- Příspěvek #224684
- Nahlásit
https://cnn.iprima.cz/transgender-sportovkyne-na-paralympiade-neni-to-normalni-kritizoval-slavny-sloupkar-piers-morgan-446867
Toto opravdu není normální. A když o tom polemizuje už i aktivistka Králová, tak je co říct!
https://cnn.iprima.cz/transgender-sportovkyne-na-paralympiade-neni-to-normalni-kritizoval-slavny-sloupkar-piers-morgan-446867
Toto opravdu není normální. A když o tom polemizuje už i aktivistka Králová, tak je co říct!
biaca:Můžeš koupit elektrické (já mám dvě takové rybičky, ale kluky to nebaví - větší zábavu mají při lodičkách)
Jani, moje kočičáky už žádné hračky prakticky nebaví. Ani interaktivní, na baterky atp. Takže asi největší radost mají z nasbíraných ptačích pírek, anebo třeba z cvrnkání žaludů. Jasně, že třeba Kuky by hrozně rád lovil, ale když jsem si přečetla příspěvek Janae, tak ano - bylo by to týrání…
Bobca:Niki-skútr nádhera👍takového jsem měla Pažouta 309..krásná červená..Klima je potvora..Já bych ji nechtěla ani za nic..To si radši dám ručník kolem krku a otevřu okénko..Mě to odrovná hlasivky..Bych si musela zalepit pusu🤐Jak jsi psala,že mamka byla z kočičáků nešťastná..Už jsem asi zapomněla,proč nechtěla jít k tobě??Ve svém jsou zvyklí..To musela být divočina u ní-nedivím se🤭
Raduš-to čeření vody,jak psala Orionka jsem viděla na sádkách u nás..nevím už ale,na jakém principu to bylo..
Jó a vítám zpátky Fíkovnici💐
🌷❤️
Varaxi:Tak se mi hned vybavilo lečo a mám na ně chuť. Asi si je udělám. 🙂
Varaxi, Ty jsi bydlela nějak blízko mé chalupy, nebo se pletu? A teď jste odstěhovaní někam do jiného okresu, kraje…atd.?
Btw, listinné rp. používám já. A ano, jsou už výjimkou.
No je to pravda, že většina je e-receptů. Každopádně listinné mají stejnou platnost, jen je farmaceut zdigitalizuje. Nabízí se rozpis na více pacientů…ale to už jsme v rovině podvodu.
Asi jo…ale ten základní článek je bohužel smutný…😟
Papírové/listinné rp. pojišťovny také hradí, ale, pravda, ne na zvíře…😄
Co je zas, probůh, toto?
Diskuzní příspěvek jsem nezvýrazňovala já, jen mi to přistálo v poště.
Co je zas, probůh, toto?
Diskuzní příspěvek jsem nezvýrazňovala já, jen mi to přistálo v poště.
lesnizinka:Jani, samozřejmě čumíme pořád, Kája byla skvělá👎 Pochopitelně jsem si nařídila budík a…bohužel v přímém přenosu sledovala ten neskutečný a nepochopitelný ,,výbuch"👎 Ještě teď to pořád nechápu, co se jí v té hlavě vylíhlo🙄 Je bravurní tenistka, kdyby zvládla hlavu, je neporazitelná.
Raduš, představ si, že já to prošvihla a o “výbuchu” jsem se dočetla až zde od Tebe. Je to škoda, měla na výhru!!! Přesně jak píšeš - potřebuje přenastavit hlavu.👍
Nee, na přeléčení vředu u člověka potřebujete troj- až čtyřkombinaci léků zahrnujících jeden inhibitor protonové pumpy (= třeba ten omeprazol) a to přeléčení se doporučuje v horizontu týdnů. Takže jedna tbl. neřeší nic.
Zrovna tady ty staré PPI nějak extra drahé nejsou. Ale nemám tušení jaká dávka je potřeba pro koně a na jak dlouhou kúru…
Řada lidí si tyto léky volně kupuje a teď mi došlo, že jsem o nich psala v diskuzi o tom vápníku. Že je staří lidé často nadužívají…
Pro mě je extrém, co je pak nazvraceno v diskuzích pod videi tohoto typu. Zkoukla jsem to jen letmo a myslím, že je tam mnohem víc kritiky kontrolovaného než Policie. A taky si myslím, že to dotyčný mohl očekávat. Proč tak činil a video pak zveřejnil na YT, ponechávám na úvaze každého soudruha…kterého to zajímá.
Ale uznáváš, že toto je přece jen něco jiného…teda doufám…?😀
Mám zato, že jsem kdesi četla, že i u nás se argumentovalo tím, že mobil může být zbraň… Tak praštit s ním druhýho do hlavy asi jde, že…😀😉
Tak oni to věděli, jen, pokud si to dobře pamatuji, mu nějak to přesné datum nechtěli říct. Takže toto je možná pochybení Policie. To mu říct určitě mohli.
Mám na mysli, že věděli přesné datum, kdy mu propadla STK.
Podle mě se malej techničák vozit musí…? Možná jej má někdo v e-podobě…? Já o tom ale nevím…
Teď můj poslední vstup: Ta národnost tam pro mě setsakra hrála roli, ale je mi úplně šumák, jestli byl Ukrajinec, Rus nebo by to byl Němec, Američan nebo Mimozemšťan. On na úvod jasně říká, že je cizinec. Nedovedu si představit, jak kdekoli v zahraničí si při policejní kontrole začnu cajty natáčet a šikanovat je prodlužováním úkonů. Moc si to neumím představit vlastně u nikoho (třeba z lidí zde, ale můžu se mýlit)…a je jen škoda, že dotyčný se o toto nepokusil v USA… Akorát, že to by pak to video na net pověsil ne on, ale Policie.
Já, i kdybych ten čas měla, tak fakt o natáčení začnu přemýšlet jedině, kdyby tam byla ze strany Policie výslovná neprofesionalita, buzerace atp.