Jj, i kastráti, Jani, značkují. Z mých dvou kluků teda jen jeden, Fido ani náhodou a ani nesmrdí. A Elsa (samozřejmě taky kastrovaná), tak také neznačkuje.
Ale pozor: Značkovat můžou i holky.
Jj, i kastráti, Jani, značkují. Z mých dvou kluků teda jen jeden, Fido ani náhodou a ani nesmrdí. A Elsa (samozřejmě taky kastrovaná), tak také neznačkuje.
Ale pozor: Značkovat můžou i holky.
drvodelkafialova:Tak nějak to ale bylo 😂.
On to tak má. Jednou mu spadla v lese na hlavu dubová větev,krásně rozpůlila takovou tu ochranou helmu. Říkal že v první chvíli myslel že oslepl, ale to mu jen tekla krev do očí. Tak jel na chirurgii a zeptal se Šijete?
Já už si zvykla, jen okolí to někdy úplně nedává.
Holt život s mým mužem přináší každ den nové zážitky. Člověk to musí brát s humorem, přednostně černým.😄
Dotaz “Šijete”? 😀 Ten jsme s kámoškou dostaly ve druháku na medicíně na praxi. Tak jsme tak nějak nesměle přikývly, že jo… A už jsme měly před sebou haldu plášťů:"Tak nám přišijete jmenovky!"😄
No a podobnej Vašemu muži byl můj táta. Jednou natíral čímsi strop na chalupě. Spadl z výšky, vykloubil dva klouby, měl plno obraženin a jako smutný svědek ze stropu zůstaly viset přilepené asi tři prsty gumové rukavice…😄
Je to síla!
Můj známý je asi příbuzný Vašeho muže. Na cirkule si uřízl prst. Sebral ho a jel si jej nechat přišít na pohotovost. Přišili, on se vrátil k cirkule a uřízl si prst na druhé ruce!😜
Bych to viděla spíš na padesátý díl Bastardů…🙃
Tak, jak se dřív říkalo “Mráz přichází z Kremlu”, tak to lze dnes aplikovat na “Mráz přichází z Bruselu”… Vlastně vládne tomu furt Lejnová? Nějak se mi o těch dobroserech ani číst nechce…
lesnizinka:Ano, je to fakt, s autem je to velká svoboda. Ve městě kde je několik druhů dopravy je to skoro jedno(i když velký nákup stejně autem) ale na vesnici, kde nic není a všude musíte dojet alespoň těch 15km je to prostě nutnost.
Když jsem přečetla Eliščin maraton…no mě to prostě hlava nebere, já fakt snad ani těch 100m. Vím, není to normání, ale řešit to nebudu, však ono to se mnou sekne.
Niki, ale tobě běhání šlo! Že tě to nebavilo, to je jiná, taky chápu😉ale uběhnula jsi hodně. Jo, právě na ty drenáže a jestli tam vidíš už nějaké zlepšení jsem se chtěla zeptat. A vlastně na tu kavitaci máš chodit jak často?
Včera jsem koukala, že vyrazilo zřejmě posledních pár klouzků, takže udělám ještě smaženici a taky ukončuju houbovou sezonu🙂
Ha, ha, proto je asi obezita ženského rodu, pořád je u nás co řešit😛
Raduuuuš, já nějako doufám, že by ještě mohly růst suchohřiby!!! To se jako pletu? Nebo aspoň babky…🙏
Čanko, co máš s autem? Čeká mě to taky (plno oprav), děsím se ceny…
Myslím, že vyhraje Trump…
Ad atentát na něj: Celé zvláštní. I to, jak říkal, že taková fotografie vznikne jednou za život!😄
Já to také uzavírám…
A uvidím-li ještě někdy někde “bílí jogurt”, tak je dost pravděpodobné, že to opět opravím. Taktně, bez jakéhokoli despektu.
Za mě howgh.
Já také věřím, že značkování může být i projevem msty, naštvání atp.
Možná si teď zvykl mě mít víc pro sebe, a já mu třeba včera nečekaně na půl dne zmizela… Dnes jsem sice už byla vzhůru, ale povalovala jsem se. Vím, že tu mňaučel, ale zas “ocaď pocaď”. Úplně jeho služkou být nechci. Takže jsem na mňaučení nereagovala…no a poté to provedl.
Jak jsi mu to rozmluvila???😄
Jak je zde známo, Kuky tento prohřešek neudělal poprvé…😟
balu:Když to tady čtu, jsem moc ráda, že jsem si kočku do bytu nepořídila. I když nejsem “kočičí” člověk, tak i taková myšlenka mi bleskla hlavou po smrti mého posledního psa. Sestra totiž kočku měla, jen domácí, a takové problémy s močením a značkováním nikdy neměla, a to se její kočka dožila cca 18 let.
To močení a značkování bych nerozdýchala, u kočky stejně jako u psa. Naštěstí žádný z našich psů to nedělal a nedělá.
No, on mě dnes fest vytočil - Kuky! Ale tak třeba jsem potřebovala přesměrování emocí trochu jinam…😀😉
Jinak i pro Dublinbarzoj: “Doktorečka” určitě není žádnej brněnskej hantec, je to jakási s prominutím připitomělá zdrobnělina…😄
Protože mi teď o nic nešlo. To víte, že kdyby šlo, tak bych si ji vyžádala.
Fikovnice:Jiný téma, jo?
U nás už teda definitivně ordinuje místo PL sestra, a to po mobilu. Včera jsem takto absolvovala “kontrolu u své PL”.
“A tak paní doktorečko, jak se Vám daří? Co? Je něco nového? Že bychom udělali CRP?” Ještě že to mi nenabídla distančně…😂
Btw, to oslovení výše uvedené ona používá - zcela zásadně!😀
To první je splněno, to druhé za chvíli…👍
Dobrá: Omlouvám se Vám, Megi. Nijak jste mě tam nesprdla.
No to ona ale už takto stávkuje nejméně rok…🤣
Povlečení jsem samozřejmě IHNED sundala. Vše jde do pračky.
Jiný téma, jo?
U nás už teda definitivně ordinuje místo PL sestra, a to po mobilu. Včera jsem takto absolvovala “kontrolu u své PL”.
“A tak paní doktorečko, jak se Vám daří? Co? Je něco nového? Že bychom udělali CRP?” Ještě že to mi nenabídla distančně…😂
Hele a smrdí??? Ten můj závislák otřesně!!!🤭
Cosi se mi také plete… Ale oni naopak mají nově povlečeno rádi - vždy se přijdou vyvalovat… Tak možná si to chtěl označkovat jako že to bude jen jeho… Haj.l!!! 😂 Už se tomu jsem schopná zasmát, tak dobrý…😀
Edit: Prací prášky kupuji malá balení, nemívám jen jednu značku. Tím to nebude…