Aktuálně: 3 777 inzerátů208 712 diskuzních příspěvků18 232 uživatelů

Příspěvky uživatele

Fikovnice

Fikovnice
Fikovnice 25.10.2023, 15:19:43 xxx.xxx.62.212
Bobca:

já to psala spíš proto,že jsem chtěla napsat přirovnání…to mi řekl taky,že jsem měla 29 mrtviček,a já nechápu kdy…No a proto jsem chtěla ten rentgen…a co mi k tomu řekli,o tom odpinknutí…Já vím,žeJana fíkovnice je v těch odborných názvech doma….

Boži, tady ty “minimrtvičky” ani nemusíš poznat. Říká se jim TIA = tranzitorní ischemická ataka. Volně přeloženo - dojde ke krátkodobé ischémii (= nedokrvení) v některých oblastech mozku.

Fikovnice
Fikovnice 25.10.2023, 15:17:23 xxx.xxx.62.212
Thielli:

☝️ Dycky rozmarýna! 😂

Jinak na pražským mostě - vůbec nic neroste.

Roste tam pololegální obchodování, ne?😀Šperky, malby, talismany a tak.

Nebo spíš legální.

Každopádně za mě vždycinky “konvalinka roste”…😉

Fikovnice
Fikovnice 25.10.2023, 15:15:20 xxx.xxx.62.212
balu:

Na tom pražským mostě konvalinka roste… jinak tu písničku neznám.

Já totéž…

Fikovnice
Fikovnice 25.10.2023, 14:33:03 xxx.xxx.62.212
Espiro:

A teď kdyby paní Zrzavá zvěčnila svojí orižinální kresbou pana Ronjusmotejlem, kterak neščastně pláče s krumpáčem nad krtincem. Prosím!

Ne ne ne, já už mám dva dny slíbenou kresbu do vlákna Diabetes😄, dokonce jsem tam navkládala předlohy…😉

Fikovnice
Fikovnice 25.10.2023, 14:01:31 xxx.xxx.62.212
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 24.10.2023, 21:09:14

No jo: Za dobrotu na žebrotu…☹️

Fikovnice
Fikovnice 25.10.2023, 13:58:30 xxx.xxx.62.212
Espiro:

Vidíte ji? To je tlustá čára. Co vy na to?

👍👍

Fikovnice
Fikovnice 25.10.2023, 13:15:16 xxx.xxx.62.212
Odpověď na příspěvek uživatele Drvodělka fialová z 25.10.2023, 12:44:57

Munchhausen by proxy.

Fikovnice
Fikovnice 25.10.2023, 13:02:21 xxx.xxx.62.212
Canka:

Ahoj holky,

No s kocourkem je to furt špatný..kombinace antibiotik a injekce na zvracení mu nedělá dobře,jen prý chudák slintal,olizoval se a neměl chuť jíst..takže dneska dostal jen ty antibiotika..ale i tak..celý den nejedl..poprvé po dvou dnech šel na záchod čůrat..bobek žádný..z čeho taky,když nechce jíst😔Jen olizuje paštiku..ségra dneska volala na kliniku,jestli by ho neprohlídli a neudělali testy,ale řekli jí,že když má krev v pořádku a je mu už 14 let,tak s ním nic neudělají😠

Jenže tímhle stylem umře☹️Pro srovnání sem dám fotku z června a z dneška..rozdíl 5 kg dole😔Ségře se snažím domluvit,že musí jinam..jenže ona brečí,že umře,že ho už nechce trápit a prostě blbosti..úplně ho pohřbívá.. 

Jinak u nás Bobi dneska taky zahradnický deštík,což vážně oceňuji,protože u nás zase hrozný sucho..během chvíle jsem byla mokrá jak myš..a Bertík i přes to,že pršelo,mi při všem asistoval a byl za chvilku taky úplně mokrý..takže jsem ho oak musela drapnout,vysušit ho a zabalit do deky trubičáka…a pak se šel zahrabat do pelíšku..

Zítra by mi měli doručit ten domeček pro kočičku..tak doufám,že ve čtvrtek nejpozději jí ho tam přivezu..

