"Hrála" jsem si s velikostí mé profilové fotografie a podařilo se mi to, že zmizela úplně. Dám Nahrát fotografii, Uložit...a nic. Prosím, poradíte mi někdo? Přitom jako by se to uloží a fotka Flokyho tam vidět je...
Kilian: ....velký dík, počítač nemám a jsem skoro slepa, takže je to pro mě trochu svizelne, ale i tak velký dík za možnost tady být....včera jsem se po létech, dvou škatulich čokolády a hojnosti slz definitvně deaktivovakla na IFauně.....
Vlastně proč tu nejsi zase chameleonHugo?🙂 Budu si muset zvykat...😉
Ale partičku tu tedy už vidím velikou, což je supeeeer!!!👍
Milí přátelé, každý den mám na IF plno dalších SZ. Jedna z nich byla od "Rapotačky".
Mám vám všem vyřídit pozdravy a poděkování! Myslela si, že je zablokovaná jen ona. Tak jsem jí teď odepisovala, že jsme zde a prosila ji, ať se sem zaregistruje. Jestli to ale udělá, samozřejmě nevím. Tak jen vyřizuji to, co mi napsala...
Milí přátelé, každý den mám na IF plno dalších SZ. Jedna z nich byla od "Rapotačky".
Mám vám všem vyřídit pozdravy a poděkování! Myslela si, že je zablokovaná jen ona. Tak jsem jí teď odepisovala, že jsme zde a prosila ji, ať se sem zaregistruje. Jestli to ale udělá, samozřejmě nevím. Tak jen vyřizuji to, co mi napsala...
Kilián: ..ještě vás moc prosím ráda bych se zaregistrovala, ale vůbec mě to nechce pustit přes jméno, zkoušela jsem tam napsat moje jméno, přezdívku a prostě nic....porad to cosi nesplňuje, přitom mi tovukazuje, že je to ještě volné.....chameleonHugo
Jé Evi, to je supeeeeer, tak vidíš - budeme v kontaktu nadále!!!👍👍👍
a nenajde se nějaký psavec, který by sesmolil článek na novinky, blesk či jiný hodně čtený web s tím, jak roky zkušeností a znalostí... mizí?? To by je mohlo zajímat, je to dost "skandální"... A když by se tam zmínil tento chov zvířat jako pokus o kontiinuitu...