- Příspěvek #159376
- Nahlásit
Pravda??
Philm přístupný ponline??
Potom pohoda; přesto potřebuji pojmenování philmu.😄
Pravda??
Philm přístupný ponline??
Potom pohoda; přesto potřebuji pojmenování philmu.😄
Panebože, podruhé přiznávám - poznání philmu prohibuji. Phíkovnice potřebuje pro postahování povícero pindícií…😄
Phíkovnice přeurgentně potřebovala poodpočívat - proto párdenní penziónový pobyt!
Plán: Plavat, promasírovat příslušné pobolívající partie + papat (plus pochopitelně popíjet pivo, prosecco, případně pálenku)!!!😂
Povečeřové plány: Pokoukávat philmy, proto přijímám podněty pro pozoruhodné philmy plus polodokumenty.
Předpokládám Postahujto?🤣
Interferony de fakto biologika úplně nejsou - necílí úplně přesně, na trhu jsou už hodně dlouho a z řady indikací už v podstatě zmizely/byly nahrazeny novějšími léčivy. Check point inhibitors jsou MaB (monoklonální protilátky) s imunomodulačním účinkem. Např. anti CTLA-4 ipilimumab nebo anti PD-1 nivolumab. Píšu to s vědomím, že asi do dané problematiky vidíte.
Výše Bodlinka psala, že biologika se ve vet medicíně (pro psy) nepoužívají.
Jo jo, koukám, že jsi už něco napsala, tak jsem to ještě trochu doplnila. Např. u té epi je poloha na zádech nebezpečná; viděla jsem případy, kdy nechali člověka na zádech a ten vdechoval sliny a bylo štěstí, že se nezadusil. Jen to chrčení potom, jak měl sekret v plicích, byl děs!
Ne ne, záleží na zdr. problému: Např. u epi záchvatu přetočit na bok, aby se člověk nezadusil, kdyby mu vytékaly sliny.
Jinak lze doporučit polohu na zádech, na rovné podložce, hlavu hodně zaklonit a trochu povysunout dolní čelist…no a hlídat životní funkce.
Ono je to stejné jako s KPR - také už se nedoporučuje umělé dýchání, jen masáž srdce.
Ach jo Niki, Ty se tak snažíš…👍
No a proč vlastně dostává ATB??😲 Vždyť jsi psala, že v krvi (ani v moči…?) nic nenašli…?
kometa:Tak změním veterináře, když vidím své zvíře v takovém stavu.
Ano, vím, já mám kolem sebe ty dobré. Kteří rozhodně řeší.
Přesně tak!
Jak jsem psala, kdyby kocour tak strašně chátral, je potřeba buď zajet jinam nebo si vydupat aspoň ten UTZ. Vždyť si to člověk sám platí, tak v čem je problém? Znovu opakuji: To není nic proti Niki (jak si asi některé myslíte).
Jani, chovatelka má fotek Elsy milión 😀, ona má na webovkách hlavně koťata…
Ale psala mi, že Elsa je totální kopie své mámy; pak mi posílala foto a fakt to tak je.
Jo jo, také jsem na tmavší, ale ne na černé.
Já jsem holt na klasiku - na mouráky! Ale třeba Fido je hodně tmavě mourovatý, Prostřední je světlejší a má bílou náprsenku a bílé tlapičky/ponožky (= moje nejoblíbenější zbarvení - s takovýmito bílými znaky).
Odberryho:Želvy jsou prý diagnóza 😂 Je fakt, že želvovinové obyč kočky jsem ještě v domě rodičů zažila dvě a povahově to byla fakt šílená zvířata 😂
Já jsem hodně orientovaná na kluky (doma jen kocouři, pes, agama i had jsou též samci), takže pravděpodobnost, že bych někdy doma měla želvu, je velmi mizivá 🤣
Já to stejné!!😉
Elsa je snad první holka v rodině. Jinak kocouři - vždy kluci, a psi - vždy kluci.
Každopádně jste mě trochu uklidnila…třeba bych si domů nasadila nějakou psychošku!🤣
😄🤣
To mi dělá noťas a facebook - vždy na mě vyskočí tato stránka…
A takto zbarvenou čičinu jsem ještě neměla. Ale je jasné, že koupě nepřichází v úvahu.
Raduš, já to přece vím - četla jsem to všechno. Copak to byl útok na Niki?
