lesnizinka: Kdysi se tu někde řešilo, že cizí lidi cítí kočičí domácnost hned u vstupu. Já jsem určitě psala, že nikdo nikdy nenaznačil a to ani rodina, která by nás nešetřila, že to tu smrdí. Máme velký barák a kočičí záchůdek ani není moc vytížený(respective v létě nebyl) a je až v zadní místnosti daleko od centra dění. Přijedu onehdá z města a při vstupu do jídelny, mě praští do nosu pekelný smrad😲Volám na muže, spokojeně si sedící ve své pracovně, která ale stejně není oddělená od zbytku domu dveřma: fůj, co to tu smrdí, kde je to ho.no?!?,,Cóó? Jakové ho.no? Ježíš fůj, fakt ho.no"! A zdrhnul zpátky do pracovny😎 Samozřejmě Viktík🙄 On má každou chvíli jeden bobek a druhou polovinu hromádky patlavou. A ještě to plkne přes okraj tak, že bobek zlstane v záchůdku a zbytkem polepí okraj a ještě ho vyhodí ven, buďto už při kadění, nebo jak ho zahrabává. Tudíž ten nejsmradlavější kousek si tam leží nezahrabaný za záchůdkem🙄 To bylo, jak jsem chodila kolem baráku s tím zedníkem. Chtěla jsem mu zajít zadem právě do pracovny pro metr😎 No to by byla ,,ostuda"😏byl mi v patách. A dotaz pro kočkařky. Když nejste půl dne doma, samozřejmě, lidi jsou v práci a takový ,,Viktorek" tohle stvoří hnedka z rána, tak to přece musí šíleně smrdět celý byt, nedejbože garsonka, ne?!?😲 Já vím, matky jsou na tohle zvyklé od dětí, ale já teda ne🤭
Se studem přiznávám, že ano, smrad v bytě před čištěním záchodků mám. Jinak mám ale CELOROČNĚ otevřené dveře na balkón, tak to aspoň trochu luftuje…