- Příspěvek #205566
- Nahlásit
Raduš, děkuji Ti…ale dnešní dr. jsem musela přeobjednat. Mně je od včera děsně zle. Myslím, že ty veletoče počasí, včera bylo v Brně neskutečně dusno, a to tak, že ze mě fakt jen lily potoky potu.😟
Raduš, děkuji Ti…ale dnešní dr. jsem musela přeobjednat. Mně je od včera děsně zle. Myslím, že ty veletoče počasí, včera bylo v Brně neskutečně dusno, a to tak, že ze mě fakt jen lily potoky potu.😟
Sarah01:Já to dělám, když si to zájemce přeje. Nejdřív pošlu na vyžádání fotky a pokud si nevybere a chce si vybrat při první návštěvě na místě, tak mu jen napíšu, kolikátý je v pořadí a které štěndo už mít nemůže. Vybralo si takhle asi šest zájemců, ostatní to nechali na mě a poslední prostě zbyl, přestože to byl podle mě nejhezčí pejsek z celýho vrhu.
Ali, a co se s ním stalo? To byl “zelenej”??? Už si je moc nepamatuji.
Jo jo, moje taky nemají rády paštikoidní konzervy!
Jo, Vy myslíte palicolamy? Tam jsem dávala (do péčkování) myslím dost detektivky (ale úplně nějak extrémně je nemusím), Netvora s Malkovichem (to mě teda uzemnilo) a asi třeba i Kladivo na čarodějnice. Tento film mi unikal až donedávna, nechápu to. Naprostý skvost, i když neskutečně depresivní.
Evinko, Tobě také moc děkuji!!!👏
Dnes/teď večer je mi strašně zle, potím se tak, že ze mě naprosto leje. Asi počasí, ale možná začíná pracovat i psychika…😔
Ronja s motejlem:Filmy se zvířátkama taky moc nedávám, prořvu je. Ale chystám se na tenhle, jestli ho v našem malinkém, malinkatém kině budou dávat, pes a svalnatej chlap…neber to. Kapesníky připravím a domů pak půjdu pěšky, tak ještěže srnky nějakou červenou, uřvanou ženskou řešit nebudou.
https://www.csfd.cz/film/1020251-nezlomni/prehled/
No a pro Fikovnici mám tip, myslím, že máte poměrně ujetej vkus, co jsem třeba v péčku postřehla. Třeba by se Vám mohl líbit, ale třeba taky ne.🙂
Teda Ronjo!🤣 Jak ujetej vkus…???😂
Teď jsem se koukla na ČSFD a to je sci-fi a to já moc nee.
Já jsem rozpoutala kdesi diskuzi o oblíbených knihách, a tam jsem napsala svoji TOP 3:
- Mistr a Markétka
- Quo vadis
- Sophiina volba
…ale třeba také orwellovská Farma zvířat, 1984 a další a další. Z našich mě naposledy zcela uzemnil Prsatý muž a zloděj příběhů od Formánka.
Ronjo, strašně moc Vám děkuju a vážím si podpory lidí zde, tedy samozřejmě i Vaší!👍
Přesně! Také mám tarif s jakýmsi miniobjemem dat. A ta vůbec nevyužívám.
To je síla!!! Já dost složitě ty poplatky rušila…v inkasu na poště. Nechtěli mi to udělat, až jsem si zavolala vedoucí. A ta řekla, že ona taky neplatí😂, tak ať mi to z inkasa vyškrtnou.
Jj, prý přesně z tohoto důvodu. Takže to u mě jaksi odpadá😀, navíc se už na gyndu nechodí…
Ale já tedy jako mladá a nově nastupující žádnou gyn. vstupní prohlídku nezažila. Naštěstí!
Raduš děkuji, ale poskakovat teda nezvládnu…😂
Onehdá jsme tady ty vstupní prohlídky řešili v Politice, ale tam ty nechodíš. Prý dřív se chodilo povinně i na gyndu!!! Děs!
MOC děkuji, i za Tvoji dlouhodobou podporu!💐
Jenže: Dnes xy telefonátů…a z technických důvodů posun nástupu o měsíc. Nicméně stran personalistiky je již (skoro) vše zajištěno. Ty technické důvody jsou zajištění zabezpečeného PC, kterých prý mají nedostatek. Nicméně červenec potvrzen jasně. Tedy doufám…😉
Vadí mi jediná věc, že jsem v červnu pustila 3 dlouho nasmlouvané přednášky, a tedy přívýdělek…
Jen bych chtěla napsat, že stále čekám na odpověď, která mi byla přislíbena jako brzká.😕 Abych mohla Anetě napsat názor té mé kolegyně mám na mysli.
A proč ten paracetamol (Paralen)? Neřeší zánět. A myslím, že jste psal(a), že bolesti nemá. Já bych takto zvířectvu bez porady s vetem léky nenasazovala.
No, já je k mazlení nutím!!!🤣
Kuky celkem odolává, přitom je na mně extrémně závislej; Elsa mi lehává na polštáři za hlavou a sahá na mě pořád rukou😂, takže jediný, kdo se jde doopravdy aspoň 2x za den pomazlit sám od sebe, je Fido!👍 Při té příležitosti mi už předal klíště…
Jinak ty protesty na amerických (nejen!) univerzitách moc nechápu…👎
Nevím, kde je pravda…zda jsou studenti k protestům a protiizraelským náladám podněcováni…?
kometa:Nemusí. Mně občas zaznačkuje i můj 18letý kocour. Jediná výhoda - už nesmrdí.
Stejně jako znám spoustu valachů, kteří “vesele” připouští.
Ještě k tomuto: Kukačka i smrdí!!! Tedy nejen, že značkuje, ale i stále páchne.
Máte pravdu, jsem blbaňa!🤔
A to asi neumím zodpovědět. Já mám dva kluky a holku…
Jak to myslíte do domácnosti? Že bude bytový? Pokud ano, tak rozhodně kastrace, a vlastně i ve všech ostatních případech. Kočky jsou přemnožené a není účelné, aby se plodila a rodila další a další koťata.
Mám 3 bytové kočky (2 kocouři, jedna Elsa😄) a všichni jsou vykastrovaní.
Milé dámy (asi hlavně milá Buggyro, ale i ostatní).
Zítra jdu na vstupní lékařs. prohlídku, a bojím se, bojím. Záleží, zda dostanu štempl…
Pokud ano, tak nástup “jinam” se blíží.
Jak zde všichni víte, miluji svoji dosavadní práci, ale děly a dějí se tam opravdu nedobré věci. Proto tento krok. Zatím stále nic nepovažuji za jisté. Ale cítila jsem potřebu sem napsat, že jsem vnímala a vnímám podporu zde od vás na CHZ!🌹