Mně to opravování pravopisu přijde tak strašně trapný..
Tak jako jo, ukážete, jak jste šikovné a chytré a jak jste se pěkně učily , ale jak se cítí ten opravovaný.., napadlo vás někdy?
Doron, opravuji jen občas a do očí bijící věci. Navíc jsem tam vložila mrkajícího smajlíka - jako projev přátelství, resp. vyjádření toho, že nechci dotyčného urazit.
Odpověď na příspěvek uživatele Bodlinka z 19.10.2024, 09:41:02
Že? To jsou podle mě “osmdesátky”. Já sama byla v té době očkovaná proti vzteklině. Ale to jsem sem psala už víckrát. Každopádně si matně vybavuji, že tehdy fakt vzteklina u nás poměrně řádila.
Na houby…..zas to bude nahouby. Je po úplňku a rostou červené muchomůrky. To většinou ostatní houby končí 🥺 Ale to jsou jen pověry, přeju hezkou procházku.
Muchomůrek jsou miliardy. Ale naopak se říká, že tam, kde rostou muchomůrky, rostou hřiby.
Odpověď na příspěvek uživatele J5 z 19.10.2024, 09:30:38
To máte J5 těžké. Většinově jsme zde ženy. Takže my na Vámi vloženém videu budeme hodnotit spíše tu přenádhernou skladbu. 👌 Tedy tak to mám já, a asi to tak myslela i Kometa.
Poněkud OT: Viděl jste někdo TV film Jehla (o vzteklině)? V hl. roli Jana Brejchová. Film je tuším volně na YT a dost mě zaujal. Viděla jsem jej už vícekrát.
Fakt ne? Doktorky, jak to je? Přece, když nedýchám, musí to tam někde poskočit, změna rytmu…ne? 😲
Jo, tady k tomuto: Ano, delší apnoe se může projevit jak na tepu, tak na TK. Jenže všemožných výkyvů tam máš milión. Je Holter na 24 hodin, je i na několik dní. Já měla za úkol tuším jednou nebo 2x denně vykonat nějakou větší fyzickou aktivitu, třeba vyběhnout schody do 2. patra. No a jak je tam pak všemožně výkyvů, tak jsou samozřejmě nespecifické. U zástavy dechu se nezastaví srdce nebo nejsi s tlakem na nule.😀
Takže to může třeba dr. trochu navést - kdyby tam třeba v noci bylo nějak moc patologických hodnot, ale přímo dg. apnoe to nestanoví.