Aktuálně: 3 949 inzerátů206 544 diskuzních příspěvků18 211 uživatelů

Příspěvky uživatele

Fikovnice

Fikovnice
Fikovnice 27.05.2023, 19:08:41 xxx.xxx.61.224
Plaka:
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 27.05.2023, 18:58:46
Fikovnice
Fikovnice 27.05.2023, 19:04:01 xxx.xxx.61.224
zvedavec:
JanaJanaJanaJana:
Buggyra:

Přesně, na IF uzamkli celou diskusi, to je ale trapnost nejnižšího kalibru, už nebudu slušná. Dobře jim tak.

Fikovnice
Fikovnice 27.05.2023, 19:02:02 xxx.xxx.61.224
honzapm:

Teď jsem jí to napsal mailem. Přišlo mi do mailu povídání, co proč a jak.

Tak jsem jí odepsal. Ani jsem nevěděl, že je taková nesympatická, viz odkaz. https://www.ifauna.cz/autori/detail/91

Také jsem si ji našla ;-), nepřijde mi nesympatická, pokud to myslíte vzhledově. Napsala jsem jí na FB; jsem zvědavá, zda odpoví.

Fikovnice
Fikovnice 27.05.2023, 18:58:46 xxx.xxx.61.224
Plaka:
Cieniawa: Byla to jedna kobyla kdysi když jsem byla dítě. Osobně mě to štve, můj pseudonym Cstmr už pojimam jako srdcovou záležitost :D Asi se zaregistruji z druhého mailu pod svým jménem...
Fikovnice
Fikovnice 27.05.2023, 18:52:54 xxx.xxx.61.224
Kilian: Jani ono je to jedno já to na tom mobilu vzhledem k očím mám dost složité, tak jsem ráda, že vysmolím alespoň něco....

Evi, uvidíš...já si stejně myslím, že tady administrace funguje bezvadně a že ta mobilní verze bude postupně lepší a lepší. To si sedne, uvidíš! Hlavně, že jsme stále v kontaktu!👍

Fikovnice
Fikovnice 27.05.2023, 18:51:14 xxx.xxx.61.224
Rapotačka:

Všechny vás zdravím, 

jsem tu taky.heart

Pozor, zobrazujete se zatím jako "neregistrovaná". Zkuste to asi znovu, ale Rapotačku dejte bez diakritiky. Já si také musela změnit Fíkovnici na Fikovnici.

Fikovnice
Fikovnice 27.05.2023, 18:49:58 xxx.xxx.61.224
Rapotačka:

Všechny vás zdravím, 

jsem tu taky.heart

Supéééér! 👍

To jsem moc ráda...no, a pokračujeme a na NĚ tam...víte co...zvysoka...píp! 😄

Fikovnice
Fikovnice 27.05.2023, 18:23:50 xxx.xxx.61.224
Kilian: ....ale i nejsem mi přišlo, že už jsem registrovaná, tak nevím....

Já Ti bohužel neumím poradit/pomoct. Napiš to do vlákna administraci...nebo jestli se najde někdo tady, kdo poradí, pomůže. Ty asi chodíš z mobilu, že? Já z NTB.

Fikovnice
Fikovnice 27.05.2023, 18:22:26 xxx.xxx.61.224
bambule: Všechno zlé je k něčemu dobré.... Jen si vemte, že veskrze anonymní uživatele se dokázali během 48 hodin hromadně přesunout, dokázali kontaktovat uživatele napříč kategoriemi. Nejsme jenom lidé, kteří nad tím vším mávnout rukou, jsme skutečná komunita, která chce to hezké zachovat a pokračovat v tom. Chceme být spolu v kontaktu, radit si, sdílet dobré i to zlé. Na ifauna jsem moc nepřispívala, ale až tady mi došlo jak ráda si pročítam diskuze a jak mi na tom záleží.

Víte, ifauňáci mi několikrát pomohli i fakticky - prostě v reálném životě. Já bez těch lidí jednoduše nemůžu být!

O to víc si vážím zdejších adminů a stálých lidí, že nás přijali a že se zvládá navíc takový nápor nových lidí!

Fikovnice
Fikovnice 27.05.2023, 18:18:21 xxx.xxx.61.224
acher:
Fikovnice:
Fikovnice:

Přátelé, "Rapotačka" mi odepsala...

Byla, jako my všichni, strašně špatná z konce diskuzí... Ale napsala mi, že pokud to zvládne (registraci), přijde sem za námi. Tak v to pevně doufám! yes

Fikovnice
Fikovnice 27.05.2023, 18:14:54 xxx.xxx.61.224
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 27.05.2023, 18:06:28

Evi, protože jsi stále vedená jako "neregistrovaná". Nevím proč...

