Sardullah: Nevím, jaký na to mají názor ostatní. Já teda za sebe musím říct, že i kdyby fauna svoje rozhodnutí přehodnotila, tak by se mi teda vracet nechtělo. Tady jsme byli přijati, adminové se nám snaží vyhovět, protože my, rozmazlený fauňáci chceme svoje "pohodlíčko"...Prostě utli jste to, tak si celou faunu strčte teda do zadele. Jako nebyla jsem tam 20 let jako někteří, ale 8 let na fauně teda mám za sebou, takže k prostředí na fauně mám vztah, vyhovovalo mi, ale teď mě napadá jen to, že kdyby jste tu Faunu udělali zlatou a diamantovou, tak nemám zájem, to zklamání je prostě veliké...Ukončení diskuzí nejdřív šok, že to končí, pak šok, jak rychle to utnuli ...teď už spíš "tak teda sbohem a máte co jste chtěli".
Nejvíc mě štve, že jsme opravdu byli komunita, což dokazuje i to, kolik lidí z fauny se tady zaregistrovalo a že nám prostě nedali moc času na to se domluvit co dál, ...teda snad se to povětšinou stejně podařilo, ale byl to teda fofr.
Účet na fauně jsem zatím nedeaktivovala jen proto, že jsem profilovou fotku změnila za info, že jsme se přesunuli sem.. ..jinak už bych byla deaktivovaná.