Aktuálně: 3 873 inzerátů207 490 diskuzních příspěvků18 218 uživatelů

Příspěvky uživatele

Fikovnice

Fikovnice
Fikovnice 15.05.2024, 17:25:31 xxx.xxx.68.45

Ještě písnu něco: Já jsem takovej cvok, že občas neudržím emoce…a u hokeje si zařvu!!! No, bude to působit zajímavě, jestli to bude slyšet z mého pokoje!!!😂

Fikovnice
Fikovnice 15.05.2024, 17:20:49 xxx.xxx.68.45

Holkýýýýý, je to tím, že fandím!!! 🤩 Další góóól!!!👏

Fikovnice
Fikovnice 15.05.2024, 17:18:44 xxx.xxx.68.45

Tak a teď si jdu vsugerovat, že je to tím, že už fandím! 🤣 První třetinu jsem trávila v bazénu!

Co Raduš??? Ta je taky blázen do sportu, sleduješ?

Fikovnice
Fikovnice 15.05.2024, 17:17:15 xxx.xxx.68.45
Fikovnice:

Holky, já jsem šílenec do hokeje!!!

Takže jsem vylezla z bazénu, vlasy ještě úplně mokré a už fandím našim! Hoši, do toho!!!😄👍

Góóóól!!!!!!!😂👏

Fikovnice
Fikovnice 15.05.2024, 17:14:29 xxx.xxx.68.45

Holky, já jsem šílenec do hokeje!!!

Takže jsem vylezla z bazénu, vlasy ještě úplně mokré a už fandím našim! Hoši, do toho!!!😄👍

Fikovnice
Fikovnice 15.05.2024, 17:12:38 xxx.xxx.68.45
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 15.05.2024, 15:27:54

Ronjo, znovu děkuji za povzbuzení🌷…a právě jsem z bazénu vylezla. Voda (slaná) má neuvěřitelných 34 stupňů…a plavu…nahá!!!🤭

Fikovnice
Fikovnice 15.05.2024, 17:08:33 xxx.xxx.68.45
»
Odpověď na příspěvek uživatele biaca z 15.05.2024, 16:18:34

Jani, já bych teď počkala na ty názory vetek. Odberryho má zkušenost s mnoha nemocemi čičin, ale asi bych teď do toho nemíchala další postoj. Teda to je můj názor…😉

Fikovnice
Fikovnice 15.05.2024, 17:06:57 xxx.xxx.68.45
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 15.05.2024, 15:28:50

Super, jen prosím, nedávejme to sem nějak postupně, i když vlastně teď mi došlo, že je to jedno - že už budeme mít obě nějaké res., a vetky ovlivněny názorem té druhé už nebudou…

Jak jsem psala, já bych měla odpověď obdržet v noci. Jsem sova, ale nevím samozřejmě, kdy přesně Eva odepíše.

Fikovnice
Fikovnice 15.05.2024, 17:04:55 xxx.xxx.68.45

Aneto, good news!🤩

Volala jsem té vetce od nás z práce…a mám jí vše poslat večer na mail!👍

Prý bude dnes pracovat i v noci a pokud se k tomu dostane, odpoví prý právě přes noc.

Fikovnice
Fikovnice 15.05.2024, 15:21:09 xxx.xxx.177.249

Jo a měla bych takový návrh: Pokud se vyjádří i kolegyně Komety, tak to nedávat veřejně, aby třeba jedna vetka nebyla ovlivněna druhou… Až pak společně napsat, co si myslí jedna vetka a co ta druhá.

