Buggyra: Já vím, jak dochtoři milují samodiagnozy, ale já si totiž myslím, že to žebro bude vykloubené nebo něco na ten způsob… Ale mám termín u top doktora široko daleko, tak snad mi poradí.
Normálka mě bolí bedra, a to je prostě tak, když to ustřelí, tak se plazím na záchod po čtyřech a někdy to vyjde někdy ne, ale když si lehnu, tak je mi fajn. Tady na tom je pitomé to, že jak se to žebro probudí a začne zlobit, tak se zbytek noci prostě už nevyspím - a to je fakt na budku. To zlatý bedra. Ty jsou snad na ty potíže i nějak vybavený, že je tam víc těch kompenzačních mechanismů nebo co.
Možná mi právě vybouchnul jeden z těch kompenzačních mechanismů k těm bedrům 😄 to by už byla ironie.
Mně jako dohromady nic není, kdybych měla čas přes den si tu hoďku nebo dvě denně naspat, a že přes den se mi spí krásně bezbolestně, vyzkoušeno, tak nemám problém 🙂 Dneska to bylo nějak zase trochu horší, proto jsem o tom napsala takovou stať - no aspoň se ten problém snad nevyřeší “sám”, než navštívím toho doktora. Termín za 14 dní, tak lavíruju, jestli chci trpět ještě 2 týdny, aby měl doktor co vyšetřovat a k čemu se mi vyjádřit, a nebo jestli chci, aby si to sedlo a nějak se to zamaskovalo (protože samo se to nevyléčí, tak naivní nejsem), aby doktor nic neshledal, a vyskočilo to na mě zase za půl roku.