Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 08.10.2023, 15:20:10
Víš, já se v tom vůbec nevyznám, a už vůbec ne v různých zkratkách… Jen jsem už dávno pochopila, že Tvůj Keliš je přeborník téměř na vše…
V mém smutném období bych uvítala, kdybys zase někdy vložila videjko, jak nakládá Tvým kočkám (a naopak)! Myslím, že bylo na IF, ale tady si žádné nevybavuji… Miluji videa Šutříka (pesanka - plazič 🙂), ale pamatuji si, že to Tvoje bylo také naprosto super!!!👍
…tak dneska jsme ukončili tento rok pátou zkoušku a to ZPU-1 a to za 150 bodů ze 150…..z volitelné disciplíny jsme zvolili hlídání předmětu - tašky ….panu rozhodčímu se to tak líbilo, že to chtěl vidět ještě jednou a při vyhlášení pravil že zadal poprvé plných 20 bodů, a že takhle by to mělo vypadat….při odložení za plného deště pravil ke Kelišovi, aby si to nezkazil a Keliš to opravdu nezkazil i když mi ho bylo dost lito, když tam tak v tom dešti ležel a já schovaná v maketě… počasí odpudive a teď po zkouškách začalo svítit sluníčko a oteplilo se…
Evi, napiš, až se někdy Kelišovi něco nepovede, toto už je nuda…😉
Ne, dělám si samozřejmě srandu. Je úžasný a strašně MOC Ti gratuluji - vy k sobě patříte a Keliš je extrémně moc šikovný!👍💖
Tak jsem to vzdala - nejprve ho asi musím rozjíst. Tedy jsem mu dala kuře s pitíčkem sežral, tuňáka také sežral. Ale tím jsem si zadělala na průjem.
Ps. kometě děkuji za tip s vajíčkem, bohužel bez úspěchu, rybu jsem zkoušela včera - měl lososa seržral ho malý.
Plus ještě mi žere krevety, ale jen ty sušené pamlskové.
Biaco, nemám moc sílu Ti radit (nějaké neštěstí v osobním životě…).
ALE: Sice píšeš o lososu a krevetách, ale už tak podesáté píšu zkušenost, když mi Fido umíral na ten kočičí mor a 12 dní se ani nedotkl jídla… rozjedl se na treskách - CELÉ filety - a ještě musely být z Lidlu!!! To tehdy bylo jak nějaký zázrak - ucítil to a začal jíst a jíst a jíst, až jsem jej musela krotit.
No na pamlsky také občas stávkující dostanu. Z pamlsků takové ty sušené kostky - teď jsem objednávala sušeného králíka…už je sežranej!😀
Jo a u nás teda jedou i syrová vážená játra, ta zas pro změnu z Kauflandu. Mám na mysli kuřecí. Ne balená, ta jsou obvykle hnusná.
Nebyl ten salát nějak chemicky ošetřen, něčím nastříkaný?
Jo a asi při takto větším problému bych nečekala do zítra; pokud máte jen trochu možnost, zajela bych na nějakou vet pohotovost, do okresního města atp.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 06.10.2023, 16:01:43
Díky, Raduš, za reakci!
Já to tam vidím a vnímám také, ale protože je prostřední na mně totální závisláček, tak bych to viděla spíš jako projev nespokojenosti, tj. něco jako:"Ty si teď víc všímáš Fida a předtím jsem byl na 1. místě já!"
Prostřední se během cca posledních 6 týdnů už 3x vymočil mimo WC.😟 Já vím, nejdřív vyloučit zdr. problém…
Jednou to byla ta pizza krabice (předsíň a 2x přišel k mé posteli a začal močit - jednou na papírovou krabici (nebo spíš do ní, měla jsem ji už nachystanou do odpadu, původně v ní dorazilo dia krmivo a kočky milovaly do ní lehat, tak jsem jim ji chvíli nechala jako noclehárnu), podruhé na moji mikinu!!! To bylo včera, už je vypraná.
Jsem z toho nešťastná, nemocně opravdu nevypadá…
Napadá mě: Je to způsobeno Fidovou nemocí?? Fido se celoživotně upozaďoval. Teď je víc mazlivý a já mu tu náklonnost samozřejmě dávám plnými hrstmi (to ale i prostřednímu a samozřejmě i Else). Myslíte si, že by mohl z moči (teda ze záchodku) cítit glukózu (pokud ji tedy Fido ještě občas močí)? Doplňuji, že ve všech případech měl ale minimálně dva záchody vyčištěné… Ach jo, rodí se další problém; jestli si to zafixuje, těžko jej to budu odnaučovat. Každopádně nemocně skutečně nevypadá a já to NEJVÍC přisuzuji Fidově nemoci. Krom zdr. problému prostředního napadá vás ještě někoho něco jiného?
Ještě mě napadá, že to tedy VŽDY bylo v mé přítomnosti a do mé blízkosti. Vyžaduje ode mě víc pozornosti…?
Ještě edituji: Občas vrká (až huláká) a honí se s Elsou (a snaží se ji nakrývat). Ale to jsou jejich takové dlouholeté hrátky, které když přerostou, tak je stopuji.