- Příspěvek #207431
- Nahlásit
https://www.youtube.com/watch?v=b2Y9yO8EGFs
Tak zas jinam…
To už je úplné dno, ta Danuše. Ostuda nejen akademické obce, ale žen v politice a vůbec české politiky!👎
https://www.youtube.com/watch?v=b2Y9yO8EGFs
Tak zas jinam…
To už je úplné dno, ta Danuše. Ostuda nejen akademické obce, ale žen v politice a vůbec české politiky!👎
Nevím. Ale nebylo by bývalo moudré kapitulovat a nebránit se.
Neptám se, co nebo kdo NENÍ pravice. Ptám se, koho mám volit jako pravici (pokud bych Vás chtěla poslechnout😉).
Edit: Vážně si myslíte, že na české politické scéně je nějaká opravdová pravicová strana??
Přeji příjemný pracovní proces!
Phíkovnice povinna posečkat pár půltýdnů, pak pravděpodobně písne (Podobně Pefe? Příjemno, potěšení…?). 😉
Já moje potvory očkované nemám, teda jako koťata cosi dostala, ale už jsem nepřeočkovávala. U Fida se mi to také s kočičím morem vymstilo.
Ale nějaké nemoci přece může přinést i majitelka z venku, ne?
Edit: Biaca je myslím občas s kocoury na veterině, a i tam by mohli leccos chytit.
A bzučivky jsou takové ty zelenavé a menší? Pardon, fakt se v hmyzu nevyznám…🤫
Orionka:Opakuji to po 150té : Nezastávám se Ruska. Zastávám se České republiky a taky Ukrajiny. Nechci, aby ČR dopadla jako Ukrajina a aby z Ukrajiny a nakonec z Evropy - té střední - něco zbylo. Uvědomujete si, že jsme 1. na ráně? A za mořem se nám budou opět chechtat? A počítat, co jim to vynese.
Ukrajiny se, alespoň, co si zde pamatuji, nějak výrazně nezastáváte. Kdo sem tahal Banderovce apod.?
Ukrajina byla Ruskem vojensky napadena. Suverénní stát byl napaden jiným státem. Tečka. To je pro mě nepřekročitelné…a to, že se Ukrajina bránila a brání, je alespoň dle mě v pořádku. Pokud by kapitulovala, hegemonské choutky Putina by byly ještě větší než jsou teď.
Orionka:Víte, co je to Green Deal ?
To je když rozdělíte bazén bójkami na malou a větší část a v té malé zakážete močit do vody……
Situace není dobrá, a to si myslí asi už většina národa.
Demokracie je pošlapávána, jak jsem psala, vládne kult peněz…ale pořád ještě je to, probůh, lepší než byl předlistopadový režim! A s předlistopadovým režimem mám jasně spjato, že jsme byli satelitem Ruska (tehdy SSSR). Vím, co dokázali (oni plus naši soudruzi) udělat s někdejší úžasně prosperující republikou. Ostatně nebyli jsme jediným satelitem, že… I proto vždy budu Rusko (a Čínu, a s. Koreu) považovat za nejnebezpečnější režimy na světě. Islám sem teď tahat nechci.
J5:Moc rád bych Vám Fíkovnice odpověděl má to ovšem háček, já to prostě nevím😕. Také číhám kdo co vymyslí.
I tak Vám děkuji za odpověď. 👍
Ono já takové larvy neviděla v sýru poprvé, tak mě to celkem zajímá. Ale žít bez té info umím. 😉
Neverende, Vy jste teď M?
Znala jsem tajemného Em (Mažňáka). 😀 Berte to jako srandu…asi jste se jen překlepl. 😉
Již několikrát jsem Vás vyzývala, ať sem napíšete, KDO je u nás tedy ta pravice…???
Jo, a ještě jsem chtěla napsat, že Niki držím pěsti v postupu v práci!👏
Je vidět, že jsou pořád ještě pracoviště, kde si svých zaměstnanců váží a umí ocenit kvalitní práci!👍
Já jsem tu!!!😄
Jen jsem tento týden moc nestíhala…
Velká změna se blíží, mám platový výměr…psala jsem jinde (ne částku, ale srovnání se současným stavem).
A taky jsem psala, že jsem zmagořila. Už 2x jsem šla ráno pro Fida ven, volám, číčám, pitvořím se, obcházím zahradu… No, a přišla jsem domů…a Fido s velmi udiveným obličejem se přišel z vedlejšího pokoje podívat, jestli mi definitivně hráblo! 🤣 Ale psaly mi holky (Trickyvoo, Vahine, možná i Bambule), že jsou nějaké erupci na slunci…tak možná ještě úplnej magor nejsem! 😂 Jen jsem zapomněla, že jsem pro něj už v noci venku byla/případně, že vůbec venku nebyl.
A jinak, dnes jsem měla sraz postupně se 3 přáteli. Všichni jsme se shodli, že skutečně demokracie, svoboda atd. jsou víc a víc pošlapávány. Je kult peněz a je vrcholně nechutné, jak hmatatelně to vnímám i třeba v té akademické sféře!😠
Jo a s přáteli jsme si řekli, jak jsme šťastní, že jsme zažili v mladém věku devadesátky. Dnešní děti vůbec neví, jak to tehdy bylo a o co přicházejí… Ano, byla šílená kriminalita…ale tehdy byla opravdu svoboda.
A dále: Já fakt netuším, koho (a zda vůbec) volit do europarlamentu…🤔
Jsou tu pamětníci osmašedesátého…a i proto nemůžu pochopit, že se někdo Ruska zastává.
A kdo není pamětník, tak moc dobře ví, co se v srpnu 68 stalo, a jak dlouho nám Sověti bránili a chránili “demokracii” a byli tu na pomoc proti protirežimním živlům.
Vahine:Doron, docela to ujde s nožkou, děkuju za optání. Co jsem doma, neměla jsem nic na bolest. Ujde to. Před 8 dny mi vyndali stehy a dali mi tentokráte celosádru až pod koleno, takže je noha o poznání těžší. Mám o ten odříznutý kloub kratší palec, tak snad to bude pak při chůzi ok, doufám.
Jinak předtím jsem měla takovovou polosádru, laicky řečeno, tak nebyla noha tak těžká. RTG bude až 19.6. a do té doby stále na nohu nešlapat, nezatěžovat. Jsem na ten snímek zvědavá, protože mě zlobilo cukání a takové automatické poctivé protahování nohy ze spaní 🙈 to mě vzbudí, tak to zastavím a pak ta,noha trochu bolavě pulzuje, tak se bojím, jestli to ty šroubky udrží, abych si s tím nehnula a nebo abych nenarušila tu mineralizaci při srůstání. To by jeden neřekl, co je v té sádře místa na pohyb!🤦♀️No a jednou jsem se ocitla doma na zemi, ale dobře to dopadlo, sádra trčela směrem ke stropu. 🙈🤦♀️
Tolik z bojiště 😀
Vahine, OT: Ale moc Ti přeji brzkou a bezbolestnou úzdravu!🍀
acher:Zatím nekouše,ale loužičky dělá….
Ježkovy zraky, co Vy to máte za nádherného štěníka???🥰😍
Někde jsou už i ombudsmani…ale já sama naši ombudsmanku navštívila už 3x, a efekt teda nula nula prd.
U nás se započítávají i minuty…ale je to vlastně celkem fuk.
Já jsem byla při testování opakovaně “napadena” kočkami. 🤣 Přiběhly, větřily a očichávaly mě…asi myslely, že ten zvuk vydávám já…
A jinak mně vyšlo snad dokonce o 10 let méně, nechápu…