- Příspěvek #203340
- Nahlásit
Raduš, a co tedy dáváte za lék? Ten remdesivir? A musela sis jej sehnat sama??
Raduš, a co tedy dáváte za lék? Ten remdesivir? A musela sis jej sehnat sama??
Přidávám se k cibuli, a dále si kupte Fenistil gel.
Edit: A ještě nějaké volně prodejné antihistaminikum v tabletách. Nemusíte sníst celé plato. Otok by mohl ustoupit i po vzetí jedné nebo dvou tbl.
Doron, já vůbec netuším, kdy mi vyjde přijet (kvůli zaměstnání, novotám…však Ty víš). Ale počítej, prosím, s tím, že budu psy muchlat. Můžu, že jo?😀
Nejsi úzkoprsá, myslím, že s Tebou bude souhlasit většina!👍
Pro mě to není vtipné. Pro někoho třeba ano. Je to fuk.
Pro mě třeba ano, doopravdy ano.
💐🍀❤️
Malinké přeji do života jen vše dobré, zdravíčko, štěstí (na dobré lidi), a bezvadnou babičku už má!!!!❤️ Alenko, ze srdce Ti to přeju, možná ani nevíš, jak moc.
Buggyra:Pokud si představíte sebe v rovině dotyčného, rozhodně by se vám nepozdávalo, že o vás takhle někdo někde bude psát.
Je to tak. Když někde napíši, proč nebudu mít děti, tak anonymní uživatelé také reagují, že nejsem normální. No jo. Vím, nejsem. Co nadělám. Tak to příroda zařídila. Jsem si své situace vědoma a snad se umím nad takové poznámky povznést. Naštěstí nejsem veřejně aktivní, tak se to nemusí probírat někde veřejně, to bych jistě nesla o něco hůře. Už jako učitelka jsem musela odpovídat na některé vlezlé a ne právě příjemné dotazy rodičů, a zrovna těm by do toho, jak a proč nemám potomky, mohlo být kulové.
Víš, já si mnohdy říkám, že prakticky nikdo dnes není normální!😀
O mně skoro všichni mí přátelé říkají, že jsem blázen, cvok, magůrek…a já to vím. A nevadí mi to, protože v mnoha ohledech mají pravdu.😄
Navíc vím, že mě mají rádi i jako toho magůrka…😉
Dnes mi extrémně moc poděkovala jedna končící skupina mých studentů…a já se před nimi rozbrečela (dojetím). Toto fakt není normální!!😂
Ježiš! Tak fakt Elsa je naprosto zlatá!!!👍
Je teda divný, že je úplně jiná než Tvůj Willy. Ona je flegmoška, nejradši chrní, v poslední době mi lehává na polštáři za hlavou a furt mi sahá packou do obličeje, i do očí…třeba uprostřed noci!!😂
Nabízím zadavatelce konzultaci - po zaslání snímků…
Pokusím se zařídit zdarma, jen to teda nezvládnu o víkendu.
Raduš, a co ty granulky rozmočit…třeba v masovém vývaru???
Rady Fido byl žlutý odhadem nejméně týden, jaterky závratné!!! Přesto se to spravilo!
Jako mně už se sem moc ani nechce zapojovat…
Ale měla jsem pocit, že jsou zde narážky na Sarah a ráda bych napsala, že co vím, byla jediná, kdo se uskromnil a v době začátku války u sebe zdarma ubytovala ukrajinskou ženu. Myslím, že na takto neegoistické a filantropní činy by se nemělo zapomínat!❤️
Jinak zamlada ta Věrka vypadala jako dívka, svalnatá, ale dívka.
Já ji taky znám z rozhovorů. A je extrémně milá. Je lesbicky založená, ale to je fuk. Nicméně máš pravdu, že ona anabolika téměř propaguje. A to je špatně!!!
No Kratochvílová sypala/zobala, to se ví.
Ale geneticky byla/je žena. Tam zvýhodnění v tomto ohledu nebylo.
A jinak souhlasím, že Semenya je v podstatě chudák, a…neměla jsem se smát. Je mi teď trapně, myslím to vážně. Předpokládám, že toho posměchu zažila v životě plno. Věc druhá je, že neměla jít do vrcholového sportu.
Btw, naši kulturistku Věru Mikulcovou zde znáte?? Co ta se sebou, probůh, udělala…👎
A zcela vědomě!!!
U Kratochvílové to mohl být tehdejší tlak trenérů, svazu a kdoví - možná úplně seshora…
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/gustavson-londyn-nor-genitalie-mrzaceni-vezeni.A240509_184617_zahranicni_rtn
Co to zas je??? To se fakt s magory roztrhl pytel?!!😠
😄🤣
No, oni nějak zjistili, že je hermafrodit, má oboje pohlavní žlázy. Ale předtím vyhrával(a) jeden závod za druhým…s obrovským náskokem.
Pylorostenóza…???
Zrzavci:Milgamma
Kometo, zkusím se zeptat Vás, jestli můžu. Třeba víte, třeba máte vysvětlení.
Mám takovej zvídavej dotaz. Milgamma inzerovaná jako sasrak na bolavý záda.
Já jsem ji teď dostala doporučenou pro naši starou psí bábrdli na neurologický potíže - a tak jsem se zakoukala do složení - i proto, že ponejprv mi byl doporučen Neuromultivit - enemže to je na předpis. A jak jsem teď prostě na to koukala, vrtají mi v makovici dvě zvídavý otázky:
složení obou přípravků je - jak deklarováno -čistě jen tři vitaminy skupi Bé - nic jiného tam prý není. A teď
1) proč je Neuromultivit na předpis?? Vždyť jsou to jen vitaminy??
2)jak může soubor vitaminů léčit bolavý záda?
Kdybyste věděla budu ráda, protože to vypadá, že jak nad tím furt melduju, už asi nikdy neusnu 😀
Dík předem, zadem, bokem a tak jako podobně
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35156556/
😉
Edit: Pro jakousi firmu jsem přednášela jejich produkt, na neurol. bolesti - právě kombinace béček. Plus magnézium. Nejlepší biologickou dostupnost má orotát (jako že sůl).
Musela jsem to (logicky) vychválit, ale asi bych našla uložených k tomu víc recenzí, než jen ten odkaz na článek výše.