Aktuálně: 3 777 inzerátů208 712 diskuzních příspěvků18 232 uživatelů

Příspěvky uživatele

Fikovnice

Fikovnice
Fikovnice 23.10.2023, 21:36:04 xxx.xxx.61.29
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 23.10.2023, 17:36:16

Jak říkával Werich:"Nikde na světě nemůžou říct spojení ČERVENOUČKÉ JABLÍČKO.👍

To jsem tedy mimo svět nadávek.

Fikovnice
Fikovnice 23.10.2023, 21:22:04 xxx.xxx.61.29
Odpověď na příspěvek uživatele kocoura219 z 23.10.2023, 08:34:53

Přesně.

I teď, když jsem to napsala, a to nemám tak hroznou zkušenost jako třeba Bobča, cítím zvláštní stud.😟

Fikovnice
Fikovnice 23.10.2023, 21:20:21 xxx.xxx.61.29
balu:

Holky, to je hrozné, co tu popisujete. A klobouk dolů za odvahu to veřejně napsat. 

Balu, já tu ani vše nenapsala…jednu dobu jsem tato individua přitahovala. Proč, nemám tušení.

Už je to pryč, je to dávno…ale i tak něco z toho zas ožilo.😢

Fikovnice
Fikovnice 23.10.2023, 00:10:53 xxx.xxx.61.29

Lubomíre, mně se zase děje to, že tužtička pro editaci je stále zobrazena, ale čas už asi vypršel. Dnes jsem asi 2x chtěla editovat svůj příspěvek, klikla jsem na tužku, ale hodilo mě to někam jinam - snad mezi články nebo do inzerce.

Fikovnice
Fikovnice 23.10.2023, 00:08:32 xxx.xxx.61.29
Lily:

Já si jdu k vám vylít dušičku, snad to nevadí. Nevím, jestli je to správné téma, ale napadl nás sousedův pitbull křížený s argentinskou dogou a kdo ví s čím. Bydlí v našem domě. Zatím s ním můj minibulík vycházel ok, ale tohle ráno se to nějak změnilo. Vyjdeme z domu a před domem starší paní spolu s tímto křížencem, který začal zírat na mého psa. Můj začal vrčet, tak jsem si ho dala k noze a lezli jsme v podstatě po zdi, abychom nedráždili. Už jsme byli kus od nich, když periferně vidím, že ten pes běží za námi, protože paní pustila vodítko. Hned vletěl do toho mého. Při pokusech je rozdělit jsem skončila s rozbitým kolenem a naraženým zápěstím, protože mě porazil. Zřejmě mě i kousnul, co jsem našla otisk zubů, ale nevybavuju si kdy.

Paní majitelka k nám po chvíli došla, vrazila jsem jí vodítko a do ruky a ona když si ho trochu odtáhla, tak mi říká - ale váš si začal. Žádná omluva nic. Seřvala jsem ji, že proč ten pes nemá koš, když ho neudrží. Paní bez reakce a přesvědčená, že to je moje chyba. Přitom já měla svého psa na krátkém vodítku u nohy… Díky bohu se ten její pes už rvát nechtěl, asi byl zaraženej i z mé ráznosti, ale stejně jsem rychle odešla pryč s hrůzou, jestli ho nepustí znovu. No mít jorkšíra, tak už mám asi po psovi. 

No o pár krocích jsem až zjistila, že kulhám, po nějaké době se ozvalo i zápěstí a všimla jsem si, že mému psovi z hlavy teče krev. U psa díky bohu jen porušená kůže a je to celkem hluboké, ale zase ne na šití. Pro jistotu jsme byli na veterině a já musela na pohotovost. Nic naštěstí není zlomené.

Ale samozřejmě psychika teď v… Protože normálně jsme neměli problém s nikým a teď stažený ocas a nechce za druhým psem, když musí, tak vrčí. Už jsme na tom začali pracovat s jeho psí kamarádkou, na kterou taky prvně reagoval naježenou srstí na zádech, ale postupně se osmělil.

A aby toho nebylo málo, tak jsem tu paní dnes potkala se psem venku (díky bohu bez mého psa) a myslíte, že dala psovi košík? Nedala…

A to nemluvím o tom, že ho pravidelně venčí stylem, že po tom co vyjde z domu, že pustí vodítko a pes běží na volno přes silnici, kde několikrát skočil i pod auto (ale díky bohu tam jezdí auta pomalu). 