Raduš a ty prď na procházky..lež doma a odpočívej..já vím,nechceš jen ležet,ale nech to tělo vzpamatovat…

Já se dneska v práci nechala naočkovat na chřipku..tak doufám,že už nebudu nemocná sakra🤪   

Obrázek Obrázek

Niki, Ty jsi v tomto asi taková aktivnější než ségra. Zkus zařídit aspoň ten UTZ! Mě u Fida stál asi 1300,- Kč, jak známo, peněz mám málo, ale bylo to fakt precizní asi hodinu trvající vyšetření. UTZ je celkem neinvazívní - pokud bude kocourek ochoten držet (jinak prý se dělá v lehké analgosedaci). Moc držím pěsti!

Fikovnice
Fikovnice 25.10.2023, 11:31:31 xxx.xxx.62.212

A ještě jedna poznámka: Mediální lynč je mi výrazně proti srsti! 

Teď jdu asi proti některým dámám zde, ale já se nepřipojila k nálepkování Neverenda. Záměrně. Jen jsem vyzývala, ať se na jeho příspěvky nereaguje (pravda, dá se dohledat k tomuto smutnému tématu tuším jedna moje reakce na něj).

Fikovnice
Fikovnice 25.10.2023, 11:15:49 xxx.xxx.62.212
kometa:

Zrovna Fikovnice má do senzacechtivé osoby hóódně daleko.

Děkuji Vám Kometo.

Já už vím, nač Orionka reagovala.

Nicméně si možná nevšimla, že já tomu někomu anonymnímu napsala k tomu, že zná zdejší komunitu, smajlík. Po písmenkách se to blbě vyjadřuje, ale nemyslím si, že Orionka je alter ego Neverenda. Politicky sice sdílí podobné názory, ale to je celkem fuk.

Nevím, kdo ten dotyčný je, nevím, proč je anonymní. 

Fikovnice
Fikovnice 25.10.2023, 11:07:41 xxx.xxx.62.212
Orionka:

I vám Fikovnice děkuji za tuhle podpásovku. Možná jednou vrátím. Jen připomenu, že jako senzacechtivá osoba jste tuhle záležitost otevřela vy.

Podpásovku?

Aha…

Tak už nic.

Respektive pokud mě označujete jako senzacechtivou osobu a píšete, že “mi to jednou vrátíte”, tak to je co? Já vím, to není senzacechtivost.

Fikovnice
Fikovnice 25.10.2023, 11:05:45 xxx.xxx.62.212
Orionka:

Ne, nečetla. A jak to souvisí s Cimickým? Všechny tu popíšeme špatné  životní zážitky? Nebylo by lepší se v ní h už nešťourat a najít lepší téma ?

Vy jste to nepochopila…

My jsme se ozvaly s tím, že jsme se také tehdy bály a nikde nic neohlásily. A Vy jste kritizovala, že oběti J.C. se ozvaly až po čase. My se také ozvaly až po čase, celkem jsem koukala kolik žen má podobné zážitky. Troufám si na sto procent tvrdit, že to sem nikdo nepsal kvůli nějakému politování; já jsem psala, že jsem dokonce znovu cítila stud. Šlo o vyvrácení Vašeho tvrzení, že oběti J.C. si “najednou vzpomněly” po desítkách let. Fabiánová a Hynková spustily lavinu. Ty ženy (nevím samozřejmě kolik z nich) to dodnes v sobě nesly jako těžké trauma. Troufám si říct, že jim ani nejde o nějaké finanční odškodnění. Jde jim o to, aby sex. predátor dostal trest, či ještě lépe, aby těch sex. predátorů bylo do budoucna méně. Aby se ukázalo, že i ve zdánlivě zapomenutých případech si dotyčné násilníky právo najde. Kdybyste nenapsala to, co jste napsala, nikdo by tu své “špatné životní zážitky” nevytahoval.

K Neverendovi jsem se nevyjadřovala.

Fikovnice
Fikovnice 25.10.2023, 10:49:38 xxx.xxx.62.212
Orionka:

Kdybyste se podívala dál, tak byste našla můj příspěvek k tomu, že dětí atd se to samozřejmě netýká. A ten příspěvek byl směrován na J.F. a M.V., které vyvolaly mediální lynč, který podle mě už vůbec není v pořádku, protože soudit má ( v 21. století) soud a až do rozhodnutí soudu platí presumce neviny. Bohužel média mají obrovskou moc a člověk se diví, kde se to v lidech bere - ta nenávist. Všeobecně, nikoliv teď případ C.