Fikovnice
Fikovnice 15.05.2024, 15:18:52 xxx.xxx.177.249
»
Odpověď na příspěvek uživatele Aneta120 z 14.05.2024, 20:00:24

Díky! Aneto, v jiném vlákně jsem psala, že se mi zas nakupily problémy (mj. jsem si fest odřela auto), ale to nebrání tomu, abych to dnes postnula té mé kolegyni. Zda a kdy odpoví jsem Vám již psala, že neovlivním, ale budu doufat, že se vyjádří…

Fikovnice
Fikovnice 15.05.2024, 15:16:31 xxx.xxx.177.249
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 15.05.2024, 07:49:15

Já mám zas názor jako “holub”. Myslím ale, že se uvažovalo, že kdo je online, bude nějak skrytě. A kdo bude mít zájem, tak online lidi rozklikne. To by bylo, dle mě, řešení pro všechny…

Fikovnice
Fikovnice 15.05.2024, 15:06:17 xxx.xxx.177.249
Orionka:

Asi si našel lepší partu. Nesmíte všude vidět bubáky. Chybí tu víc lidí. Třeba inspektorka….

Prosím, proč píšete o bubácích???😄

Phorum mě nasměroval sem, a byl extrémně slušný. O bubákovi nemůže být ani řeč, vůbec nevím, jak jste na to přišla.

Edit: Inspektorka sem ze začátku chodila. Kdo mi chybí moc, hodně moc, je Odetta!!!😢

Fikovnice
Fikovnice 15.05.2024, 15:02:16 xxx.xxx.177.249
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 15.05.2024, 14:59:42

Máte pravdu!👍

On život takový prostě je…

Fikovnice
Fikovnice 15.05.2024, 15:01:04 xxx.xxx.177.249
Anonymní:

Fikovnice, přeju, abyste se jednou téhle peripetii mohla zasmát. Ano jsme jen lidi a jeden lidský článek prostě zapomněl. Já mám na tyhle věci takovou průpovídku z Leteckých katastrof, u kterých jsem usínala - technická závada nebo lidský faktor? Trochu mi to pomáhá z toho prvotního nas.ání a samozřejmě většinou selhává lidský faktor. 

Klíšťata jsem si včera vyndavala tři, většinou mívám malý flíček tam, kde klíště nešlo hladce ven nebo jsem si ho nevšimla ideálně hned. Momentálně mám malý flíček a bouličku v třísle. Onehdá zase v podkolenní jamce, do pár dnů vždy zmizela. Místo hned vydezinfikuju a přihodím k tomu ještě pár dnů. Při borelióze se mi typický flek udělal asi za tři týdny - opravdu ukázkový, tak to bylo jasný. Nevím, jestli se doba nějak změnila, ve smyslu “Měla jsem klíště, nasaďte mi ATB.” Já bych sledovala a čekala. Každopádně držím palce, ať byl prevít bez problémů. Nemám je ráda, nemám je ráda!

Bobčo, Vy zníte jako byste si na tu operaci odskačila jen tak, třeba mezi nákupy🙂. Doufám, že i rekonvalescence pošlape bez problému a budete to mít brzy za sebou.

Ronjo, ještě k tomu klíštěti: Mám tam také bouličku a místo je zarudlé. Dezinfekce proběhla “vtipně”, mám tu jen ústní vodu CORSODYL!😄

Můj kamarád internista mi v minulosti, kdy jsem měla klíště (toto je snad fakt teprve podruhé v životě) vhledem k mým nemocem hned nasadil ATB. Ale mně se tedy do toho vůbec, ale vůbec nechce. Aspoň zatím. Ještě, že bylo na přístupném místě - na břiše. S kamarádkou na telefonu jsme se tomu pak zasmály. Řekla mi:"Měla jsi liposukci zdarma!"😂

No, na 99% mi je dotáhl Fido, a asi až do postele.

Fikovnice
Fikovnice 15.05.2024, 14:51:10 xxx.xxx.177.249
Ronja s motejlem:

Ajaj, to pořádně zamrzí. Fikovnice, ale víte, že na vzhledu nezáleží, důležitý je to, co je uvnitř. Užíváte si vůbec ten pobyt? Myslím, že teď si ho potřebujete užít o to víc. 

