Ronja s motejlem: Sago, jojo, koníky, krávy, ovce - taky hlasím, když se mi něco nezdá🙂. A jo, jsem tuze ráda, že vztahy tu máme dobrý, jako jasně, někdy se to tu neshodne, to se stává i v lepších rodinách, ale musím říct, že když je třeba, zatím se vždy, když bylo třeba, mávlo rukou. Doufám, že to tak bude i dál, věřím v to.
Fikovnice, péčkování bylo opravdu skvělý, myslím, že jsem to tam před ukončením IF psala, ale mně to tehdy pomohlo - tedy kamarádce, trochu se mi hroutila, ale při předčítání péčkování se SMÁLA a začaly jsme taky péčkovat, hodně hodně moc😁. Ráda na to vzpomínám. Pak holt moc práce, dítě, prostě život a postupně to upadalo. Nedávno jsme to zkusily a měly jsme palice prázdný přeprázdný🙂. I já jsem vděčná, že jste to tehdy rozjela.
Pokud bych měla ztroskotat na pustým ostrově tak prosím s Buggyrou. Vajíčko vydolovaný z mrtvý slepice = každý gram bílkoviny dobrý!
Buggyro, věřím, že i ta jedna ačokča se ukáže jako holka pracovitá.
A můžu poprosit? Co používáte, nebo Žínka, za ty slimáčí granule? To jsou nějaký eko, bio, nebo to neřešíte? Já teda sbírám, ale přemýšlela jsem, že bych možná někdy zkusila k čerstvě zasazenýmu udělat taky nějakou obranu. Ale nechtěla bych, aby to ublížilo jiným tvorům. A co déšť? Ten nevadí, dostávaj se z toho nějaký fujtajbly do půdy? To je otázek 🙄, možná přeci jen zůstanu u toho sbírání😁.
Bobčo, ano spolubydlící jsou někdy doslova na zabití, dobře že už máte klid.
Nepíšu tím, že bych Vás předtím neměla ráda, to tak nebylo, spíš mi právě přišlo, že jste taková na mě až moc vážná. A já bez legrace neumím žít. Vždy jsem byla bavič společnosti.😉
No a ten Váš tehdejší příspěvek mě rozsekal, já mám snad někde celé péčkovací vlákno i uložené…😄