- Příspěvek #220640
- Nahlásit
Taky jsem nebyla schopná dojídat a taky jsem se z toho párkrát pozvracela…🤧
Taky jsem nebyla schopná dojídat a taky jsem se z toho párkrát pozvracela…🤧
🤣😂
Tím, že navíc trpím dost žízní, tak naráz litr je pro mě naprosto normální. Jsem divná, no…
Potím se tak, že ze mě lejou hektolitry…takže v tomto je zakopanej pes. Ale i když se nepotím, vypiju fakt třeba dvě piva a nic…žádná potřeba močení. Změnilo se mi to takto cca před 10 lety.
😀👍
A chvilku v posteli vydrží? A přišel by za mnou do postele? Ach jo, chybí mi Floček a jeho ležení se mnou v posteli mně v nohách nebo nalepenej na mě jak manžel.😔
Aha. Ale třeba by šla naučit, že ne, že se doma neloví…? Přijde mi, že kočky jsou určo větší lovci…a to fretky pořádně neznám. No, jinak pro Leithian nezbyde než prostě fakt echtovní zabezpečení. Taky ji do určité míry chápu. Zároveň si ale myslím, že kočky prostě nemá ráda (Jani, pokud to tak není, tak mi to promiň.).
No, já odjet na celý víkend taky nemůžu…a nemám na mysli jen ten inzulín.
Mě v době mé nepřítomnosti zastupují přátelé; ale jakmile jsem dlouho pryč, Kuky se mi pomstí tím, že se mi vymočí do postele. Například. Nebo rozhrabou stelivo a další a další věci + z Kukyho se stala popelnice - žere jak stodola! A grancle zas až tak ne. Jako jasně, přežili by, ale já bych se možná vrátila do páchnoucího doupěte. A nikdo mi nevymluví, že kočky neumí dělat naschvály.😉
No a taky je pravda, že je chyba i na mé straně. Já si je tak naučila. Že i když jsem odjetá někde pryč, každý den za nimi někdo přijde.
🤣😂
Tak ale také jde o to, čí ten (neexistující) plot byl - vaší rodiny nebo majitelů bordery?
Tady k tomuto: Doron, a budu moct event. s Framíkem spát? Klidně na zemi…😀
Já, když se kočkám až příliš vnucuji, tak znechuceně odcházejí.😂
No tak to by byl tip pro Leithian. Teda nevím, jaká vůbec fretka je…zda by šla po jejích opeřencích…?
Taky potkany nemusím, a to jsem s nimi snad 20 let pracovala. Oni jsou teda mimořádně inteligentní, ale hupsnout na mě nebo mě kousnout na chalupě nějak polootrávenej a zmatenej, tak bych ječela jak siréna.
Ale tak zas já mám Čeňka ráda a motoricky je OK. Toto jsou, jak psala tuším Buggyra, věci “komfortní jednotky”.
Po asi 6 úmrtích v mém naprosto nejbližším okolí (včetně mého expartnera, mého bratrance a dále mého blízkého kamaráda - zajímavé - všichni zemřelí byli muži do věku 30 let) při autonehodě jsem chtěla mít auto bezpečné a silné. To, že je hezké, je bonus navíc. Víc mě zajímala bezpečnost. No a na rychlosti poněkud ujíždím🤫, takže s nákupní taškou bych měla strach předjíždět, notabene třeba do kopce. Zrovna dnes mi jeden ko.ot při předjíždění začal přidávat, tak jsem sešlápla plyn a po chvíli jej viděla někde hodně vzadu v zrcátku…
No a poruchy Čeňka jistě nejsou výjimkou mezi poruchovostí všech možných aut. Vždyť to mám denně ve svém okolí (známí třeba teď opakovaně “léčí” audinu). Jenže ne každý Vám to napíše zde na fórum.
Počkejte! To znamená, že na něj bylo podáno TO? 👍 Já si k tomu (záměrně) nic nepřečetla a toho psychopata radši nechci vidět ani na fotce.
Jen vím, že tam byl nějaký zásah v jeho neprospěch z vládní úrovně.
Podle mě a toho, co jsem si přečetla tady, ten chlap trpí sadismem!
Jo jo, já se na to video ještě nedívala. Minda byla taky minikočka, bylo s podivem, že normálně porodila. A ten potkan co do délky jí klidně mohl konkurovat.
Ty se máš! Kéž bych byla mladší a zdravá! Ještě tak ráda bych se podívala k moři…
Ani jednou!
Ale třeba já jsem hříčka přírody. Vypiju dvě piva a nejdu močit. Běžně denně vypiju, no 4l určitě, ale spíš i 5l tekutin. Nemám edémy, nemám ascites, netrpím na průjmy…pro mého dr. jsem “medicínská záhada”. Moč přitom extrémně hustá, dtto krev. Právě kvůli koncentrované moči pak trpím na ty urosepse. Ale já už fakt nevím: To mám teda denně pít 10l tekutin??🤣 Nebo kam to proboha mizí??? Teda mám oteklej jeden kotník, ale to je poúrazový stav. I teď na odběru krve na mě sestra:"Tak paní, kolikpak jste toho od rána vypila?" Bylo tak 9.20h. Asi ji šokovala moje odpověď:"Sestři, od brzkého rána asi 3l tekutin!"😂
Adultní potkan může mít i “jen” 250 - 300g.
No a naše někdejší minikočka Minda na půdě povila dvě nebo tři koťata. Já tam pak objevila cosi na první pohled hrozného. Fakt velkej kusanec potkana, ten byl otevřenej jak od patologa, hrudník otevřenej a vyžraný vnitřnosti. Minda koťatům jako lahůdku z potkana donesla jen plíčka, játra…
Megi, co by se mohlo stát s autorádiem? Zajímá mě to. Už 2x mi totiž byla neodborně odpojena baterka a zatím to způsobilo “jen” vymazání všech možných dat, z čehož mi nejvíc vadilo smazání těch tripů - ujeté km a spotřeba u nich. Přenastavení času, data, formátu času a vím já čeho ještě - to je v pohodě. Ale s rádiem se nestalo nic.
Jo a jedno to odpojení udělali v servisu!!! Měla jsem tam napsáno - při odpojení baterie zálohovat data!!! Tak prý:"Pozdě! Už jsme to odpojili…"👎