Když se veti nemají k dalším vyšetřením, tak bych si to vydupala (teda pokud je stav tak zlý, jak je popisován). I to, co psala Kometa - cizí těleso - to klidně může být a kocourek by byl včasnou operací zachránitelný.
Já si pamatuji, jak mladý hoch dostal epi záchvat na tram zastávce. Já byla v tramvaji, která na té zastávce zastavovala. U kluka byla nějaká žena a začala do tramvaje volat:"Tady tomu klukovi něco je, ale já musím nastoupit, tak k němu někdo pojďte."
No, nešel nikdo krom mě. Tram odjela. Mně mohlo být +- 17 - 18 let. Ono se tedy nic moc dělat nedalo, jen bránit zranění a aby si neprokousl jazyk. Měl grand mal.
A ano, stabilizovaná poloha už je out.
Ach jo, pořád je tato dáma na webovkách chovky. To je síla odolávat pokušení!😄😛
Pespiro, Phíkovnice posílá poděkování: Povozem pohodově přijeto po přeznámých polňačkách - přímo penzión. Právě polehávám popíjejíc pivo. Posléze příprava pro plavání plus podvodní promasírování protiproudem.
Poznání philmu popisovaného prohibuji.🤔
Potom podotázka: Pro poplavací poležení Phíkovnice philm postahuje…? Pokoukání popisuješ příšerné, proto pro pohodové předpůlnoční pokoukání pravděpodobně philm povzbuzení plus potěchy prost. Píšu pravdu?
Pravděpodobně pokoukám pitominky - příkladně Pidilásky (poznáváš/poznáváte?), případně Párový prstoklad. Phíkovnice preferuje polodokumenty.
Prosím, poznejte příslušníka phauny:
- pokrytý pokožkovými pláty připomínající pancíř
- příslušník převeliký - přibližně pět půltun
- populace poklesává
- potrava: phlorožravec (pojídá příkladně pupence, pholia…prostě popásá polostromy, polokeře)
- proslulý prominujícím párem “předmětů” připlácnutým při palici - pánužel pytláci přečasto příslušníka pozabíjí, potom pár prominencí pouřežou, posléze prodávají pro povzbuzení pohlavního pudu
Poznali?
Pardon ostatním, Espiro, mám na Tebe urgentní dotaz - viz SZ. Děkuju.
Thielli:Tak už jsme tu trochu jako v Hrabalovi… 😄 …se šípkovou 😠 …se zelím!
Já myslím, že hodně už toho bylo v centru zatrženo. Ale nevím, já jako Pražák do Prahe nechodím. Držím se křečovitě svého zeleného kraje, i na doktora raději čekám měsíce v cyklisticky dojezdové vzdálenosti, tuhle už mi v tramvaji někdo radil, jak si koupit lístek… Ideální procházka starou Prahou je v létě mezi čtvrtou a pátou ranní.
Lidi tak nesnáším, že už vzdávám to jediné, co Praha jako poklad nabízí… kulturu. Koncerty, divadla, tanec, balet, opera… Nevím, jestli se ještě vůbec vejdu do šatů na tyto příležitosti, tepláky na ven s čokly mají gumu. 😂
“Lidi tak nesnáším…”
Fakt? Thielli, vím, že jste to naznačovala stran toho úžasného povelu NEDĚLÁTOTENPES, který mě asi nikdy nepřestane bavit!🤣Že Vám vadí, když se obrátí lidi a hledí, co to těm psinám poudáte… Já nesnáším tlačenice, v obchodech občas chytám panickou ataku…ale zase jinak s lidmi kecám hodně ráda. Je pravda, že to ale praktikuji hlavně, když přijedu před barák a chodí sousedi…to se pak stávají mými oběťmi.😂
Phíkovnice po pomlce právě připravuje pokus pro probuzení péčkovacího pokecu.
Postnu popondělní palicolam: Pseudopravicová politička, přijala pár příjmení, předsedkyně poslaneckého potlachu; před pár půlměsíci proslula prachsprostou pomluvou poslouchacího přístroje (přechytralého phounu) pro psaní plus potlach původem pekingských plus podobných provincií.
Přátelé, postnutý palicolam přesimplexní = pouze počátek; prosím postněte palicolamy primitivitu postrádající. Phíkovničin palicolam představuje pouze předstartovní procvičení.