Zajímavé je, že okno lze stahovat tlačítkem na přísl. (pravých) dveřích. Nefunguje tlačítko na mých (řidičových) dveřích pro pravé okno…
Klima se mohla zbláznit i kvůli vadnému senzoru vnější teploty. V zimě auto skoro netopilo (nebo teda topilo málo) a to mělo souvislost s tím senzorem.
A ano: Seznam závad sepíšu a do servisu jsem objednaná někdy v září. Blbý je, že se mezitím v autě upeču.
Tak dnes ježdění po dr. Ničemu nerozumím, nic nechápu!!! Funguje už i tlačítko u mě…jako na P okno.
…ovšem čidlo vnější teploty už ukazuje jen --, ptž podle mě nemá místo na hodnoty nad 100!😄No a Čeněk při zapnutí klimy topí jak blázen!!!👎 Zhýčkanost…moje!!! 20 nebo 25 let jsem jezdila autama bez klimy. Rychle si člověk zvyká na vymoženosti a pohodlí.
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 12.08.2024, 21:19:21
Vedle nás seděli dva chlápci a asi po 10 min od začátku filmu “tsssssss” - otevřená první plechovka, za dalších asi 15 min opět “tsssssss” a takto to šlo až do konce filmu…🤣
Zajímavé je, že okno lze stahovat tlačítkem na přísl. (pravých) dveřích. Nefunguje tlačítko na mých (řidičových) dveřích pro pravé okno…
Klima se mohla zbláznit i kvůli vadnému senzoru vnější teploty. V zimě auto skoro netopilo (nebo teda topilo málo) a to mělo souvislost s tím senzorem.
A ano: Seznam závad sepíšu a do servisu jsem objednaná někdy v září. Blbý je, že se mezitím v autě upeču.
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 12.08.2024, 17:45:33
Držím moc pěsti!
On ten Ketosteril je fakt ale dobrej, nicméně musela bych se podívat, zda je vůbec na trhu. No a tehdy byl teda preskripčně vázaný. Klidně bych Vám jej poslala, ale je už expirovaný až moc.
Jak jsme tu probírali knížky a filmy, tak viděl někdo Zápisník alkoholičky? Já jo a celkem by mě i zajímal názor druhých na ten film. Já se jaksi nemůžu rozhodnout, jestli se mi líbil nebo ne. 😄 Předlohu jsem nečetla.
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 12.08.2024, 17:34:19
To vůbec není blbá připomínka. Je to podobné třeba jako u žen po přechodu. Jen se to nestává každé feně, stejně jako ne každé ženě. Ale ty postižené mají chlupy/vlasy jemnější, lámavější a celkový objem se zmenší.
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 12.08.2024, 17:27:22
Jinak ani nevíte, jak mě štve, že si nemůžu vzpomenout na ten humánní přípravek s aminokyselinami (ev. pro Vašeho kočičáka). Já už hledala i na SÚKLu, googlila všechny možné stránky a nemůžu to najít a v hlavě mám bohužel houbu.😀
Edit: Neeeee, tak houba není zatím v celé kalvě! Právě mi to naskočilo - Ketosteril. A myslím, že mi to doporučila tehdejší vetka.
Jinak jsem včera hledala na netu, kde je v autě řídící jednotka (plus prý el. stahovací okna mají samostatnou složitou jednotku taky😲). Tím, že se tam toho zbláznilo víc, tak jsem si četla rady na motofóru. Popisovali tam, že někdy pomůže odpojit ŘJ a po chvíli zase zapojit. Jiný uživatel psal cosi o relé/relátku (což je pro mě skoro sprostý výraz 🙂), a další, že musel rozebrat celé bednění dveří…🙄
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 12.08.2024, 12:37:59
No ona i dnešní cesta k dr. a od ní byl očistec. Myslím, že je to o zvyku a vůbec se nedivím, že jsi z klimy a střídání teplot byla nachlazená. Já vždy onemocněla po nějakém delším letu letadlem (jako z klimy).
Ale dá-li Bůh a příroda a okolnosti, tak bych chtěla a měla odjet na pár dní zase na “své” místečko. A to teda cesta s tím, že v autě bude třeba 50 stupňů…to asi nedám…a pojedu v noci.😛
Ale já vždy něco zakřiknu. Krátce poté, co jsem sem napsala příznivé zdravotní info, tak se stalo něco (zdravotního), co mě vyděsilo a děsí doteď…😢 Každopádně - ono to nějak dopadne…
Odpověď na příspěvek uživatele Janae z 12.08.2024, 15:09:24
Všeho je nějak míň…
Zakládala jsem na to spešl vlákno, ale ke mně fakt letos nepřiletěla ani jedna jediná můra!!!😔 Vím, že je to možná k odsouzení, ale pro kočky byly můry:
a) zábavou na lovení
b) pochoutkou, kdy snad jedině u požírání můr na sebe dokázaly i vrčet
A to ke mně pravidelně létaly i obří můry, já si myslela, že je to lišaj, ale pak jsme s kámoškou podle atlasu určily, že je to můra jitrocelová…a celá řada dalších můr.
Dtto hmyz typu sarančata a koníci. Sousedka se těch velkých kobyl bojí tak, že dostane třesavku a regulérní panickou ataku, tak jsem je k ní vždy chodila odchytávat…a letos velký prd. Fakt to nechápu, nic se tu nekácelo (za barákem je lesík), trávu seče město tak, že dokonce nechává vždy kusy nevysečené (právě kvůli hmyzu) atd. Takže jediné, čeho neubývá, jsou klíšťata a v bytě ty smrduté “ploštice” (kněžice), kterých se kočky bojí (myslím, že umí ten svůj smrad stříknout i kočce do oka).
Kočky byly na vesnici vždycky a nebyl s nimi problém. Problém nastal když se nastěhovali lidé z měst. Najednou anglické trávníky, když je zrovna nesekaj, tak je sypou jedy proti plevelům, žádné stromy ani keře, aby se nemuselo uklízet listí, místo záhonů skalky nejlíp s kaktusem a bazén plný chemie. Ptáci a ani hmyz nebo ještěrka nemají co žrát a kam se schovat. Náplavy se pak hrozně diví kam zmizeli ptáci a svedou to na kočky, které na vsi byly dřív.
Noo, když už výjimečně jedu na chalupu, tak jsem taky náplava…😜
A pamatuji doby, kdy k nám chodilo na baštu klidně 15 koček! Měla jsem i fotku, jak balkónek u chalupy je celý obsazený kočkami. Měla jsem tam své oblíbence, dodnes si pamatuji obřího černého Mikeše (dnes jej připomíná můj obřík Fido). A pak jsme jednou přijeli…a kočky nikde, včetně třeba Mikeše. Velmi záhy jsme se dozvěděli, že je všechny vystřílel místní mladý myslivec. V té době si asi nedělal vrásky z toho, že je střílel uprostřed nebo na kraji vesnice.😠
Konečně lidovci udělali jednu věc dobře a milého pána vyhodili… Doufám, že se p. Beníček bude moc podílet na ochraně přírody maximálně tak sbíráním odpadků u Technických služeb.
Mně by se teda ještě víc líbilo TO na dotyčnou bytost a hlavně spravedlivý soud - ideálně posedět v chládku.