Aktuálně: 3 854 inzerátů207 493 diskuzních příspěvků18 218 uživatelů

Příspěvky uživatele

Fikovnice

Fikovnice
Fikovnice 21.05.2024, 11:45:12 xxx.xxx.61.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 21.05.2024, 11:42:21

Psaly jsme současně…a totéž.

Fikovnice
Fikovnice 21.05.2024, 11:44:36 xxx.xxx.61.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 21.05.2024, 11:35:17

Našly se ostatky Shani Louk! Video, jak ji Palestinci vezou na korbě náklaďáku s vykloubenýma nohama jak hadrovou pannu, asi už nevymažu z hlavy.

Nebo tatínek, který plakal, ale byl rád, že jeho dítě Palestinci zabili, neboť je tím pádem už nemohli mučit!

To byl naprosto bezprecedentní útok. Zabíjení žen a dětí není v pořádku, ale co se odehrálo v říjnu, tak to bylo to “zasetí větru”.

Fikovnice
Fikovnice 20.05.2024, 12:47:44 xxx.xxx.63.169
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 20.05.2024, 12:46:28

To je asi někdo, kdo prodává víc plemen psů, ne? Nebo “plemen”. A nechal původní znění inzerátu…?

Fikovnice
Fikovnice 20.05.2024, 12:33:44 xxx.xxx.63.169
sutrik:

Už bych si to měla konečně zapamatovat - žádné zkratky v místech, kde byla kdysi pěšina. A už vůbec ne do strmého svahu k zřícenině. Pak se z několikasetmetrové cesty může stát prolízačka na hodinu.  

Dnes objevování nových cest. A míst, kde cesta už asi nikdy nebude. Na fotkách je zřícenina Žumberk.  Další koutek mých Železných hor.  A video “unaveného pejska” po návratu z několikahodinové procházky. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Katko, zas se u videa přiblble uculuji😄…a s dovolením je přepošlu té staré paní. Psala jsem o ní někde výše, milovnice všech zvířat, psů a koček obzvlášť!👍

Fikovnice
Fikovnice 20.05.2024, 12:29:09 xxx.xxx.63.169
Tenurri:

Je to krátkosrstá kolie.

Willy se sice bojí hodně věcí (a lidí), ale zvířat kupodivu ne. Chodí na něj i koukat k ohrádce a když se štěně moc hejbe, tak zase odchází, ale docela v pohodě. 
Lyarra na něj trochu držkuje. Ale dneska ležela v křesle, štěndo běhalo kolem a hrálo si s hračkou a ona jen koukala. Hlídáme, aby pejsek kočky neotravoval, ale spíš z nich má respekt a moc si jich nevšímá. Kocour je pořád o dost větší než on 😁. 

Pardon, nečetla jsem celou diskuzi…už tam příspěvek nechám a ještě jednou moc gratuluji!💐

Fikovnice
Fikovnice 20.05.2024, 12:28:20 xxx.xxx.63.169
Tenurri:

Díky 😁

Mám radost, že bobky mají zatím 100% úspěšnost venku. Loužičky jsou tak 50 na 50 😅. Ale je to teda fakt hodný štěňátko. Jen neusnout na vavřínech, je tu teprve druhej den, tak se možná ještě projeví. Jinak celou noc spal, jen si přelehával a vydržel nějak od půl 11 večer až do 6 ráno. Já teda moc nespala, protože jsem se bála, že ho zalehnu…

Tak gratulki k miminku!!!🌷

A omlouvám se za možná pitomý dotaz - co je to za plemeno?

Fikovnice
Fikovnice 20.05.2024, 10:24:50 xxx.xxx.63.169
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 20.05.2024, 09:24:44

Pobčo, písemky poopravovány. Pouze posluchači poudivovaní proč porozdávám poloroztrhané papíry, podrápané. Při popisu původce potrhání posluchači pochechtávají!😂

Fikovnice
Fikovnice 20.05.2024, 10:23:01 xxx.xxx.63.169
»
Odpověď na příspěvek uživatele Espiro z 20.05.2024, 09:34:26

Přesto Phíkovnice pociťuje přemilý pocit: Po předlouhé periodě pročíst psaní postnuté Pespiro!👍👏

Fikovnice
Fikovnice 20.05.2024, 08:58:10 xxx.xxx.63.169

Bony a klid je předervoluční. Byl zázrak, že to tehdy prošlo u schvalovačů. Teda ono to nějak neprošlo, ale unikla kopie, tak to pak už pustili do kin.

Zelená míle je TOP!!!

Fikovnice
Fikovnice 19.05.2024, 15:08:39 xxx.xxx.63.169
»
Odpověď na příspěvek uživatele Odberryho z 13.05.2024, 16:04:22

Tak co je nového?

U nás novinka asi žádná, vyjma toho, že jsem tedy přešla na ten Lantus á 48 hodin. No, a uvědomila jsem si, že Fido se nejvíc cukal, když inzulín nebyl dostatečně ohřátý. Přiznávám, že jsem nevěděla, že aplikace nedostatečně ohřátého inzulínu je bolestivá!😔 Takže teď jej nechávám ohřát na pokojovou teplotu delší dobu před aplikací…a Fido ani nemrkne.

Jo a ještě by mě zajímalo: Jak/kam jste dávala použité jehly a stříkačky? Mně je nechtějí v naší lékárně vzít.

Fikovnice
Fikovnice 19.05.2024, 15:04:50 xxx.xxx.63.169
kometa:

Zlomený kotník - osteosyntéza + její odstranění, halux, odebrání vaječníku, vyhřezlá ploténka, žlučník. Ve zkratce. Nic tak vážného jako u vás.

