- Příspěvek #221875
- Nahlásit
Počkejte a jaké máte tedy Vy vysvětlení?
Počkejte a jaké máte tedy Vy vysvětlení?
Tome, já si také nemyslím, že je to sečením. Bydlím na takovém minisídlišti, kde je lesík a placy trávy. Seká se stejně každý rok, a dokonce nově nechávají na těch placech kusy neposekané - právě kvůli hmyzu. Jenže tady, uprostřed velkého města, pochybuju, že se stříká nějaká chemie. Pro mě jsou ty můry, a obecně hmyz, záhada.
Kdo ječel? Mě napadlo, že ty blechy ječely…😂
No to je i to, co stále píšu já. Letos nepřiletěla ani jedna jediná můra!!!
Dříve to za noc bylo i mnoho desítek kusů všech možných druhů. A také by mě moc zajímalo, čím to je.
Je to reklama, a to pravidelná!
Ale zas ten komentář anonyma nemá chybu!👍😄
Omlouvám se, ale v dnešním podělaném dni mě Váš komentář odpálil!😂
Niki, já třeba vím, co je mi záviděno: Můj naprosto tristní zdravotní stav!!! 😲 Já to totiž nedávám najevo (že mi něco je a co mi je a dělám takovou silnou; byla jsem tak vychovaná). No ale mám povolený HO (samozřejmě jen, je-li to možné), a ty paznehty to dráždí.
Nemyslím, že u Tebe by někdo záviděl povýšení. To spíš, že se Ti všeobecně daří. Asi nad tím nijak dál nepřemýšlej. Jak jsem mnohokrát napsala já i jiní, je to někdo naprosto ubohej!!!👎
Zyrtec máte na mysli, ale zkusila bych to nejdřív lokálně…Fenistilem. Zkrátka H1-antihistaminika.
Niki, zítra si kup Fenistil gel…
Jinak já jsem totálně v pr….😔
Evi, já teď ještě písla do Všeob. pokecu, ale nechám to asi koňovi…😀 Co mi zbývá…
Ať už u mě vše dopadne jakkoli, lze někoho odlifrovat k malému nízkému stolku nebo k jednomu stolu s někým, i když ten někdo má zkrácený úvazek a využívá i HO (povolený)? Což ale neznamená, že nepotřebuje v práci vykonávat alespoň občas práci u stolního PC. Nechci nikoho naštvat/pohoršit atd., navíc ten snímek jsem dávala kdysi na IF, myslíte, že lze operovat i s tímto argumentem (starší MRI někdy ze začátku nemoci)?
A i tady se už odmlčím a přestanu vás otravovat, ono to nějak dopadne…
No, a já se už nechala uschopnit. Napsala jsem to na nové místo. Když mi sepse začínala, tak jsem oznámení o PN psala na obě místa (tak, jak se to, tuším, má a mělo by).
Teď mi přišla reakce cca:"Mockrát děkuji za info, jen nevím, zda jste ještě neměla zůstat doma…"
Je velmi jednoduché uhodnout, kdo mi napsal, a kdo v době, kdy vážně onemocním, nenapíše ani ň. To také o něčem svědčí…
Jinak na Vodafone (který mi už asi 3 měsíce hýbe mandlemi) se umím rozčílit až tak, že bych to do sebe neřekla…😀 Napsala jsem jim mail, za nějž se možná zítra budu stydět. 😛 Nicméně operátoři mi opakovaně lžou a dnes to byl extrém: Od rána snahy o dovolání se a neustále:"Již za malou chvilku vás spojíme s operátorem…". Tak ty chvilky trvaly vždy hodinu a půl, pak se spojení s jejich hudbou přerušilo. A teda ten mail, co jsem jim pak napsala, je dost děsný!😄
Kdežto v práci, kterou jsem dělala 30 let, mám prostě zavzaté srdce. Tam mě dostávají do úplně jiné nálady. Kéž bych aspoň jednou uměla přednostce říct něco tak, jako jsem právě napsala Vodafonu…😀😉
Ono u mě je velmi velmi nedobrá i ta PN ve zkušebce… A dnešek mě opravdu položil hodně, no…😢
💐🍀
Také postupně měním názor. Nevím, zda je to válkou, ale opravdu jsou lidé nyní víc zlí. A rozhodně to nepíšu proto, co se mi dnes stalo.
Výpovědní lhůta je šílený a další průšvih. Vy to, Balu, také víte… Já jsem si tam D TÉMĚŘ vyčerpala (celkem logicky).
Dívala jsem se teď někdy na cyklus Oběti, díl s Hanzlíkem…jak snadno člověk vlivem třeba i náhody/banality/jedné věci přijde velmi rychle o všechno.
Evinko, takto jsem se fakt už dlouho nepoložila. Vše jsem rozvedla ve Všeobecném pokecu. Moc Ti děkuji!
Děkuji moc. Začnu se o to zajímat, jenže si myslím, že tam je snaha o MOJI výpověď…
Orionko, je to můj vnitřní cit, který mě dosud nezklamal, nikdy. Je to vyloženě pocit, že jsem povolána ke vzdělávání. Zní to namyšleně, ale já se v tomto cítím jako ryba ve vodě. Zároveň je můj obor opravdu úzký, já nejsem schopna přednášet a cvičit cokoli jiného.
Je to i reakce na Balu. Ani nevíte, jak strašně jsem teď nešťastná. Vím, že by studenti snad byli schopni i napsat petice. Ale tam je to asi jedno… A lež, lež, lež
Musím znovu napsat něco ze Snaživce (jen zaměnit gender):
Znal jsem jednoho takovýho chlápka
Co moudrosti moc nepobral
A studu ani kapka a lhal
A přesně jak se říká Rozum mdlý vůle chabá
Ale touha po novotách veliká
Tak ten pán se o vše nové velmi interesoval
A nebyl to jen pán Z pána jen klobouk měl
A nemyslel to snad ani zle - starosta
Však bohužel, na co šáh Tam sto let tráva nerostla
Ten si to krásně zavařil Nikdo ho neměl rád
…