lesnizinka: Nechci, aby jsi se sakryš omlouvala, ale nechci, aby jsi si to, co ti píšu brala jako nějaké osobní útoky na tebe když víš, že jsem sarkastická a ráda používám černý humor, neberu věci moc vážně, sebe už vůbec.
Nejde o to, že si postěžuješ na blbou náladu, to je právě dobře, že ji přiznáš, ale zase jde o to, že se ti snažím vyjmenovat milion dobrých věcí, které by ti ji mohly zlepšit, díky kterým by jsi ji vůbec nemusela mít a ty mi řekneš, že jsem rýpavá🙄Jen a pouze o to jde, že mi hlava nebere, že si myslíš, že bych na tebe mohla být zlá😟
Ano máš pravdu, já se nesvěřuju a ty špatné věci v sobě dusím. Vždycky jsem byla ,,ta silná", co nefňuká a všechno vyřeší. O to víc mě postupně,,nemile" překvapuje, že jsou věci, které prostě vyřešit nejdou, ač se snažíš horem dolem. Ať už je to nemoc někoho blízkého a konec, nebo tě zklamou lidi, u kterých to nečekáš. Jo už vím, můžu žít jak nejlíp to jde, ale kolem je hodně proměnných. Jo, je to celkem zklamání🙄
Raduš, ta silná, ba ta nejsilnější, naprosto omnipotentní, jsem byla snad 20 let!!!
A co to způsobilo? Že somatizuji jak čuně s prominutím a mám milión fyzických nemocí. Radím Ti dobře “být VŽDY ta silná” se může nepěkně vymstít.😢
Dovol si někdy truchlit, být smutná a plakat.