Takže místo těšení se na podzimní procházky jsem v hrozném stresu, abychom je nepotkali… :,(

Paní toho psa nezvládne fyzicky ani psychicky. Pes chodí na procházky jen do psího výběhu a zpátky a i tak má problémy. 

Snad nevadí, že to nasdílím tady, jsem z celé té situace špatná. ☹️ Ten pes by byl skvělý v jiných rukou. Je dle všeho jejího syna, který jí ho nechal na krku. Ona ho nezvládá… Tohle se obávám, že bude jen horší. Už teď se ho všichni bojí. ☹️ 

Lily, až budete mít sílu a chuť, ozvěte se sem, že jste OK, aspoň relativně.

Fikovnice
Fikovnice 23.10.2023, 00:04:01 xxx.xxx.61.29
Fikovnice:

A takto to někdy dopadne:

https://www.novinky.cz/clanek/krimi-neurolog-zprosten-obzaloby-ze-znasilneni-nic-tomu-nenasvedcovalo-rekl-soud-40354109?amp=1

Postoj soudu a vynesení rozsudku v tomto případě prostě nechápu:

Před soudem byl projednáván případ neurologa Martina Tomáška. Ten prováděl pacientkám gynekologická vyšetření bez náležitého souhlasu. Soud mu další lékařskou praxi nezakázal. Poškozena byla čtveřice žen. Ty trpí posttraumatickou stresovou poruchou, což potvrdili i přizvaní znalci. Tomášek neměl důvod, ani oprávnění provádět těmto ženám gynekologická vyšetření. Doktor se ale hájil tím, že pracoval na vědeckém výzkumu. K incidentům docházelo mezi lety 2013 a 2015 v motolském centru pro epilepsii. Tři ze čtyř pacientek vyšetřoval pohmatem v pochvě. Dvěma údajně kontroloval, zda nemají cysty, třetí tvrdil, že kontroluje možné srůsty po laparoskopickém odstranění vejcovodu. Na čtvrtou použil vibrátor. Toto jednání odůvodnil jako průzkum, jaký vliv má sexuální vzrušení epileptických pacientů na EEG. Podle jeho slov takto vyšetřil desítky žen a všechny souhlasily. Obžaloba uvedla, že u vyšetření nebyla přítomna zdravotní sestra, lékař ho nezanesl do zdravotnické dokumentace a nepoužil chirurgické rukavice. Ani výzkum, kterým se obhajuje, nebyl nikdy nahlášen. 

Fikovnice
Fikovnice 22.10.2023, 23:21:10 xxx.xxx.61.29
Irma19:

Obviněn ze 39 napadení, soud měl začít 7.11.

Včera se předávkoval léky a nyní je v nemocnici.

Já mám pocit, že řada je promlčených (bohužel) a že jsou to 4 znásilnění a zbytek je vydírání.

I tak je to děs!!

Fikovnice
Fikovnice 22.10.2023, 23:16:09 xxx.xxx.61.29
Odpověď na příspěvek uživatele Nepřihlášená Varaxi z 22.10.2023, 15:15:53

No ještě bys taky mohla mít chutě na škrábanou omítku a tak, takže mýval je nakonec asi v pohodě! Na rožni!🤣

Fikovnice
Fikovnice 22.10.2023, 22:28:14 xxx.xxx.61.29

Pravdou je, že já bych tedy podrobný popis toho, co se událo mně, dohromady nedala (třeba věty, které tam padaly, nevím ani, co jsem křičela, jako že jsem ječela celkem dost). Na druhou stranu telefonát dotyčného druhý den si pamatuji.

Stran mininterrupce pacientky Cimického - tato věc se mi hodně nezdá.

Vše ostatní je ale hnus👎, příběh jsem četla. A to, že je Cimický vinen, tak to si myslím. Ale co si myslím já, není důležité.

Fikovnice
Fikovnice 22.10.2023, 22:24:01 xxx.xxx.61.29
Odpověď na příspěvek uživatele Irma19 z 22.10.2023, 22:03:02

Nereaguj na to.

Fikovnice
Fikovnice 22.10.2023, 22:16:54 xxx.xxx.61.29
Odpověď na příspěvek uživatele Bodlinka z 22.10.2023, 22:06:09

Počkejte, Vy už máte PĚT kousků??🤣

Fikovnice
Fikovnice 22.10.2023, 22:16:07 xxx.xxx.61.29
Odpověď na příspěvek uživatele Bodlinka z 22.10.2023, 22:06:09

U nás si to Fido nemyslí, je o tom přesvědčen…ale nepovyšuje se nad těmi dvěma; jen mu nejsou rovnocennými partnery. Tak se jim spíš vyhýbá, dlouhodobě.