Právě, že ne. Od příjezdu v tu noc jsem se nechala vystresovat. Na pokoj jsem se dostala po 2.h ráno a neusnula jsem.

No a dnes jen obvolávám servisy, už jsem i rušila jednu proceduru zde…

Objednací doby servisů hrozné a to stále ještě nemám opravené ty díry na kapotě, tudíž auto nemá havarijko!☹️😟

Víte, u mě je vše v rozkladu, tak jsem aspoň toho Čeňka hýčkala…a vidíte - sama si jej odřu, a pořádně!👎 V životě se mi taková věc nestala…ale vše je jednou poprvé.

Ale je mi jasné, že jsou MNOHEM horší věci na světě, viz to, co psala Kilian.😢

Fikovnice
Fikovnice 15.05.2024, 14:39:05 xxx.xxx.177.249
kometa:

No ale po operačním zákroku jste snad nějaký opioid dostala,

To samozřejmě ano - Tramal nebo Tramadol nebo Zaldiar. Dali mi recept, abych mohla zobat i doma. Jestli a co mi píchli ještě během narkózy, to jsem, pravda, nezkoumala.

No a toto je prostě špatně, opravdu.

Teda nevím, o jakou operaci šlo, ale obecně se pooperační bolest má tlumit silnými opioidy (nebo opiáty 🙂, to už je fuk).

Fikovnice
Fikovnice 15.05.2024, 14:34:11 xxx.xxx.177.249
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 15.05.2024, 13:16:29

Rady, napíšu Ti pravdu. Moc jsem nevěřila, že se Ti uzdraví Vikťa. O to větší radost mám z každého pokroku!!!❤️

A abych našla i já nějaká pozitiva: Totálně mě teď dostávají studenti svým feedbackem, někde jinde jsem psala, že jsem takový magor, že mě jejich pochvala a poděkování dostalo tak, že jsem se dojetím rozbrečela. V hodině!!! Jsem cvok, prostě…

No a další pozitivum je, že tedy snad lze Fidovi inz. aplikovat á 48h, což je také velký posun!

Fikovnice
Fikovnice 15.05.2024, 14:30:51 xxx.xxx.177.249
Kilian:

.Jani to mně moc mrzí, že jdeš z jednoho průsvihh do druhého, kdybych ti nějak mohla pomoct ..u nás teď také nic moc….kamarádovi zemřela maminka, staral se o ní až do konce u nich doma, tak mám hrůzu aby také teď když odešla, znovu nerecidivoval….

Evinko, jsi moc hodná…

Budu myslet na Tvého kamaráda, odchod maminky je moc bolestná věc!!!

Fikovnice
Fikovnice 15.05.2024, 14:29:54 xxx.xxx.177.249
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 15.05.2024, 13:16:29

Rady, já to tak mám…nevím proč, ale už dlouho.

Chvíli jsem se radovala, že se karta obrací…a prd!

No, napíšu to teda, bez podrobností: Já jsem si fest, ale opravdu fest odřela Čeňka!!! Takže v tuto chvíli je tam závad (teplotní čidlo), jam na kapotě a teď rýh, sedřeného laku atd. atd. tak za cenu oprav kolem 60k, a to jsem asi hooodně při zemi! O víkendu jedu nechat tepovat sedačky!!! Další gól! Já si koupila utěrky na interiér auta. Nechala jsem je pootevřené na sedadle. V horku z nich cosi vyteklo a zanechalo naprosto šílené fleky, které nejdou vůbec vyčistit. 

A zase vzkazy z “druhého světa”.😇 Dnes v noci extrémně dlouhý sen, že jsem u dr., aby mi dala štempl pro pracoviště. Já vůbec nevím, jak ta dr. vypadá, ale ve snu měla jasnou fyzickou podobu! No a dopoledne mi volá sestra od té dr., že paní dr. vzkazuje, ať přijdu o dost dřív, ať má na mě dost času. V životě se mi o tomto středisku nezdálo!!!