Cieniawa: Byla to jedna kobyla kdysi když jsem byla dítě. Osobně mě to štve, můj pseudonym Cstmr už pojimam jako srdcovou záležitost :D
Asi se zaregistruji z druhého mailu pod svým jménem...
Odpověď na příspěvek uživatele Bodlinka z 27.05.2023, 19:19:34
Zdravím Bodlinko.
Glykémii měl 15. Na to jsem řekla dr.:"Takže je to diabetes..."
A ona, že zvednutí glykémie udělá třeba i hypertyreóza, ale Fido "odmítl" dát víc krve - na vyšetření hormonů už krev nebyla. Dr. jej píchala nadvakrát, vůbec to neteklo, působilo to, že je dehydratovaný. Pak mi dr. řekla, že hypertyreóza by pro oba byla výhra. Že by se nasadily léky - perorálně a hotovo. Kdežto pokud to bude diabetes, píchání inzulínu, což je prý extradrahá záležitost... Mně se hodnota 15 zdá hrozná a ta dr. mi řekla, že právě ne, prý kočky - diabetici mají 25 a více. Tak proto jsem z toho zmatená. Prosím, až budete mít čas, napsala byste něco k tomuto mému příspěvku? Já to pak přesunu na "Kočky", ale tady je zatím nejvíc mně známých lidí. Ostatním se omlouvám za OT.
Cieniawa: Byla to jedna kobyla kdysi když jsem byla dítě. Osobně mě to štve, můj pseudonym Cstmr už pojimam jako srdcovou záležitost :D
Asi se zaregistruji z druhého mailu pod svým jménem...
Kilian: Jani ono je to jedno já to na tom mobilu vzhledem k očím mám dost složité, tak jsem ráda, že vysmolím alespoň něco....
Evi, uvidíš...já si stejně myslím, že tady administrace funguje bezvadně a že ta mobilní verze bude postupně lepší a lepší. To si sedne, uvidíš! Hlavně, že jsme stále v kontaktu!👍
Pozor, zobrazujete se zatím jako "neregistrovaná". Zkuste to asi znovu, ale Rapotačku dejte bez diakritiky. Já si také musela změnit Fíkovnici na Fikovnici.
Kilian: ....ale i nejsem mi přišlo, že už jsem registrovaná, tak nevím....
Já Ti bohužel neumím poradit/pomoct. Napiš to do vlákna administraci...nebo jestli se najde někdo tady, kdo poradí, pomůže. Ty asi chodíš z mobilu, že? Já z NTB.
bambule: Všechno zlé je k něčemu dobré.... Jen si vemte, že veskrze anonymní uživatele se dokázali během 48 hodin hromadně přesunout, dokázali kontaktovat uživatele napříč kategoriemi. Nejsme jenom lidé, kteří nad tím vším mávnout rukou, jsme skutečná komunita, která chce to hezké zachovat a pokračovat v tom. Chceme být spolu v kontaktu, radit si, sdílet dobré i to zlé. Na ifauna jsem moc nepřispívala, ale až tady mi došlo jak ráda si pročítam diskuze a jak mi na tom záleží.
Víte, ifauňáci mi několikrát pomohli i fakticky - prostě v reálném životě. Já bez těch lidí jednoduše nemůžu být!
O to víc si vážím zdejších adminů a stálých lidí, že nás přijali a že se zvládá navíc takový nápor nových lidí!
Sarah01: Tak koupili to, takže si s tím můžou dělat, co chtějí.
Jinak pochopila jsem to tak, že při přechodu na novou platformu diskuze úplně zmizí, takže žádný archiv, nic.
A taky si myslím, že i když jim mastnaček pořád píše, tak to bude mít efekt nula nula nic. Je rozhodnuto prostě.
Odberryho: Dnes ráno mi mail oznámil, že mám soukromou zprávu na ifauně. Jeden uživatel rozeslal hromadně info o tomto webu, tak snad se to všichni dozví včas.
To je zvláštní, já kontroluji SZ na IF, mám jich každý den plno, ale hromadnou jsem neměla...tedy vlastně napadá mě, že možná ano - ale to bylo tuším už ve středu nebo ve čtvrtek. Dotyčného bez svolení nechci jmenovat.