Bobčo, kdybys (někdy) potřebovala, pošli mi zprávu do SZ a čemu bys event. nerozuměla, tak dovysvětlím (budu-li tomu rozumět já).😉
Příspěvky uživatele
Fikovnice
Pandinus:Je to užovka hladká, jak už tu zaznělo opakovaně výše (Coronella austriaca). Na rozdíl od jiných fotografií je tady záměna nemožná, jak z důvodu proporcí hlavy, kresby, proporcí těla atd.
Přicházíte jako na zavolanou!😄👍
“…že prostě jsou hozeni do ,,rybníka a ať plavou,, .A co to v nich prostě vyvolává za pocity..že jen další pěšáci,který jsou všem u zadele…”
Niki, to je naprosto přesný popis mé situace. Bohužel už mi začíná být ráno nedobře, když tam mám jít. Finančně, jak jsem psala, pro mě neuvěřitelné…ale personálně - opravdu hrůza. A že nejde jen o můj povzdech potvrzuje paní, s níž sedím. Dokonce do mě od druhého týdne hučí, co tam dělám, ať si to zavčas rozmyslím atd. atd. Má to více much, které zde nechci rozebírat. Na druhou stranu já jsem se netajila tím, že dlužím - tak kéž by se aspoň podařilo poplatit dluhy…a pak…se prostě uvidí.
Niki, já jsem vyloženě změnila místo. Ale hodně obecně řečeno: Spíš to nejde a dře, než že by to šlo a nedřelo…😟
kometa:Já nejsem “fejsbůková” a fotka se mi zobrazí. Ale stejně jsem na rozpacích. Jsem zvědavá na váš názor.
Jako že máte ve svých úvahách i zmiji? To snad ne…?
Jj, reklamu pamatuji. Ono třeba z České sody by dnes neprošlo ani jedno procento!😕
Mně se to stalo!!! Připravili mi polévku z mé oblíbené a ochočené slepice!😢
“Doufám”, že ji i zabili! 👎 Mám fobii z hadů, ale právě proto se o ně zajímám a nikdy bych žádného nezabila.
Srandaodborník…
Verun:Když kněžice(taková zelená) “okněžicuje” třeba borůvku nebo malinu a člověk si to pak uthne a nacpe do pusy, má to strašnou příchuť….
Moje kočky by mohly vyprávět, pokud by uměly mluvit!😄
Možná Tessellata…ale užovka!
Je to jasná Coronella!!! U. hladká.
Jani, tak sem přímo lípni odkaz.😉
Tak reklama na Marp je tu dost často… Takže jsem také byla poněkud obezřetná… Na druhou stranu, a i to jsme zde už psali, Marp patří přece mezi kvalitní krmiva. Teda já jím nekrmila…ale vím, že se to opakovaně psalo.
Btw, teď jsem na zkoušku koupila kočkám Taste of the wild. Krmili jste jím někdo někdy kočky??
Zrušení registrace za mě OK, ale my jsme tam dál diskutovali už ani ne moc na adresu zadavatelky. Přijde mi to škoda. No…asi, co nadělám(e).
Jinak v případě Kramného mohli alespoň udělat rekonstrukci na místě činu. Nechce se mi věřit, že by to egyptská strana nepovolila.
Případ Anety Rodové jsem sledovala opravdu hodně podrobně. Ono se ale o něm moc nesmělo psát…až jsem se dopátrala, že hlavní podezřelý Ahmed byl náš “ráfek”.👎 Tudíž nad ním držel ochrannou ruku kdekdo.
Tak to je síla, píšete přesně to, co já (moje chyba, že jsem nedočetla i Váš poslední příspěvek…každopádně se plně ztotožňuji!).
Plně s Vámi souhlasím!!! In dubio pro reo!
Kramný asi je psychopat, divně se tvářil, divně mluvil, se vším výše uvedeným souhlasím. Ale byl odsouzen na základě nepřímých důkazů a dále na základě zmatlaných (doslova) posudků, chyb v řízení atd. atd. V Ostravě při pitvě zašantročí a ztratí srdce zavražděných?!!? Wtf?!? Co mi to jen připomíná?? Případ (dle mě zavražděné) Anety Rodové, jejíž matka se už dlouhé roky snaží o spravedlivý proces…a prd! Tady zase vyšetřovatelé zapracovali přesně naopak než v případě Kramného! Hlavního podezřelého nechali pláchnout, neudělali ani rekonstrukci na místě činu atd. atd.👎
balu:Pes pořízený krz děti. Ta inteligence pořizovatele psa z toho přímo prýští.
Mám chuť takové lidi mlátit, mlátit a mlátit, dokud se jim nerožne v makovici…
Tam je dávno prasklá žárovka, pokud tam kdy nějaká byla…😛
anekapace:Kloš jelení. Rádoby okřídlené klíště, které leze do vlasů a chlupů. V reálu to muze vypadat tak, že na sobě kůň nemá žádný viditelný hmyz, ale pod chlupy má nalezlé kloše, kteří ho dovádí k šílenství.
Vzpomínám si, že jsem kdysi kloše taky neznala. Vlezl mi v lese na psa, jeho srstí mi unikal jak šílenej, nešlo jej vůbec chytit. Hnusák!😠👎