zofre:Nz.
Tak to je dobře, že vše potřebné máte.
Ta spotřeba je tedy malá, naštěstí na finance.
Jsou i předplněná pera, tam je volitelnost jemnosti jehel,ale pokud musíte někdy i ředit, bude lepší ta stříkačka, nakonec i na expiraci načatého. Myslítě stříkačka nebo set se zatavenou jehlou? U stříkačky by zas byla výhoda výběru jehly na míru.
Wellion měl glukometr čipovatelný na kočky, ale klidně bych též měřila člověčím.
https://docplayer.cz/2046139-Gluco-calea-pro-bezpecnost-a-presnost-glukometr-pro-psy-kocky-kone-wellion-gluco-calea.html
Pečovatelky možné náhradní bych zkoušela opakovaně zvát domů při aplikaci inzulinu, pokud to jde snadno, a postupně osmělovat.A pracovat s nimi pozitivkou😀.Naklikat je.
Kočičáka bych též zpracovávala pozitivkou, nebo alespoň hodně chválila a odměňovala, ale to jistě děláte.
Na odběry glykemií bych volila co nejjemnější clix s nastavením hloubky vpichu na míru, ty lancety jsou fakt ostré, nebolí /skoro🙂/.
Tak ať to jde!
Díky moc! Vy jste tu nová?
Ono financí to stálo fůru, jen inzulín 3 tis. Kč (vzala jsem jej zbytečně moc), včera stříkačky 600,- Kč, sehnala jsem fýzák, no a samozřejmě každá návštěva veteriny je drahá (vždy kolem dvojky), ale jak jsem mnohokrát psala, finance vem čert, i když jsem opět ve fázi půjčení si peněz…
Největší problém (technicky) mi dělá stanovení glykémie. Používám vystřelovací pero a je fakt, že lanceta perforuje celé ucho. Proto mám už rozpíchané prsty i já (držím ucho zespodu a probodne to skrz). To už mám vychytané, přidržuji ucho mulem.
Kocour se nemusí zpracovávat vůbec; budu ukamenována, ale toto není kocour, ale převtělený člověk 😇 - když se mi glykémii nepodaří stanovit poprvé, ještě se mi přijde omluvit a pomazlit se…
P.S. Jste lékařka či veterinářka?