- Příspěvek #126171
- Nahlásit
Murielka:Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 31.05.2023, 13:21:23
Murielka:Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 31.05.2023, 13:21:23
Přátelé, psala jsem opakovaně Megi omluvu, že se zatím nemůžu z IF deaktivovat.
Mj. tam mám každý den pěknou řádku nových SZ. Jedna dnešní mě tedy ale překvapila: Lavacca!!! Pamatujete si ji někdo??? My si psaly kdysi pradávno, ale i soukromě! Pravdou je, že byla víc kočkařka, i když co vím, tak měli zvířectva habakůk. Tak jsem jí poslala kontaktní údaje na sebe a hned ji pozvala sem. Kéž by se zaregistrovala, byla to extrémně fajn osoba!❤️ Dokonce, když jsem tehdy potřebovala transfúzi pro mého tehdy vážně nemocného kocoura, nabídla mi kocoura svého jako dárce!👍
Sardullah:Daja:Dobré ránko ,
určitě na 200% bych se nevrátila, za žádny zlatý prase.
To co i-Fauna provedla je opravdu prasárna a tohle se mezi slušnými lidmi nedělá.
Zustanu tady a nic mě odcuď prozatím nevyžene, správci se snaží nám rozmazlencum vyjít v stříc a zato mají mojí poklonu. Pomalu, ale jistě ( chce to čas) je poprosíme, navedeme na to co jsme byli zvyklí. Mě už osobně nej vadí jen to, že se mi neotevře na posledním příspěvku, tam kde jsem ukončila čtení předešlý den, složitě dohledávam.
Nevadí, teď mají toho moc a já si počkám, po čáse začnu proudit a škemrat já.
Dája
P.s moje smajlíky nechce brát, dělá mi to neplechu.
Jo, a chybět mi tedy bude Dasvo, a to hodně...
Ale on nějak zmizel i z IF...😢
Buggyra:Vidím, že nevidím:
efe, Sarah01, Leithian, chameleonHugo, Tenuri
Přidávám Bodlinku...
Phorum:Fikovnice:Rapotačka:https://outsidermedia.cz/retro-vyuka-dejepisu-v-roce-2020-kdo-nas-osvobodil/?fbclid=IwAR2khjoLlQckNvLIjyAuZOqwRTrx-pC0P5NFSu7B9Id9Xhw0n6RIQ7ZCHnI
Zrzavci:Fikovnice:bambule: Add. Zrzavci: Poskytla paní pánovi první pomoc? Jinak smrtelné vážně, můj strýc se před 14dny pořezal karbinou, zaškrtil si to, obazal, zavolal záchranku, zabalil věci do nemocnice a ještě tetě nechal vzkaz, že ji z nemocnice zavolá. Ta byla totiž v práci a jak napotvoru nechala mobil doma.
Fikovnice:Malea: Zdravím, jsem tu taky. Vypadá to, že to tu bude fajn.
Zrzavci:Murielka:Dobrý den,
tak jsem tady taky z Ifauny. Ne ze bych tam nejak prispivala, ale nasla jsem si tam spoustu info :) Tak snad se mi bude libit i tady
Murielka:Dobrý den,
tak jsem tady taky z Ifauny. Ne ze bych tam nejak prispivala, ale nasla jsem si tam spoustu info :) Tak snad se mi bude libit i tady
Prosím Vás a měla jste stejný nick i tam? Vůbec si Vás nevybavuji. Vím, že píšete, že jste spíše jen četla...
bambule: Add. Zrzavci: Poskytla paní pánovi první pomoc? Jinak smrtelné vážně, můj strýc se před 14dny pořezal karbinou, zaškrtil si to, obazal, zavolal záchranku, zabalil věci do nemocnice a ještě tetě nechal vzkaz, že ji z nemocnice zavolá. Ta byla totiž v práci a jak napotvoru nechala mobil doma.
