- Příspěvek #158210
- Nahlásit
Kdybych čistě hypoteticky něco takového vyplodila a pak si to přečetla, požádala bych admina o smazání toho příspěvku…nebo přímo mého účtu.
Kdybych čistě hypoteticky něco takového vyplodila a pak si to přečetla, požádala bych admina o smazání toho příspěvku…nebo přímo mého účtu.
Já myslím, že hlavně bohnická léčebna jako taková. Nevím jak teď, ale ještě v nedávné minulosti měla dost otřesnou pověst, hlavně některá oddělení, např. tzv. Neklid.
Ale jasně, odpovědní jsou ošetřující lékaři. Podělali to, to je pravda.
On R.H. je už starší pán, tak myslím, že prostě zůstane u toho staršího označení.
Jsou společensky méně škodlivé PO a vůči nim to je opravdu takové nekorektní. Vůči vraždícím monstrům je mi jedno, jak jsou označováni.
Nečetla jsi náhodou rozhovor s režisérkou toho dokumentu o doživotních vrazích? Říkala, že s některými se jí povídalo celkem dobře (třeba se Stodolou), ale zrovna se Sudků, že ten rozhovor vnímala extrémně negativně a bylo jí nedobře. Nedivím se.
No jo, já vím, že R.H. ten termín používá…
Hraničářů jsem znala pár i v osobním životě, oni také teda nemají na růžích ustláno. Rozhovor později přečtu.
Jj, znám ten případ celkem dobře, teda jen z dostupných info. Nutno dodat, že ji formovala i neznámá genetika (byla adoptovaná) a neshody v adoptivní rodině.
Hrůza!!
🤣😄👍
“Vy se “zblázníte” když pětkrát ročně nepojedete na dovču…”
Tomuto nerozumím. Jak to víte? Vy znáte Varaxi osobně?
Ještě mě napadá, že řada vrahů odchází s nálepkou PO. Není brána jako nemoc, naštěstí! Třeba to individuum Michelle Sudků nebo jak si nechá říkat…ta namátkou podřízla tu paní v obchodě v Praze.
A jak byl teď jakýsi dokument o doživoťácích, tak na ni by asi sedělo i to bez nervů a bez emocí. Její klid těsně před vraždou, ale i po spáchání té vraždy podle dokumentu překvapil i kriminalisty. Prostě tam seděla a tvářila se, jako by nic nespáchala, jako že se jí ta hrůzná věc vůbec netýká.👎
Psychopatie je skutečně zastaralé označení pro člověka s poruchou osobnosti.
Známá je třeba HPO a hraničáři mají v sobě agresi - namířenou proti druhým nebo proti sobě, to je častější. Hraničářů je spousta a i u některých známých osobností jsem si všimla na některých blbě retušovaných fotkách třeba jizev po řezání sebe sama do rukou, ale i jinde po těle. Kdesi jsem přednášela kazuistiku muže, který se sám “vykastroval”, prostě si uřízl varlata.
To, že se přenesl jen jeden “typ” psychopatie do chápání a vnímání této problematiky a těchto lidí, je věc druhá. Ale opravdu mě namátkou napadá krom té HPO třeba vyhýbavá PO, závislá PO, anankastická PO, emočně nestabilní PO a je jich jistě víc.
Thielli, všimla jste si, jak mi utkvěl Váš povel v mé prázdné palici?😄
Mně se opravdu tak líbí, že jen si to představím, už se chechtám.👍
A kdybych někdy potkala paní s pudlíky, která tento povel použije, s jistotou se na Vás vrhám, že Vás znám, že jste Thielli z CHZ. Mě tam prostě baví to použití 3. osoby.
Stran výchovy/výcviku Vám moc držím pěsti, jinak pomoct neumím.
Tak o tom bychom mohly vést předlouhé disputace…😄
Termín “psychopat” se používat nemá (já vím a chápu, že je to ale mnohdy příhodnější pro některá individua).
Ale třeba lidi s HPO sebeubližující si, páchající suicidia apod., tak to fakt nejsou lidi bez nervů. Jsou to lidi, kterým bylo mnohdy ublíženo a oni se s tím neumí srovnat. Naopak si neví rady se svými emocemi.
No a takoví ti echt psychopati mají veeeliké manipulátorské schopnosti.
Jinak samozřejmě chápu, kám tím Ronja Butterfly mířila…😛
Bodlinka:hele mýval je invazní druh a v evropě včetně čr je jich mraky. a před tím, než se tady dostali do přírody, je určitě nikdo pečlivě neodčervil, takže baylisascaris tady s nimi určitě určitě je.
jako je to ve stejný kategorii jako naegleria fowleri co se četnosti týče, ale smrtnost to má tak podobnou
Hmmm…o mývalech - že jsou u nás, jsem nevěděla.
Naegleria fowleri tu řádila někdy v 60. letech v bazénu v Ústí nad Labem, mrtvých bylo tehdy šestnáct lidí. Teď nedávno mi ten případ ožil s článkem, že komusi sežrala mozek v Kanadě (nebo v USA?).
Zdravím Tě Varaxi.🤝
Ale moje reakce na Tebe byla taky se smajlíkem😉a samozřejmě jsem netušila, že jsi to Ty. Chtěla jsem toho někoho “anonymního” “uklidnit” s tím, že je mnohem pravděpodobnější nějaká jiná hnusná nemoc než larva migrans.
Tak ono dnes se poruch osobnosti definuje snad milión😀 a řada z nich jsou naopak nerváci.
Pokud je ale myšleno psychopat jako psychopat (manipulátor, sociopat, asociál, apod.), tak to tak de fakto je (emoce prázdné a umí držet nervy “na uzdě”).
Už máš odpověď, vlastně dvě!😀
Thielli:No a odvolavejte psa, když se pod kerem válí celé jelito…
Pořízeno před 3 minutami na vycházce…
NEDĚLÁTOTENPES!
😀😉👍
Doron:Já zas četla " cizinci s bernardýni " 😊.
Ale celkově mi to přijde takový nadějný, kdyby na sůl nebylo, může člověk dělat nějakýho toho redachtora, nejni to tak složitý 😅 .
Víš, že jsem o tom taky přemýšlela?😄
Psát do některých plátků bych asi zvládla líp než současní novináři. A plat bych měla vyšší než mám teď.😉
Niki, já furt přemýšlím o tom kocourkovi Tvé ségry. Obzvlášť po mé anabázi s Fidem. Sice mě příjemně překvapilo, že kocour má všechny krevní testy OK, ale je to prostě divné. Co třeba UTZ vyšetření? Plánuje se něco dalšího? A jak na tom teď kocourek je?
Pučmelda má nádherné oči!👍