Bolest v podstatě snesitelná - tu nejhorší, co jsem zažila, byla první vaječníková cysta nebo možná extrakce zanícené osmičky? Ani na jedno opiod nebo opiát nedali.

Popravdě to nejsou úplně banální operace. O to víc mě překvapuje tlumení pooperační bolesti jen tramadolem.

Fikovnice
Fikovnice 19.05.2024, 13:54:33 xxx.xxx.63.169

Páni!

Phíkovnice překvapená!!! Plno péčkujících paní!

Pronjo,  Prno🤣pršení prohibuje. Počasí průměrné, pološedo - poloprůsvitno. 

Phíkovnice ponavštěvovala příbuznou - plkaly pomalu půlden!😄 Potom Phíkovnice povozem poodjela. Příjezd příšerný!!! Phido potrhal písemky posluchačů!!!🤣 Přibližně podesáté!

Potrhání písemek = Phidův protest, Phíkovnice přijela pozdě. Potvora Phido písemky povytahoval; Phíkovnice převelice překvapena, protože písemky poschovávala!😂

Fikovnice
Fikovnice 18.05.2024, 23:49:16 xxx.xxx.60.187
lesnizinka:

Jani, stačí tam přece zavolat a oni ti ji do příště nechají na recepci. Nenecháváme v hotelu nic, ale jednou Tom zapomněl nabíječku v Praze, kde jsme vlastně také stálí hosté už pár let. 

Kam zavoláš kvůli kocourovi nevím😛 Leonek taky přeznačkoval barák a cizí auto v garáži, když Tom odletěl na týden na služebku. Nevím jestli je to naschvál, spíš bych to nazvala stres ze změny. 

Bobi, jak ti pokračuje rekonvalescence, už umíš s berlema salto?🤪

Raduš, mně jednou řekla kámoška, že když někdy ztratím něco nepodstatného, tak už to nemám hledat - snad je na to nějaké pořekadlo či co. Nabíječka je něco jiného (mmch. také jsem ji na poslední chvíli vytahovala ze zdi!!!😀). Ale mně přijde trapné tam volat kvůli propisce, byť byla moje oblíbená. Já totiž v posteli opravovala písemky studentů ;-) a úplně si vybavuji, že pak ve spěchu jsem sbalila písemky, a tu propisku, že bych si brala, si už nevybavuji. Ale můžu udělat zajímavý pokus. Hypoteticky mohla spadnout mezi postele, které tam mají strašně těžké a přiražené k sobě (je to de fakto manželská postel). No a jak jsem psala, je to jejich TOP pokoj a když to jde, dávají jej mně.😊 Tak, kdybych tam ještě někdy byla (jako v dohledné době), tak schválně zkusím ty těžké postele dát od sebe, jestli tam propiska není zapadlá. Ptž, kdyby ležela vyloženě na posteli, asi bych si jí všimla… Ale tak nějak nečekám, že tam teď někdy pojedu.

Jinak dámy, dnes jsem byla u kamaráda, co mi sem tam pečuje o zahradu (pak jsem ještě navštívila sestřenici). No a kamarádovi jsem dlužila platbu průřezu stromů. Jsem finančně zruinovaná😔, vzal si 12k, což ale na to, v jakém stavu sad byl, je ještě levná cena.

Fikovnice
Fikovnice 18.05.2024, 15:57:08 xxx.xxx.60.151

Propána! Pobča péčkuje! Perfektně!!!👏

Phíkovnice poodjede právě povozem. Potřebuje pročistit potahy, protože potahy prosáklé podivnými phleky. Potom Phíkovnice provede pokus péčkovacího pokračování, případně popíše palicolam!

Fikovnice
Fikovnice 18.05.2024, 00:46:27 xxx.xxx.62.197

Já si musím vylít srdíčko!😟

Po návratu jsem měla nachcáno v posteli (omlouvám se za výrazivo, ale fest mě to nas…štvalo)😠. Nic mokrého, jen puch toho hajzlíka (Prostředního). Deka lepkavá, už jsem ji stihla přeprat dvakrát. Nicméně budu muset vyprat i potah matrace. Tak! A teď mi někdo říkejte, že kočky nedělají naschvály…😉 Není to poprvé, co to udělal… Navíc jako jediný z mých koček značkuje a páchne.

No a nebyla bych to já, kdybych při pobytu něco nezapomněla! Je to už moje letitá tradice! Tentokrát zůstala někde na pokoji moje oblíbená tužka ve tvaru injekční stříkačky. Tak si říkám, že budu přát, ať někomu nosí štěstí…a hlavně, ať se někdo nelekne, že je to fakt stříkačka.😄.

Fikovnice
Fikovnice 17.05.2024, 13:24:26 xxx.xxx.177.249
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 17.05.2024, 13:22:26

Nemáte zač děkovat, napsala jsem to, jak Vás vnímám a cítím.👍

Tehdy jsem postahovala vícero diskuzí, mám je jako pdf, ale je to milión souborů. A jako první jsem stahovala Péčkování…😂

Fikovnice
Fikovnice 17.05.2024, 13:20:13 xxx.xxx.177.249
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 17.05.2024, 13:18:56

Ronjo, ono to začínalo nějak jako Ppéčkování pro palicolámání nebo tak nějak. Třeba tam brzy něco napíšu…😄😉

Edit: Měla jsem na mysli, že mám stažené to vlákno ještě z IF.