- Příspěvek #204404
- Nahlásit
Ronja s motejlem:Bobčo, kéž byste mohla telepaticky poslat trochu vašeho přístupu mojí mamče. Jé, a sehnala jste vozík to je super, s tím to přeci jen bude bezpečnější než se židlí, a když se budete moct dostat i ven, na čerstvý vzduch…to by bylo fajn🙂. A jak se Vám v nemocnici spalo? Já jsem nespavec i doma, někdy lepší někdy ne, ale v cizím se mi spí obzvlášt nedobře. No a moje mamča to má stejně, ale když byla na operaci - doktoři, řekli, že už nejde otálet, tak tam normálně odpadla, odpočinula si, nakonec si ten pobyt vlastně užila, prý jako někde v hotýlku.
Fikovnice, boule po klíštěti se zvětšila a rozsvědila, v noci jsem jí poctivě podrbala😁, ale jinak dobrý.
Hrozně u nás fouká, venku se být nedalo, je to nepříjemný, nejsou slyšet blížící se auta, tak jsem ráda, že ani chlupatci se to nezdálo.
Sago, já nejsem kdovíjakej fanoušek, normálně hokej nesleduju, ale mistrovství - samozřejmě nás, ráda zkouknu, snad i musím, jinak bych si asi musela sbalit švestičky a jít bydlet do stodoly🙂.
Ronjo, u mě trochu podobná progrese, respektive u mě se rozšířil červený flek. Není velký (zatím), ale je. Bouličku v podkoží cítím také, ale malou. Já totiž klíště preparovala asi hodinu!!! Nechtěla jsem, aby mi tam zůstala kusadla. Navíc se těch potvor strašně štítím! Respektive na Fidovi mi až tak nevadí, ale na mně…to je fuuuj!🤮
V Brně zkusím vyfotit a přes kamarádku postnout foto sem. Já totiž fakt klíšťata nemívám, takže netuším, co je ještě “normální” reakce a kdy bych už měla začít uvažovat o těch ATB (do nichž se mi zatím pořád strašně nechce).
Jo a Bobče gratulki, že tak dobře zvládla opku!!!💐