Heleďte je to i pro Zrzavce: Znala jsem pána, který si na cirkule uřízl jeden nebo dva prsty. Pádili do špitálu, tam udělali, co tenkrát mohli (je to už pradávno, nějaká replantace se nedělala). Tak jej pustili...no, a on se jal pokračovat řezat na té cirkulárce dál...a co myslíte? Uřízl si další prst!!!😲
Zrzavci:Fikovnice:
Podobně paní Prťavcové posílám přání plného pouzdravování!
orionka:megi-the-pes:
Lidi, nechte toho. mastnacek dělá plno věcí, které zveřejňovat nemůže. A pravdu má ten, kdo si myslí, že kdybyste nepobíhaly po iF jak spameři a nevkládali všude praštěnosti, tak to nestopli. Myslíte, že se s námi teď někdo bude bavit?
orionko, SZ na iF nepřijímám, jsem zablokovaná. :-) :-) Tady nahoře je červená obálka vpravo, pište tam
sbíráme souhlasy se sdílením obsahu vytvořeném uživateli iF
mastnacekk:Zrzavci:mastnacekk:
Pouziju citaci. Nemam rad, kdyz nekdo dela soudce. Myslim ze jsem to napsal jasne aby to pochopil i majitel stranek.
Malea: Zdravím, jsem tu taky. Vypadá to, že to tu bude fajn.
Maleo, moc ráda Vás zde vidím!!!
bambule: Phikovnice, Paralen před půlnocí povzbudí pocení. Přispěchala přítelkyně paní, přinesla podomácku připravené přírodní produkty. Pan přivezl pokašlávajicí paní profesionální produkty. Péče překotná, pocit polepší.
Podobně paní Prťavcové posílám přání plného pouzdravování!
Zrzavci: Pán přestavby padl,příkopem propadl, pohotovost ponavštévovali.Prima, pán pohromadě, pocity přesto příšerné.
Prosvítili Pána paprskem? Proklepali, poslouchali plíce?
Pochopení pro příšerné pocity...přesto paní Prťavcová ;-), popisujete pozitivní popis proklepnutí pohotovostí!👍
bambule: Posílám pozdrav profesionálním péčkovačům, palicolamačům, pročítačům \'P\' příběhů. Pondělní půlnoc přinesla pokašlávání, pálení průdušek, pobolivani palice. Perspektivní pracovník přeměněn plouzici postavu přemýšlející půlmozkem. Potřebuju profesionální pomoc.
Pambule, péčkovací pokec působí proléčivě! Příkladně Pefe pacient, Pronja pacient, přitom při péčkování pozapomínaly personální problémy!
Přesto: Posílám přání plného pouzdravování (pemotikony postrádají phloru, proto, prosím, představu připojte = Phíkovnice postuje pomyslnou pivoňku, petúnii, Phalaenopsis plus podobné...😉).
Prosím, polykáte patáky proti palicobolu?? Příkladně Paralen...?
Varaxi:mastnacekk:K cemu vsemu to bude, az zmizi aktualni verze ifauny s diskuzema. Plkat o blbostech lze kdekoli. Inzerovat lze kdekoli. Ale rychle najit odpoved na palcivej problem? Nebude kde. Varoval jsem, at si lidi rozmysli kam se vrtnou. Nic proti tomuhle portalu, ani omylem. Ale je to diky inzerci primy konkurent budou ifauny. Takze moznost presunout sem jeji zaarchivovanou diskuzi = 0 a tim pro me vsechno konci. Na bezduche plkani je vhnodnejsi FB, tam nikdo prostor a vytizeni serveru neustalym citovanim a nahravanim obrazku z prochazek resit nemusi.
Rapotačka:https://outsidermedia.cz/retro-vyuka-dejepisu-v-roce-2020-kdo-nas-osvobodil/?fbclid=IwAR2khjoLlQckNvLIjyAuZOqwRTrx-pC0P5NFSu7B9Id9Xhw0n6RIQ7ZCHnI
Bohužel to nefunguje jako odkaz, alespon mně ne.