- Příspěvek #209242
- Nahlásit
A nemáte ještě někde tu fotku od dětí???
A nemáte ještě někde tu fotku od dětí???
Pro Orionku: Popravdě já “nějakého” Turka také neznala… Ale něco jsem si o něm přečetla, vyslechla nějaké diskuze (ne nějak extra moc, s ním asi 3)…a chvíli i byl v mém hledáčku. Po infu o prodeji SAVA a “zázračných” léků na rakovinu jsem se s vidinou jeho volby rozloučila.
orionka-2:A zajímavé je, podívat se na preferenční hlasy ! Nerudová byla vyloženě sprostá a posměvačná v diskuzi na Dostálovou. Hlasy 171 141 (D) x 59 577 ( N) Také na Turka (152 196) a na Konečnou (115 386 ). Že by sprostost v Čechách už nebyla předností ?
Orionko, pro mě i těch skoro 60k preferenčních hlasů pro Danuši je prostě nepochopitelných. Neznám jedinou diskuzi, kde by se neznemožnila…
Volby dopadly jak dopadly. Osobně jsem ráda za propad neomarxistických Pirátů.
Tak ono existují určitá pravidla i pro internetové diskuze…
Za častování lidí takovými nadávkami byste na mnoha webech byl už dávno zabanovaný. Já dostala banán na iDNESu za naprostou prkotinu. Takže možná proto chodíte sem…😜
Navíc nemůžete vědět, kdo koho volil a zde se rozčilujete naprosto zbytečně. Vy jste volil dle svých vlastních představ, tak jste své úsilí měl napnout na své okolí, rodinu, známé… Zde nadávat PO volbách, navíc pro Vás úplně cizím lidem je jaksi…non sense.
Máte pravdu, asi to nebylo na mě…
Ale ten slovník zde produkuje už delší dobu.👎
Fakt??? Vždyť ukazovali dřívější a tuším v roce 2014 byla snad 18%, teď se mi to nechce dohledávat.
No ona ta volební účast je dobrá, jako že doopravdy jo. Ve velkých městech přes 40%, to jsem ani nečekala…
A jinak myslíte, že Danuši šlo nepostřehnout…?
Anonymní:Spíš koukám že se najdou idioti kteří stále dokola takový vylhany dobytek, jinak se to nedá nazvat, stále volí.
Jednak nechápu, proč jste citoval mě. Vy víte, koho jsem volila?
Druhak souhlasím se 4 x Jana. I kdybych nakrásně volila komunisty, víte co Vám je po tom?
A poslední noticka: Vy sem chodíte občas jen šplíchnout zlo do Politiky, že? Já sem sice také přispívám, ale toto je primárně zvířecí web. Tak moc nechápu, proč chodíte vždy sem obšťastnit nás nějakou svojí moudrostí, a nechodíte diskutovat někam, kde je politika primární.
🍀👍
orionka-2:A zajímavé je, podívat se na preferenční hlasy ! Nerudová byla vyloženě sprostá a posměvačná v diskuzi na Dostálovou. Hlasy 171 141 (D) x 59 577 ( N) Také na Turka (152 196) a na Konečnou (115 386 ). Že by sprostost v Čechách už nebyla předností ?
Popravdě jsem tak nějak myslela (doufala), že lidi Nerudovou vykroužkují úplně do pryč…
Hrozí…
Jj, koukám na PP.
Některé výsledky jsou síla. Nerudová udělala STANu medvědí službu.
A myslíte, že s tím větším otevřením se mu třeba i ulevilo? Např., že už nedýchá zrychleně atp…?
“Tlapičky”…😄👍
Nechtěla bych takovou tlapičkou dostat s prominutím po hu.ě!🤣
Hlavně, ať se dobře hojí!
A teda ten megaamplión také vidím poprvé!😀
Jinak na včera byla hlášena přímo pohroma, já to nahlásila xy známým 🤭, pak furt tu pohromu posouvali, nejdřív, že to přijde ve 20h, pak ve 22h. No a myslím, že o půlnoci zapršelo, ale že by byly poryvy větru nebo kroupy, tak to nee. Což je samozřejmě dobře. 👍 Týýý brďo, zato teď hřmí víc a víc a blíž a blíž. Asi kouknu na radar.
Nooo, teď zas slyším z dálky dunění!!! Ale došla mi žárovka do lampy a kvůli “skvělé” EU přestali ten typ žárovek vyrábět! Takže mám na parapetu postavenou jen lampičku…ale to by snad mělo stačit, ne?😲
Jani - Leithian, jak to vlastně je? Vy - jako komise - musíte teda dnes ve 23 hodin naklusat do volebních místností a začít sčítat? Když Italové volí až do 23 hod…?
Předpokládám, že urny musely zůstat zatím zapečetěny…???
Teda ten má ale obří tlapajzny! Anebo to foto zkresluje (??). 🤔
Jj, á 48 hodin efekt drží, to mám opakovaně vyzkoušené. Je to komfortnější pro mě i pro něj! I když, jakmile začnu tvořit řasu, tak už si někdy zanaříká! 😟 A to do něj ještě nemám ani vbodnutou jehlu!!!
Venek taky miluje nade vše.
A zajímavost: Asi poprvé se mi zde na CHZ stalo, že se mi nevložil příspěvek (??). To, co teď píšu, jsem trochu jinými slovy psala asi před 15 minutami…a koukám, že příspěvek se nevložil. 🤔
Co já bych dala za můry v bytě (snad mi entomologové prominou)! Kočky je roky lovily a žraly, a je to pro ně hra a lovení. Teď už asi druhý rok téměř úplný prd! Čím to je, neví někdo??? Já mívala v bytě (když jsem rozsvítila) klidně i 20 můr. Letos ANI JEDNU JEDINOU zatím.