Elsa se chová jak šlechtična. A Prostřední je pokušitel jich obou a závislák na mně. 

Prostě asi můžou být vztahy různé.

Fikovnice
Fikovnice 22.10.2023, 22:04:08 xxx.xxx.61.29
biaca:

Fikovnice, přesně to znám - také jsem viděla nádhernou bengálku. Z mého pohledu klenot - krásná stříbrná (mramor - když pro většinu chovatelů nemají takovou cenu jako rozety). Ještě štěstí, že to byla kočička, jinak už bych ji psala, jakou má kocourek povahu. 

Jen pro zajímavost: Já právě ke dvěma klukům pořizovala holku - Elsu.

Třetího kluka jsem se bála. Ty to máš tak, že kdybys náhodou ještě pořídila dalšího, tak zase kluka?

Fikovnice
Fikovnice 22.10.2023, 22:01:42 xxx.xxx.61.29
Odpověď na příspěvek uživatele Odberryho z 22.10.2023, 18:34:30

Já mám stopstav kvůli Fidovi…

Ale neměla jsem se na ty webovky dívat!😂

Fikovnice
Fikovnice 22.10.2023, 21:54:55 xxx.xxx.61.29
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 22.10.2023, 21:41:41

Ano, Lily píše, že byla na pohotovosti…

Tudíž nějakou zprávu určitě má.

Fikovnice
Fikovnice 22.10.2023, 21:52:31 xxx.xxx.61.29
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 22.10.2023, 18:13:58

Budu zcela přímá: Znásilnění nerovná se jen zásun…

Fikovnice
Fikovnice 22.10.2023, 21:48:28 xxx.xxx.61.29
Sarah01:

Tak já osobně si myslím, že M. V. chtěla podpořit další ženy, aby se nebály a přidaly se taky. Jestli ona zrovna chce nějaký odškodnění, to nevím, tak dalece jsem to zase nezkoumala. 

Nikdo, kdo jste nezažil skutečnou depresi nebo jinou psychickou nemoc, si neumíte představit, jaké to je, a to může být nemocné ženě klidně 50. Wikipedii bych v tomto případě vůbec nebrala jako relevantní zdroj, opakuju to už poněkolikáté, tam si může napsat každý, co chce, i vy, nikdo to nekontroluje. Já jsem měla nejhorší depresi po posledním porodu a táhlo se to se mnou více než 3 roky A dodnes beru léky, protože první psychiatr, ke kterýmu jsem šla, na mě zkoušel homeopatika a různé neověřené metody, jako je např. holotropní dýchání nebo odblokování. Někteří odborníci srovnávají psychickou bolest při těžké depresi s fyzickou bolestí při rakovině. A myslím si, že nejsou daleko od pravdy. Vy přijdete k doktorovi s tím, že vám pomůže, věříte mu a on toho takhle zneužije. Vždyť je to hnusné. A ještě je někdo schopen napsat, že si za to mohla sama. Netvrdím, že všechna ta obvinění nejsou falešná, ale jak už jsem uvedla výš, pokud ho ředitel Bohnic propustil už kdysi dávno kvůli podobným případům, tak nemám důvod nevěřit.

Mně dokonce vadí, že není nějak trestán tehdejší ředitel Bohnic, tuším to byl tehdy Bašný (?).

Fikovnice
Fikovnice 22.10.2023, 21:42:43 xxx.xxx.61.29
Irma19:

Co je to dospělá ženská?

Většina jeho obětí byly mladé holky a ženy  ve špatném psychickém stavu. Nevyzrálé, zranitelné. On byl uznávaná, mediálně známá autorita...

Dovedete si představit, že jim třeba pohrozil, že jestli ceknou, do konce života se z blázince nedostanou? Pocit, že jim stejně nikdo neuvěří, když nejsou psychicky zdravé? Stud a sebeobviňování, že to dovolily? Troufla byste si ječet a utíkat v prostředí blázince? V tehdejší době by vás zřejmě svěrací kazajka neminula…

Orionko, jste úplně mimo!

On jim vyhrožoval elektrošoky, což je asi ještě horší…😢