Fikovnice
Fikovnice 27.05.2023, 16:25:05 xxx.xxx.61.224
Sardullah:
Fikovnice:
Fikovnice:

Byla, jako my všichni, strašně špatná z konce diskuzí... Ale napsala mi, že pokud to zvládne (registraci), přijde sem za námi. Tak v to pevně doufám! yes

Fikovnice
Fikovnice 27.05.2023, 16:23:31 xxx.xxx.61.224
Sardullah:
Sarah01: Tak koupili to, takže si s tím můžou dělat, co chtějí. Jinak pochopila jsem to tak, že při přechodu na novou platformu diskuze úplně zmizí, takže žádný archiv, nic. A taky si myslím, že i když jim mastnaček pořád píše, tak to bude mít efekt nula nula nic. Je rozhodnuto prostě.
Fikovnice
Fikovnice 27.05.2023, 16:22:04 xxx.xxx.61.224
jarousek123: Moc děkuji, mrknu

Tak to je super - vybavuji si, jak jsem Vám jako anonymnímu napsala, co se s IF děje a Vy jste hned zareagoval registrací zde!👍

Fikovnice
Fikovnice 27.05.2023, 16:17:45 xxx.xxx.61.224
Odberryho: Dnes ráno mi mail oznámil, že mám soukromou zprávu na ifauně. Jeden uživatel rozeslal hromadně info o tomto webu, tak snad se to všichni dozví včas.

To je zvláštní, já kontroluji SZ na IF, mám jich každý den plno, ale hromadnou jsem neměla...tedy vlastně napadá mě, že možná ano - ale to bylo tuším už ve středu nebo ve čtvrtek. Dotyčného bez svolení nechci jmenovat.

Fikovnice
Fikovnice 27.05.2023, 16:14:42 xxx.xxx.61.224
Sardullah:
Phorum:

Zdravím všechny nově příchozí ifauňáky:)

Ti co přijdou na faunu po nějaké delší pauze budou koukat kam se po nás slehla zem.

Fikovnice
Fikovnice 27.05.2023, 16:13:07 xxx.xxx.61.224
Phorum:

Na ifauně jsme byli zvyklí, že se tam probírala u psů politika... Což může být zvláštní ale nějak jsme si tam na to zvykli. laugh 

Kdyby to od nás bylo moc drzé a nevhodné, tak to prosím přesuňte do sekce ostatní, nebo úplně smažte a v tom případě se moc omlouvám za starost navíc:)

A pro ty, kterým se téma nelíbí, tak to aspoň bude uceleně v jednom vlákně, což na ifauně byla myslím výhoda.

Já s Vámi klidně souhlasím ;-), ale také bych byla pro přesun do sekce Ostatní.

Fikovnice
Fikovnice 27.05.2023, 16:10:32 xxx.xxx.61.224
Sardullah:

Nevím, jaký na to mají názor ostatní. Já teda za sebe musím říct, že i kdyby fauna svoje rozhodnutí přehodnotila, tak by se mi teda vracet nechtělo. Tady jsme byli přijati, adminové se nám snaží vyhovět, protože my, rozmazlený fauňáci chceme svoje "pohodlíčko"...Prostě utli jste to, tak si celou faunu strčte teda do zadele. Jako nebyla jsem tam 20 let jako někteří, ale 8 let na fauně teda mám za sebou, takže k prostředí na fauně mám vztah, vyhovovalo mi, ale teď mě napadá jen to, že kdyby jste tu Faunu udělali zlatou a diamantovou, tak nemám zájem, to zklamání je prostě veliké...Ukončení diskuzí nejdřív šok, že to končí, pak šok, jak rychle to utnuli ...teď už spíš "tak teda sbohem a máte co jste chtěli".

Nejvíc mě štve, že jsme opravdu byli komunita, což dokazuje i to, kolik lidí z fauny se tady zaregistrovalo a že nám prostě nedali moc času na to se domluvit co dál, ...teda snad se to povětšinou stejně podařilo, ale byl to teda fofr.   

Účet na fauně jsem zatím nedeaktivovala jen proto, že jsem profilovou fotku změnila za info, že jsme se přesunuli sem.. ..jinak už bych byla deaktivovaná.

Já tedy ještě nejsem deaktivovaná a potřebuji tam ještě být. Mám tam mj. stovky stránek SZ a potřebuji z nich vytahat kontakty na lidi.

Ale Jani, jak píšeš, sice pomalu, ale jistě si říkám, že by mi asi hrdost nedovolila vrátit se tam, kde se ke mně (a tisícovkám dalších) zachovali jak k onuci!

Fikovnice
Fikovnice 27.05.2023, 16:06:30 xxx.xxx.61.224
Fikovnice:

Btw, psala mi i to, že jí to nenadálé utnutí diskuzí uškodilo zdravotně... Je to fakt smutné, jak s námi zametli. Absolutní neúcta a nezájem.

"Prachy, jenom prachy nečekaný, jen po nich sáhneš,

a už Tě maj..."

Fikovnice
Fikovnice 27.05.2023, 16:02:33 xxx.xxx.61.224

Byla, jako my všichni, strašně špatná z konce diskuzí... Ale napsala mi, že pokud to zvládne (registraci), přijde sem za námi. Tak v to pevně doufám! 👍