak byl u toho videa odkaz a ona provedla jen to, že vyhrožovala sebevraždou a pak plivla na zdravotní sestru. U nás by za to neměla vůbec nic, ani do léčebny by ji nezavřeli. A pokud by ji tam třeba odvezli, mohla by podepsat reverz a odejít. Jj, važme si toho, co u nás ještě pořád máme. Aspoň toto, když spousta ostatních věcí je na ho.no.
Panebože, kousek jsem si ještě pustila, celé to nedám. Jich je na ni asi 5 nebo 6 a vypadají, že se jí bojí! Proč ji, proboha, musí poutat ještě “dublovaně”, teda jestli jsem se dobře dívala - kožená pouta a ještě řetězy…?!!! Ona má ty ruce úplně rudé, pouta bolestivě utažená.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 08.05.2024, 20:55:45
Fakt toto bylo její jediné “provinění”???! To je tedy ke zblití, co jí provedli!!!🤮 Po propuštění se možná té sebevraždy dopustila!!! Já jen poslouchala tu bachařku, jak tam čte a říká, že je to pro její vlastní bezpečnost! Otřesné, nehumánní, dehonestující a já nemám slov!!!😠👎👎
Rozestup mezi aplikacemi inzulínu je větší a větší. Budu kontaktovat vetku, co dál… Naposledy mi dokonce řekla, že on mi “odpustí” i několikadenní absenci aplikace inzulínu, což se mi jeví zvláštní…ale začíná to tak trochu i v reálu vypadat.
Jinak ale dnes tedy při aplikaci inzulínu už i naříkal…😢 Chuděrka si lehl, nastavil hřbet a bok, ale po vpichu si zaplakal.
Odpověď na příspěvek uživatele Odberryho z 08.05.2024, 20:48:16
Ano, to jsem psala. Opakovaně.😉
Kočka NESMÍ hladovět!!! Už dva dny úplné hladovky jsou nebezpečné. Proto, když Fido nejedl asi 12 dní, byl komplet žlutý a měl totální selhání jater. Tehdy se opravdu stal Zázrak!!!
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 08.05.2024, 19:07:08
Já si ze začátku toho videa říkala, že to asi fakt není na ID III. stupně…ale pak, když jsem četla, že umřel…musel mít velmi vážnou nemoc, možná to bylo to šílené ALS…😢
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 08.05.2024, 18:48:46
Já o úvazech v nemocnicích vím, vím i jak kurtují na psychinách atp. Vím, jak vypadají oficiální kurty, někde se fixuje “jen” obinadly nebo se dají ruce do rukavic atp.
Ale toto teda bylo/je i na mě hooodně moc!😠 On totiž tento úvaz může vést k nevratnému poškození brachiálního plexu = inervace paže a vůbec HK. Děs!!! Jen ať sem z Júesej nedojdou tato zvěrstva!!!
Ta žena ve videu je mladá, a i pokud se bůhvíjak provinila, vnímá bolest a mně prostě připadla jak ukřižovaný Ježíš.
Odpověď na příspěvek uživatele Odberryho z 08.05.2024, 15:52:50
Já už Fida pohřbívala několikrát. Dokonce sousedka šla za mnou s vínem…že Fida zapijeme. Tehdy mi dodala odvahu ona, když řekla:"Jano, ale on vůbec ještě nechce umřít!" Já už měla tehdy úplně zkreslené vidění a vnímání (bylo to u toho kočičího moru).