Odberryho, dlouho jste se neozvala… Jak to vypadá zdravotně s kočičákem? A to stejné Lucie…?
Co se týká Fida, napíšu to narovinu: V době mé nemoci, kdy mi bylo fakt hrozně zle a byl problém se jen otočit v posteli, jsem Fidovi nepíchala inzulín pravidelně. Dostal se mi na hodnoty kolem 9 (ne přes 10). A teď už jsme zase najeli na režim Lantusu á 48 hodin. Tak snad to zas bude OK. Klinické příznaky nemá (pu/pd), jen bylo hrozná jeho touha po nočním venčení, kdy jsem já toho nebyla schopná.
Mě je 51…a stále ještě ta touha jezdit je. A tak si říkám, že až teda zhubnu (s mojí tonáží bych to koni fakty neudělala) a trochu zamakám na fyzičce, protože s takovou kvalitou svalů, co mám teď, bych si na koně nesedla, tak se odměním tím, že jednou za čas…taky vím, že kdybych z koně třeba po hodině v týhle fyzičce slezla, tak bych nemohla chodit.
Ale taky už váhám, neboť na koni jsem seděla naposled asi před 15ti lety a to asi po desetileté pauze, když měla kámoška fríské kobyly a to teda jen v hale a klus pro jistotu na lonži …na cval jsem si upřímně netroufla…a myslím, že teď by to s tou jistotou v sedle bylo ještě horší. I když mi všichni koňáci říkaj, že to se nezapomíná, že jde jen o pár lekcí, aby si byl člověk fakty jistej v kramflecích nebo minimálně jistější.
No nevim…
To jsme na tom se vším podobně. V současné době bych musela na koně lézt po žebříku a i po krátké projížďce bych pak asi nebyla schopná chůze. Ale přivedlo mě to k myšlence, jestli by to nemohlo nějak pomoct té mé zborcené páteři (???). Na druhou stranu projížďky na cizích koních, ještě pod vedením někoho, jsou asi dnes celkem drahá záležitost (?). Plus pád z koně by pro mě mohl být pořádnej průšvih. 🤔 No tak asi nic, no… 😔
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 08.08.2024, 20:09:57
Tady k tomuto: Nevíte někdo, zda se dá dát podnět hygieně k nevyhovujícímu sezení v pracovně? Mám na mysli, kdyby třeba někoho posadili vedle vás k jednomu stolu (PC stolu) tak, že byste museli mít s dotyčným nohy v jedné “díře” pod stolem a při sezení se prakticky vzájemně dotýkali a koukali každý na PC obrazovky umístěné naprosto vedle sebe?
Spíš někdo napište, jestli získáme ještě aspoň nějakou medajlu!!! Za chvíli má snad házet Vadlejch…to se budu dívat. Pak ještě věřím lezci Ondrovi, ale jinak už asi nic moc, že?😕
Btw, Ondra (i ostatní v tom sportu) jsou jak pavouci, nechápu ten um a tu sílu, třeba jen v prstech!👍
Tak Vadlejchovi myslím o 4cm unikl bronz, to už je fakt smůla a pro Česko bramboračka tyto OH!
Bydlel u mě dva roky syn mých anglických kamarádů,rodiče mi ho tady vyložili, jako nějakýho Harryho Pottera a odcestovali🙂))
Chodil tady do takové mezinárodní školy a tam tyhle věci hodně jely, děti si měnily identity, jak na bežícím páse, po prázdninách se dokonce učitel matematiky vrátil jako učitelka…, náš konzervativní James ho ovšem stále oslovoval “pane”. Když ho napomenuli odpověděl: “Promiňte pane, spletl jsem se pane.” Tak mě kvůli tomu volali pořád do školy, no já jim stejně houby rozuměla.
Studenti si taky odhlasovali, že chtějí mít ten unisex záchod, tak vzali záchod řediteli, protože jiný volný nebyl.
Nakonec tam prý vůbec nikdo nechodil, jenom James, který hlasoval proti, ale pak si moc pochvaloval, že je tam vždycky čisto a volno🙂)).
Doron, Ty mě taky léčíš, ptž se u Tvých příspěvků chechtám!
Naposledy, jak jsi cosi po “urputném boji” poslala sama sobě!😂👍
Spíš někdo napište, jestli získáme ještě aspoň nějakou medajlu!!! Za chvíli má snad házet Vadlejch…to se budu dívat. Pak ještě věřím lezci Ondrovi, ale jinak už asi nic moc, že?😕
Btw, Ondra (i ostatní v tom sportu) jsou jak pavouci, nechápu ten um a tu sílu, třeba jen v prstech!👍
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 08.08.2024, 17:06:10
V Brně to bylo kolem 15. - 16.h, já ležím jak placák na té PN. Ale chvílemi to i ohýbalo vzrostlé stromy, ale déšť, aspoň v oblasti, kde bydlím já, nebyl nějak extra výživný.
Ale to není důvod tu kočku týrat. Má ji zastřelit hned. Když už. Na první dobrou. A to se mu na záběrech očividně nedaří - kočka se i po výstřelu zmítá.
Za mě je to hov… Omlouvám se dobytku.
Panebože, škoda, že jste to slovně popsala…😢
Ale vím, co si rozhodně nepustím! To musí být HOVADO!!!!