- Příspěvek #207231
- Nahlásit
Však tak to má být! Ze mě jsou vždy všichni paf!🤣
Však tak to má být! Ze mě jsou vždy všichni paf!🤣
J5, prosím Vás, jak je to s těmi červy v sýru? Vajíčka kladou “klasické masařky”?
Já mám velký problém, že po narkóze a probuzení nespím. 😄 Jako že vůbec!
Probudím se na sále a od té chvíle si vše pamatuji.
Počkej, ale to fakt ještě přece není schválené!!!
To souhlasím. Mně se navíc zdá hezká, jen jsem psala, že jí moc nesluší ten účes…dle mě.
To propuštění ale ještě není schváleno, ne? Zároveň budeš moct požádat šéfa, aby Ti sdělil výši platu (kohokoli). Ani o jedno nestojím!
Ali, trochu jsme se tu zakecaly…
Profese Nerudové se promítá do politiky…
Počkejte, a Vy jste nějak po revoluci si z Osobního/Kádrovacího vyžádala Vaši složku? Já nastupovala až po revoluci. Takže ani netuším, co se v takových složkách vedlo…
Jako já Vám povím, že já jsem den ode dne…teď nevím, co napsat, zda vyděšenější, udivenější a zároveň je to až tragikomické!👎
No ale zas, když otevřete jakoukoli učebnici farmakologie, tak do značné míry už se ten účinek zná. On je skutečně vícečetný - receptorový i nereceptorový. Neobjasněn je ten nereceptorový, ovlivnění fluidity membrán…zní to hodně vágně, to je pravda.
Jo a ještě je poněkud legrační, že ona má v tom rozhovoru žlutomodrou složku…😂
https://ffu.vse.cz/wp-content/uploads/page/306/SIROKY-STANOVISKO-K-PROF-RIZENI.pdf
Zatím jsem našla toto…
Jinak mně ona vizuelně nevadí, ale v tom rozhovoru jí, dle mě, nesluší ten účes!
Btw, teď se dívám, že autor prof. Široký má v tom posudku dost děsné hrubky!😄
Btw, ona nemá ani vyjadřovací schopnosti…i proto by mě zajímala její dizertačka a habilitační práce.
Doporučuji přečíst si komentáře na Nerudovou v tom odkaze, co dávala Orionka ve Všeobecném pokecu. Kdyby to nebylo tristní (že kandiduje), tak je to vlastně neskutečná sranda!
orionka-2:Nekončí jen ta akademická a nejen u vás.
A Nerudové už prý mají dost i na Mendelce. Studenti i kolegové.
https://www.youtube.com/watch?v=rUDbpkSTKH4
Nemusíte to poslouchat, jen koukněte na Nerudovou, zdá se mi to nebo je zvlášť ošklivá ?(Skočte si za půlku - až se začnou hádat ! ☹️)
Neví někdo, zda lze někde stáhnout dizertační a habilitační práci Nerudové?
A tak je to Všeobecný pokec, myslím, že je to jedno, že to není v Politice. Ona je zároveň (Pořád ještě? Nesesadili ji? ;-)) i členkou akademické obce.
Myslíte ošklivá vizuelně??? To se mi naopak líbila…
A že ji nemusí studenti, zcela chápu. Její vystupování je fakt až ostudné.
Btw, já tu osobu vůbec neznám… A ona je přítomna pohovorům, toto dříve nebylo.
Edit: A my platíme nejen jednu osobu, ale nové oddělení, bez nějž vše fungovalo OK.
No aby si osoba z HR oddělení vytáhla o daném člověku vše, se mi nelíbí…např. to, jak o něm smýšlí studenti atp. Více nechci specifikovat.
Některé výkony se naopak prodlužují, jsou zákroky trvající klidně 48h a více. V tom to není.
Ostatně člověk v analgosedaci ("umělém spánku") může být týdny - měsíce (někdy i roky - to výjimečně - tam jde spíš o to, že je pak neprobuditelný).