- Příspěvek #219990
- Nahlásit
Já si o tom zrovna soukromě píšu s někým odtud ;-).
Půlku JK někdy z roku 1983 (+-) jsem si včera na YT pustila. To byl závod osoby z jiné planety.
Já si o tom zrovna soukromě píšu s někým odtud ;-).
Půlku JK někdy z roku 1983 (+-) jsem si včera na YT pustila. To byl závod osoby z jiné planety.
Já jsem si jistá, že kočky jsou léčitelky. Teď jsem taky neměla banální onemocnění, a Elsa mi furt ležela v té hlavě, Kuky mě hypnotizoval ve dne v noci a Fido na mně ležel nalepenej. Ale že Elsa vždy plácne tu tlapu mně přímo doprostřed obličeje, to netuším, co má znamenat. Možná si mě nějak přivlastňuje nebo nevím. Je to srandovní…
Tak ono to bylo hlavně pro kluky, ostatně Foglar měl chlapce rád🤭, ale mě to neskutečně bavilo. Přivedl mě k tomu čtení táta a za časopis Rychlošípáků za komoušů bych snad vraždila!!😂
Aha. Já na nich vyrůstala. Navíc Bublina byl moc pěkný psík!🐶
Jako já se dívala, hlavně na naše v akci. Třeba tenis prožívám šíleně, ale i ty vodácké sporty nebo šermíři. A vlastně i atletika je bomba. Ale ten box…to je no comment!👎
Fiona.Praha:Nebyla Bublina v Rychlých šípech?
Nechápu, že trvá na Bubble (kterou si asi vymyslela), když to bude Aimee. Uznávám, jsem divná 🙂
Jj, to byl ten Bublina.
Běžel za Rychlonožkou a Rychlonožka:"Pomóc, vzteklej pes, pomóc!" S Bublinou to pak skončilo zle, když jej uneslo Bratrstvo kočičí pracky.😢
Moje nejmilejší čtení v dětství, a asi i v dospívání - Foglarovky a RŠ.👍
Sarah01:Holky, tak Baxi neprošla, paní si pro jistotu tu Bubble napsala rovnou do smlouvy, abych to třeba nezměnila. 😂 Ale říkat jí budou Aimee. Ta Bublina je prý z nějakýho filmu. Já ho teda neznám, mně Bublina evokuje spíš králíka nebo morče.
Ali, Bublina byl přece psík Rychlošípáků!😀
Jenže před OH zřejmě ty testy nejsou povinné…
Mně se třeba zdá velmi podezřelý ten oštěpař (nevím, zda to někdo sledoval?) - chlápek z Pákistánu. Prý vůbec neobjíždí závody, zúčastňuje se tak jednoho do roku a to možná kdoví jestli. No a ten poslal oštěp tak daleko, že první místo bylo ihned jasné. Jeho technika, no přinejmenším prapodivná. A už jsem četla, že se spekuluje, zda nezobe, a zda třeba i náš Vadlejch někdy za rok, za dva neobdrží zpětně bronz. Takže rutinně se testy evidentně nedělají.
Zdravím! Už jsem se na to kdysi ptala, asi ještě na IF. Ale zase mi to nedá. Mám doma trimovací hřeben. Zcela výjimečně jím projedu srst kocouřích kluků a užívají si to. Elsa je pro mě dlouhodobě oříšek. Tak jsem se chtěla zeptat, zda trimování psů může být bolestivé a vy, kdo psy trimujete, někdy pozorujete nějakou bolestivou reakci. Vím, že pro kočky je to nevhodné. Jen mě napadlo, že Elsiny zacuchance by šly spíš seříznout než vyčesat. No a tak, jak nenávidí vyčesávání, tak reaguje na to trimování. Ono to skončí vyholením některých jejích partií, ale i tak jsem se chtěla zeptat.
Fakt jej někdo brání??? Četla jsem snad vyjádření někoho z vlády (?), že takový člověk nemá na tom postu co dělat.
Šikovnej hafánek!!!👍👏
Megi tu psala, že nejsou důkazy, Assil oponovala. A já dnes četla, že jasné důkazy fakt nejsou… Takže jsem z toho poměrně jelen.😀
Ta Alžířanka by všem zatnula tipec, kdyby se sama podrobila testům v nějaké ofiko laboratoři a pak to zveřejnila. Jenže to neudělá a teď dokonce vyhrožuje TO za misogynii, pronásledování na sítích, urážky a kdeco.
rapotačka:No vždyť jsem ho tam dala. (Ještě k tomu boxu.)
Akorát je u toho delší “předehra”, ale
je vidět, jak si rovná (kontroluje?) vercajk.
No právě! Vaše video jsem měla na mysli.
Maiňáci!!!❤️
Odberryho, Elsa mi teď celkem pravidelně začala spávat na polštáři za hlavou. Když se na ni otočím, dost často dá svoji obrovitou packu mně někam doprostřed na obličej a tam ji má něžně položenou. Nevím, co to má znamenat, ale je to srandovní. Drží se mě všichni tři jak klíšťata (hl. teď v době mé nemoci), i když Fido asi nejmíň - ten je tak hodný, že se oproti těm dvěma upozaďuje.
Ale to Elsino dávání packy, víceméně na kdeco, je fakt síla. Hraju si třeba s Prostředním, který je hračička, Elsa pomalu přijde, já kocourovi něco cvrnkám. Ona se chvilku jako by bez zájmu dívá a pak hračku opět přikryje svojí obří packou a dělá jako by nic. Nehraje si, jen brání hrát si Prostřednímu.
Ali, jak bude chvilka, písnu Ti soukromě. Jde o minimístnost, metráž nevím…
Ono ještě záleží, zda Vám předtím tahají z kloubu “vodu”. Někdy ten podtlak může být fakt hodně nepříjemný, ale dá se to…
Ale hopsalo…kdesi bylo video, jak si upravuje nádobíčko.
To ještě nejsou strašidelné hodnoty kreatininu. A už se léčí? Je na dietě?
Tak já se stará necítím, a obstřiků kloubů mám za sebou něurékom. Vždy celkem pohoda. Ale u mě to bude asi tím, že je to kategorie těch mírných zákroků oproti tomu, co vše jsem si prožila. No a taky si myslím, že celkem i záleží na šikovnosti dr., mám úžasného ortopeda!😍
“Milé kočičky mi do dnešního dne udělaly na ptactvu škody za víc jak 5tis. (Papoušci a čistokrevná kuřata)…”
K tomuto jsem se Ti vyjadřovala soukromě, ale nemám problém napsat veřejně, že Tě v tomto lituju a že chápu Tvé naštvání. Jenže:
a) zabezpečení kočky je fakt těžké
b) neudělaly to právě nějaké polodivoké kočky, které jsou “ničí”? Škoda, že nemáš nějaký třeba videozáznam, možná, že v tom případě bys s uplatněním škody uspěla. Ale to není samozřejmě Tvoje vina, pokud nějaký důkazní materiál neexistuje.
c) ta debata je opravdu trochu o něčem jiném