Canka: Ahoj holky,
No s kocourkem je to furt špatný..kombinace antibiotik a injekce na zvracení mu nedělá dobře,jen prý chudák slintal,olizoval se a neměl chuť jíst..takže dneska dostal jen ty antibiotika..ale i tak..celý den nejedl..poprvé po dvou dnech šel na záchod čůrat..bobek žádný..z čeho taky,když nechce jíst😔Jen olizuje paštiku..ségra dneska volala na kliniku,jestli by ho neprohlídli a neudělali testy,ale řekli jí,že když má krev v pořádku a je mu už 14 let,tak s ním nic neudělají😠
Jenže tímhle stylem umře☹️Pro srovnání sem dám fotku z června a z dneška..rozdíl 5 kg dole😔Ségře se snažím domluvit,že musí jinam..jenže ona brečí,že umře,že ho už nechce trápit a prostě blbosti..úplně ho pohřbívá..
Jinak u nás Bobi dneska taky zahradnický deštík,což vážně oceňuji,protože u nás zase hrozný sucho..během chvíle jsem byla mokrá jak myš..a Bertík i přes to,že pršelo,mi při všem asistoval a byl za chvilku taky úplně mokrý..takže jsem ho oak musela drapnout,vysušit ho a zabalit do deky trubičáka…a pak se šel zahrabat do pelíšku..
Zítra by mi měli doručit ten domeček pro kočičku..tak doufám,že ve čtvrtek nejpozději jí ho tam přivezu..
Raduš a ty prď na procházky..lež doma a odpočívej..já vím,nechceš jen ležet,ale nech to tělo vzpamatovat…
Já se dneska v práci nechala naočkovat na chřipku..tak doufám,že už nebudu nemocná sakra🤪
Niki, Ty jsi v tomto asi taková aktivnější než ségra. Zkus zařídit aspoň ten UTZ! Mě u Fida stál asi 1300,- Kč, jak známo, peněz mám málo, ale bylo to fakt precizní asi hodinu trvající vyšetření. UTZ je celkem neinvazívní - pokud bude kocourek ochoten držet (jinak prý se dělá v lehké analgosedaci). Moc držím pěsti!