lesnizinka: Buggyro vidíte…a já na tohle po vlastní zkušenosti nevěřím. V 19letech jsem asi 2 roky v kuse měla zánět močáku. A to imrvere, několikrát do roka. Čůrala jsem krev a v jednom kuse žrala biseptol, či jak se to jmenuje. A nepomáhalo nic. V mokrém jsem nechodila, potit jsem se s těma 42kilama nepotila vůbec. Už jsem to psala kdysi na Faunu. Spolupracovnice, každá trpěla na nějaký jiný problém, mě ukecaly k ,,léčiteli" na Slovensko, vyhlášenému, že mají místo v autě, ať jedu taky. Velmi, velmi ušklíblá jsem tam jela, neb na to opravdu nevěřím, doteď nevěřím. Ale pán byl zkušený chiropraktik, udělal se mnou různé předklony, úklony, pak něco jako Hemlichův hmat s prudkým předklonem, mě šíleně prásklo v zádech a…od té doby jsem nemusela dávat pozor na nic, nikdy se mi zánět močáku nevrátil. Teď sedím 6 hodin v mokrých, tlustých, dvojitých jednodílných plavkách ve stínu a ještě na sebe cestou domů, na ty mokré plavky pustím klimu. Domů přijedu studená jak žába, muž ode mě zdrhá, že ze mě jde chlad jak ze studny a nic, nekašlu, nebolí mě v krku, nechytnou mě močové. (je mi teď jasné, že zítra něco z toho budu mít😏) Nejsem si jistá, jestli ale dneska k vodě pojedem, u nás pošmurky a vypadá to, že se to neodsune, ale spíše nasune ještě víc😟 Já myslela, že dneska ukončíme s mamkou slavnostně sezonu a tohle mě teda zklamalo. Zítra má být líp, ale za prvé o víkendu nejezdím, protože hrozí moc lidí a nemusí být místo pod stromem a taky pro změnu má hodně foukat - to se plave blbě ve vlnách. A za druhé bych asi neštvala muže, protože sobota je ,,náš den", kdy nic neděláme a jen si užíváme sebe. Ani nemusíme vařit, jezdíme na oběd k tchánům.
Jééé, Raduš, a nemáš ještě kontakt na toho léčitele? To víš, tonoucí se stébla chytá…