- Příspěvek #215533
- Nahlásit
A nemyslíte tu střelbu oficiálního ostřelovače?
A nemyslíte tu střelbu oficiálního ostřelovače?
Myslím, že si tím Trump získal pěkných pár “bodů” a že mu to asi vyhraje volby…
Lesnížínko - Bára vyhrála!!! 👍 Slzela jsem, když plakala u desky se jmény vítězek, u Jany Novotné…
Děkuji. Takže snad přežije…?
Megi, proč furt na ty Brňáky “útočíte”?😀
My nemůžeme za to, že je odtud Fiala a Válek…a vím já kdo ještě další.
Raduš!!! Dneska Wimbledon a Bára ve finále! 👏 Doufám, že budeš koukat a fandit…???
Jani, dej sem někdy zase nějaký videjka s psékama. Mě ta Tvoje psí vyprávění baví!👍
Ví někdo, jak se daří tomu chovateli uštknutému gabunkou?
No a bývalá šéfová byla na novotvary též expertka. Bydlela v Ostopovicích, ale pro ni to byly zásadně Ostopičky. Čtvrť Brna Pisárky zase Pisoárky…😛😉
Naši ze mě byli celkem na zhroucení, když jsem jako dítě při odjezdu na dovolenou důležitě ve výtahu říkala sousedům, že jsme se museli vrátit, protože “taťka zapomněl dokundamenty!”😄 Logicky následovala doma hádka rodičů. Mamka:"Já Ti říkám pořád, abys takové výrazy neříkal před děckem!"🤣
A další, poněkud menší šok utrpěla máma, když jsem se snažila řešit křížovku. Jako jeden luštěný tvar tam měla být předložka. Já si to luštila a nahlas říkám mámě:"Hmm, pokrývka podlahy, často z kůže…tak to je jasné - to je předkožka!"😀
😄
Jinak jsem si všimla, že některé výrazivo máme stejné (já dost podědila některá slova, která používal otec), třeba handra… Ale jej vyloženě bavilo vymýšlet všelijaké složeniny. A od Vás jsem zas převzala třeba štěkaňátko a už to používají i další dvě moje přítelkyně.😀
Edit: I slovo “nějako” používal můj táta.
Dámy, dnes to schytalo celkem Brno. Večer jsem byla na nákupech, dojela jsem před barák…a z auta se nedostala dobrých 45 minut. Buřina, přívaláky a i vichr. Obloha byla žlutěšedá. A práskalo to taky fest.
Tak to je super jméno - Koumák!❤️👍
Já si teď pustila začátek…ale je to moc dlouhé.
Nicméně musíte si uvědomit, jak moc se posunula diagnostika. To za a. A za b se lépe umí léčit civilizační nemoci typu AIM nebo CMP, a další. Tudíž lidi, kteří dřív zmírali třeba na infarkt, jej jsou schopni dnes s náležitou a rychlou pomocí přežít bez jakýchkoli následků (ostatně mám takové případy v mém okolí). No a na něco umřít musí, tak je pak skolí třeba onkologické onemocnění…
Je ale pravda, že když mi cca 3 roky zpátky do bytu doletěla taková ta obrkobyla/saranče, tak kočky ji samozřejmě lovily…a trápily. Takže jsem pak to její trápení ukončila. Teď už ani ti malí koníci, prostě z hmyzu nic, maximálně ty smrduté ploštice!😜
Na mě si nepřijdete! 🙂😄 Já arachnofobii nemám…a ve sklepě na chalupě mám takové ty echt tlusté pavouky (asi křižáci?). Nicméně pavouci kočky nebaví. 😜 Já pavouky zásadně nezabíjím, maximálně na chalupě vyhazuji z domu.
Bodlinka:Nevyhynuly !
👍 Nádhera!!! U mě fakt nic, a to tu jsou trávníky a za barákem lesík!
To bylo od nějakého překupníka a možná se i psalo, že ze zahraničí…
Zajímavé! A ví se, proč blechy na koně nejdou?
V tom případě by mě ale zajímal vzor. Mají tam uvedeno skutečně:
(bez): semena i semene
ALE přece
(bez): města, přičemž měste nelze
Zvláštní…