No a krom války na Ukrajině tu máme vzplanutý konflikt Palestina vs. Izrael…😟😕
Příspěvky uživatele
Fikovnice
Víš, já se v tom vůbec nevyznám, a už vůbec ne v různých zkratkách… Jen jsem už dávno pochopila, že Tvůj Keliš je přeborník téměř na vše…
V mém smutném období bych uvítala, kdybys zase někdy vložila videjko, jak nakládá Tvým kočkám (a naopak)! Myslím, že bylo na IF, ale tady si žádné nevybavuji… Miluji videa Šutříka (pesanka - plazič 🙂), ale pamatuji si, že to Tvoje bylo také naprosto super!!!👍
Btw, Evi, Keliš dělá i canisku?
Není to tak dávno, co médii proběhlo toto video a zpráva:
A ještě: Víme, co toho pesana opravdu baví? Jako co mu udělá zaručeně velkou radost? Ptám se teď spíš na materiálno.
A další dotaz: S kočkami být nemůže, ale jak se snáší s jinými zvířaty, víte to?
Paní Zrzavcová, četla jsem to, ale nevím, zda důkladně.
Vahine má pro Bělouše kamery, nemýlím-li se..? A když se něco děje, na Bělouše promlouvá. Mohla by k tomu něco napsat…
Edit: Koukám, že to psala Plaka, ale Vahine má skutečně osobní zkušenost a co si pamatuji, tak Bělouše vždy na dálku uklidnila!👍
Kilian:…tak dneska jsme ukončili tento rok pátou zkoušku a to ZPU-1 a to za 150 bodů ze 150…..z volitelné disciplíny jsme zvolili hlídání předmětu - tašky ….panu rozhodčímu se to tak líbilo, že to chtěl vidět ještě jednou a při vyhlášení pravil že zadal poprvé plných 20 bodů, a že takhle by to mělo vypadat….při odložení za plného deště pravil ke Kelišovi, aby si to nezkazil a Keliš to opravdu nezkazil i když mi ho bylo dost lito, když tam tak v tom dešti ležel a já schovaná v maketě… počasí odpudive a teď po zkouškách začalo svítit sluníčko a oteplilo se…
Evi, napiš, až se někdy Kelišovi něco nepovede, toto už je nuda…😉
Ne, dělám si samozřejmě srandu. Je úžasný a strašně MOC Ti gratuluji - vy k sobě patříte a Keliš je extrémně moc šikovný!👍💖
Já se připojuji k Raduš, že pozoruji, že Niki má kašel hrozně často. Teda, když to sem napíše…😉
Doporučuji chronický kašel NEIGNOROVAT, silně doporučuji!!! A nechat se proklepnout, ať se ví, vo co gou.
biaca:Tak jsem to vzdala - nejprve ho asi musím rozjíst. Tedy jsem mu dala kuře s pitíčkem sežral, tuňáka také sežral. Ale tím jsem si zadělala na průjem.
Ps. kometě děkuji za tip s vajíčkem, bohužel bez úspěchu, rybu jsem zkoušela včera - měl lososa seržral ho malý.
Plus ještě mi žere krevety, ale jen ty sušené pamlskové.
Biaco, nemám moc sílu Ti radit (nějaké neštěstí v osobním životě…).
ALE: Sice píšeš o lososu a krevetách, ale už tak podesáté píšu zkušenost, když mi Fido umíral na ten kočičí mor a 12 dní se ani nedotkl jídla… rozjedl se na treskách - CELÉ filety - a ještě musely být z Lidlu!!! To tehdy bylo jak nějaký zázrak - ucítil to a začal jíst a jíst a jíst, až jsem jej musela krotit.
No na pamlsky také občas stávkující dostanu. Z pamlsků takové ty sušené kostky - teď jsem objednávala sušeného králíka…už je sežranej!😀
Jo a u nás teda jedou i syrová vážená játra, ta zas pro změnu z Kauflandu. Mám na mysli kuřecí. Ne balená, ta jsou obvykle hnusná.
