- Příspěvek #159007
- Nahlásit
Ronja s motejlem:No mám nějak zažitý, že v některých případech nemá smysl reagovat - takový ty hysterický záležitosti apod.
Znáte video s paní “ Já mám právo sedět”? Trochu mi jí připomínala.
No mluvila jsem s kamarádkou, ta zas říkala, že někdy na tyhle žíně platí se jich zeptat, jestli jsou v pořádku, že jim můžete zavolat rychlou…buď se leknou kazajky a můžou přijít pohlaví od vás…a nebo řeknou JO a voláte. A nebo pojedou jak kolovrátek😁.
No už je to jedno.
A jinak mám ještě jednu zajímavou historku s pohlavím. Museli jsme zrenovovat byt po nájemnících, komplet všechno. Takže rekonstrukce doma, práce, renovace bytu - bylo to fyzicky i psychicky náročný a vzhledem k rozkopaný koupelně byla hygiena taková, jaká byla.
Večer jsem šla venčit a narazila jsem na skupinku ženských - se psem, kterej startoval po mým, tak jim říkám, ať si ho chytnou - A přišlo “něco”, něco" , ty pí.. nemytá. A mě to úplně odbouralo, jen jsem se slyšela, jak říkám, že ani nevědí, jak se trefily.
No končím a omlouvám se, že jsem to včera “nevypípala”, ale moc vám všem děkuju.
No anebo reakce typu:"A víte, že jste se fakt trefila?! Ještě půjdu blíž a řeknu Vám jaké infekční nemoci a parazity mám!"😀😉
“Céčko (hepatitidu) mám zrovna aktivní…!”🤣