- Příspěvek #209921
- Nahlásit
Upadne nebo to bude vlát a pak to půjde snadno ustřihnout/oddělit. Teda podle mě.
Upadne nebo to bude vlát a pak to půjde snadno ustřihnout/oddělit. Teda podle mě.
Jasně, že všimla, zas až tak mimo nejsem!🤣
Ale Bodlinka má koček plno, teda co si pamatuji…
Bodlinka:je to úplně jednoduchý.
prostě je tam kapsa jak prase, žije si to svým vlastním životem a ta kůže nad tím nekrotizuje. časem ze z toho klidně může udělat taková jako krajková hadra, prostě samá díra
jako rozumím vašemu odporu k další anestezii a volbě konzervativní terapie, jasný, cesta nejmenšího odporu, ale moje zkušenost je taková, že chirurgicky se v tom vrtat je prostě lepší než čekat, až si tělo nějak poradí samo. prostě hele klidně tam může být ve svalu kus klacku a betadinkou se to bude “hojit” tak dlouho, dokud tu revizi někdo neudělá.
Jak já byla tehdy vděčná, že tehdejší vetka Fidovi ránu vyčistila a všila ten drén. Sdělila mi totiž zajímavou info. Že na chirurgii se tam specializuje jen ona, a že její kolegyně by do toho nešly (všití drénu!!!). No, už tam nepůsobí ani ona a já se s nimi rozloučila po prapodivném nastavování inzulínoterapie…
Jak jsem psala, Pumě rozumím - je to jejich dvorní vet a těžko dr. něco diktovat. Ale prošla jsem si teď zběžně to vlákno (vývoj obrázků rány) a podle mě (to zdůrazňuji) už měla být nekrotická tkáň dávno pryč a místo pořádně vyčištěné. Pumo, to není nic proti Vám, píšu jen svůj názor.
Bodlinko, Vy si náhodou nepamatujete foto Fidova abscesu (?), měl na zádech asi tři rány - od kousanců. Vznikla kapsa, ta se pak provalila.
Vrtá mi hlavou, že jemu to vůbec neznekrotizovalo. Asi bylo štěstí, že se to samo provalilo a že prakticky ihned tam byl všit drén a pořád se to proplachovalo. Pak to mělo tendenci se zatahovat. Dokonce si z IF pamatuji, jak mě někteří před brzkým uzavřením rány varovali.
Bodlinka:chlap se mi stejně nikam nevejde
A kolik teda máte těch čičin?
Jo, holky, jsou už zralé třešně? Mám na chalupě nejlepší třešeň na světě, chrupku. Obří srdcovky, úplně rudé a sladké…jenže musím sehnat někoho, kdo vyleze na strom. Pokud mě už nepředběhli sousedi atp.☹️
Evi, toto není konkrétně Čeněk…ale je to Čeněk, asi mi rozumíš.😄
A já si jej tak zkur…, pardon, nabourám + hajzli mi jej vandalsky poničí! Ten včerejší chlap říkal, že si nedovede představit, co kdo na té kapotě dělal, že urvaná byla celá výztuž kapoty!!! Moje láska veliká, takto nemocná!!! Kvůli penězům se bude “léčit” postupně. Příště jde do léčby až v črvci…
Jo a já, ač bez peněz, jsem mu dala trojku. On opravoval i to, co neměl!!! 🤣 Jak jsem si sama nabourala nárazník, tak to přeleštil tak, že 70% škrábanců zmizelo… I ta trojka mi za 6 hodin pečlivé práce (plus je v tom to TAXI) na dnes nepřijde moc. 👍
Niki, já zrovna telefonovala s kamarádkou, když jsem sem dávala ty fotky auta…a když mi došlo, že jde o fotky chlapa, dostala jsem takový záchvat smíchu, že jsem nemohla ani mluvit…🤣
Jenže jak fotku chlapa získat, že jo… Tak kámoška, že mi udělá další promáčklinu na autě!!!🤣 Že tam půjde se mnou a pak já říkám:"Ale je moc mladej!" A ona (moje vrstevnice):"Nekecej! Faaaakt?"😂 Já říkám:"Odhaduju tak 35…" A ona úplně ožila, ptž je na koloušky…😂 My jsme se fakt úplně chlámaly u toho telefonátu…
U nás právě nevaríruje vůbec, až jsem myslela, že glukometr nefunguje. A “pěkně” ukázal, že funguje!!
Ale po úpravě má Fido stálé hodnoty mezi 6 a 7, kdykoli během dne, noci, před jídlem, po jídle, před inzulínem, po inzulínu… Zvláštní…
V tom venčícím vlákně už budou trochu zapadené. Koukněte na Před a po.
Stále moc držím pěsti!
Plus jsou fotky ve vlákně Před a po. Nějak jsem to tam i komentovala.
🤣😂
Mně to vůbec nemyslí!!!
Jj, ale až za světla!!! Ty promáčkliny dříve jsi viděla, že???
Tak teď jsem mu volala, že si jeho práce strašně moc vážím a že fakt dnes takoví lidé téměř nejsou… Moc mi děkoval, že si mé pochvaly velmi váží a cení.
Byl rád, když jsem mu řekla, že zkusím někam napsat pozitivní recenzi. Navíc dámy - nádhernej chlap!!!🤭
Kolik že to máte těch kočičáků? 5? Už jsem to zas úspěšně zapomněla…😀
Jinak asi nejvíc info pro Niki: Niki, dnes se začal léčit Čeněk😉. Začalo se promáčklinami na kapotě. Tak slušnýho chlapa (servismana) jsem ještě nezažila. On mi dokonce zavolal TAXI a zaplatil mi je! Jako samozřejmě byla dohoda, že při celkové platbě mu pak TAXI doplatím. “Hrál” si s tím asi 6 hodin, promáčkliny jsou fuč, vyleštil odřeniny, které jsem vyrobila já, zabarvil ránu od cizích dveří a hlavně přilepil totálně odtrženou výztuž kapoty! Řekl mi, že po tom musel někdo vyloženě rajtovat😠a že příště by už do takové práce nešel!!! No, a na úvod mi řekl, že mi to opraví za 2 tis. Kč!!! Pak bylo na faktuře 2200,- Kč (dvě stovky byly za to TAXI). Když jsem viděla, co vše na Čeňkovi udělal, jak (vy)leštil mnou vyrobené odřeniny, tak jsem mu dala slušné dýško. I když mám půjčené peníze (zítra máme výplatu). A hodlám mu někde napsat recenzi, takto solidní lidi se dnes už málo vidí!!!👏👍
impact:Udělali jsme mu v kempu pěkný fotky, tak třeba se konečně někdo chytne. 😏
Krasavec!👌
Impact, pamatujete, komu se moc a moc líbil???😉
Lupusovi!!!
No a mně, škoda, že u mě pes už nee (nebo teď ne a v budoucnu nejspíš také ne).
Aluško, ten Váš případ a úžasné hojení Idorka by si zasloužil být publikován i v nějakém odborném časopisu!👍👏
A to je co za zmijku? Mám na mysli, odkud je to foto?
Pro Pumu (vyžádala jsem si fotky od kamarádky): Takto měl tehdy Fido zadrénovaný absces. Ještě průkaznější jsou fotky hned po oholení s asi 3 kousnými ránami, z nichž vytékal hnis. Uvidím, zda seženu i tyto fotky. Já je u sebe nemůžu najít…
No…plus někteří to škrcení nechali celou dobu a nevěděli, že se musí čas od času uvolnit.