Já u něj jakousi nespokojenost ve formě žárlivosti vnímám. Myslím, že to bude tím nebo že to tím být může…
Další nemoc bych asi fakt neustála…😢
Nebyl ten salát nějak chemicky ošetřen, něčím nastříkaný?
Jo a asi při takto větším problému bych nečekala do zítra; pokud máte jen trochu možnost, zajela bych na nějakou vet pohotovost, do okresního města atp.
Díky, Raduš, za reakci!
Já to tam vidím a vnímám také, ale protože je prostřední na mně totální závisláček, tak bych to viděla spíš jako projev nespokojenosti, tj. něco jako:"Ty si teď víc všímáš Fida a předtím jsem byl na 1. místě já!"
Můžu se plést, ale takto to zatím vidím.
Přesně!
A Varaxi to vyluštila!!👍
kometa:A když si lidi fotí rvačku jiných jedinců svého druhu nebo bouračku… Nehledě na to, že vesměs nemají představu, jak se rvou koně. Myslím doopravdy.
Tohle by bylo aspoň pro výukové účely.
Já také nemám představu, jak se rvou koně…
Popište, prosím. ;-)
Zrzavci:něco jako jorkšíry?
zapomněla jsem na bižona a ešče hadžvaňáka (vychází to z označení Hadžváňo, který používal Vlasta Burian) a už asi konec.
Ne ne ne, dámy, vy si to pletete!🤣
To byli jorskiri a my to s Espiro kdesi využily…😂
Orionka:Možná se ozve chovatel, jak umí řádit štěňata před odběrem. Možná by se našlo i video.
Tak to by mohla vložit Alenka (Sarah)…
Ale já u ní byla, tuším, krátce před odběry a hry drsně nevypadaly. Jen matka už toho měla celkem plné zuby…
Nebyly to nakonec lysohlávky? (pokus o vtip)😉
Tak bohužel jsem nucena založit nové vlákno.😢
Prostřední se během cca posledních 6 týdnů už 3x vymočil mimo WC.😟 Já vím, nejdřív vyloučit zdr. problém…
Jednou to byla ta pizza krabice (předsíň a 2x přišel k mé posteli a začal močit - jednou na papírovou krabici (nebo spíš do ní, měla jsem ji už nachystanou do odpadu, původně v ní dorazilo dia krmivo a kočky milovaly do ní lehat, tak jsem jim ji chvíli nechala jako noclehárnu), podruhé na moji mikinu!!! To bylo včera, už je vypraná.
Jsem z toho nešťastná, nemocně opravdu nevypadá…
Napadá mě: Je to způsobeno Fidovou nemocí?? Fido se celoživotně upozaďoval. Teď je víc mazlivý a já mu tu náklonnost samozřejmě dávám plnými hrstmi (to ale i prostřednímu a samozřejmě i Else). Myslíte si, že by mohl z moči (teda ze záchodku) cítit glukózu (pokud ji tedy Fido ještě občas močí)? Doplňuji, že ve všech případech měl ale minimálně dva záchody vyčištěné… Ach jo, rodí se další problém; jestli si to zafixuje, těžko jej to budu odnaučovat. Každopádně nemocně skutečně nevypadá a já to NEJVÍC přisuzuji Fidově nemoci. Krom zdr. problému prostředního napadá vás ještě někoho něco jiného?
Ještě mě napadá, že to tedy VŽDY bylo v mé přítomnosti a do mé blízkosti. Vyžaduje ode mě víc pozornosti…?
Ještě edituji: Občas vrká (až huláká) a honí se s Elsou (a snaží se ji nakrývat). Ale to jsou jejich takové dlouholeté hrátky, které když přerostou, tak je stopuji.
A to chuděra netuší, že i ten šmirgl papír bude stopen…🤣
Jako je pravdou, že teď by mě eminentně zajímalo, jakou formou chcete adminům kompenzovat vynaložený čas (na Vaše dotazy a připomínky)?😉😛
Pro paní Zrzavcovou: Mně ale fakt u některých diskuzí mizí to očičko.😀
Protože Buggyra psala, že tam vidí vtip (konkrétní?) a já hledala a hledala…a vlastně je to spíš k nepochopení ten příspěvek i jeho zakončení.😀