Já se samozřejmě dál dívala.

Vy také? Všimla jste si, že já jsem třeba popisovala svůj vlastní případ? Bylo mi cca 20 let (ty méně závažnější příhody jsem zažila jako teenager). Tak jsem si říkala, jestli jsem teda psychopat já nebo ten, co mě napadl. Já jsem v tomto poměrně odolná, neměla jsem pak problém s navazování známostí s muži. Ale když jsem to psala sem, dobře mi nebylo. A tehdy jsem se toho člověka nějakou dobu hodně bála. Vlastně do doby než se rozvedl se sousedkou a odstěhoval se.

Fikovnice
Fikovnice 25.10.2023, 10:45:36 xxx.xxx.62.212
Anonymní:

Pardon, pardon, ale Orionka je dlouhodobě obratnější Neverend v ženském. Takže otázka zbytečná.

Nevím, kdo jste…?

Ale evidentně znáte zdejší komunitu.😉

Fikovnice
Fikovnice 25.10.2023, 10:25:33 xxx.xxx.62.212
Orionka:

Milé dámy, ještě pořád si myslíte, že vaše příspěvky na účet N. jsou na úrovni ? Nebo už jste spadly na jeho úroveň? A je jedno jakým písmenem začínáte.

“Nepamatuju si kam až do minulosti sahají obvinění z obtěžování a případně ze znásilnění. Ale vzpomenout si po 50 letech ? Padesát let byly mladé, nezkušené, šokované a pak prozřely. Asi jdu proti většině, ale za mě tedy ne. Nevím, kdo je větší psychopat, jestli on, nebo ty ženské. Žádné husičky z venkova, ale - nevím, jak je nazvat.”

Orionko, toto jste psala Vy. Poté, co zde několik žen popsalo podobné zkušenosti (včetně mě), a spustila se téměř lavina kdo všechno má obdobný zážitek, tak si pořád za svým příspěvkem stojíte?

Fikovnice
Fikovnice 25.10.2023, 00:42:40 xxx.xxx.62.212
Rapotačka:

Zkolabovala, upadla, uhodila se do hlavy. 

Motala se - v horečce.

Řekli, že se to musí “přesypat” kam to patří. Dnes ji popadli, 

mávali s ní do všech stran - v předklonu. Po té “terapii” jí je

velmi špatně, je slabá, možná mohli  ještě den počkat …

Ach jo.

Díky.

To vypadá, že zkoušeli Epleyův manévr.

Při něm se s člověkem manipuluje všemi možnými směry a v různých polohách.

Ještě snad užitečná rada: Spát s hodně pod hlavou (více polštářů).

Fikovnice
Fikovnice 24.10.2023, 20:12:57 xxx.xxx.62.212
Odpověď na příspěvek uživatele Irma19 z 24.10.2023, 19:35:16

Hele, ale sranda je, že v případě Acher se vracela domů a kukala manželka, v případě Tvém manžel!😂🤣

Fikovnice
Fikovnice 24.10.2023, 20:11:41 xxx.xxx.62.212
Odpověď na příspěvek uživatele Irma19 z 24.10.2023, 19:35:16

Kukačky tu jsou, tuším od Acher…

Ale jsou vylepšené, fakt, umírala jsem smíchy! Je to někde o dost dříve.

Fikovnice
Fikovnice 24.10.2023, 20:10:28 xxx.xxx.62.212
Irma19:

🤭

Obrázek Obrázek

Obrázek 2 - to je jak já!!!

Taky, když si sednu, mám pocit, že se kolem mě rozprostřelo plavací nafukovací kolo!🤣

Fikovnice
Fikovnice 24.10.2023, 20:03:22 xxx.xxx.62.212
efe:

No tuhle půlku dám taky dohromady, ale co ten zbytek? 😀

Jaj, to se mě moc ptáš…

Jinak já pořád čekám, zda a kdy vůbec se zas někdy vrátíme k péčkování…😄