Moje opakovaná hezká prosba byla: Nereagovat na mě, nečíst mě, je to opravdu jednoduché. Ani nevíte, kolikrát jsem o to už prosila. Projděte si tuto diskuzi a zkuste si všímat, kdo a jak moc zde psal “balastně”.
Vy jste kdesi o xy příspěvků výše (uprostřed diskuze, kde jsem já už nepřispívala) napsala, že souzníte s Megi, protože máte společný produkt. A zničehonic vytáhnete kritiku mojí osoby. Megi pár dní zpět kdesi napsala, že není pravda, že by proti mně něco měla. A Vy se takto odkopete? Je to legrační.
Už moc nevím, jak skutečně požádat o nečtení mých příspěvků. Jsou tu lidi, kterým nevadí. Vám ano, tak si mě prostě blokněte, ať už v hlavě nebo cestou admina. A to je skutečně hezká prosba.
O žádných seznamovských či jiných diskuzích nevím a “nelozím” po nich, tudíž vulgarity tam nemůžu posoudit. To, že Leithian občas napíše vulgárně, je pravda. A ona moc dobře ví, že jí ty vulgarismy kritizuji. Na druhou stranu ji znám a vím, že v sobě nemá žádné zlo nebo něco jiného. To, že Vy opakovaně moralizujete, je další pravda. Vaše občasná ohnivá vzplanutí třeba vůči Balu mám v paměti a také mi nedělalo dobře je číst. Takže Vás prostě nadále číst nebudu. Nepochopení mého příspěvku o odchodu někoho kvůli permanentní kritice a urážkách zde nemá ani smysl komentovat. Mějte hezký den.