Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 30.10.2023, 01:16:25
Vy mě děsíte😉…a já se sem bojím napsat, co se stalo v době mé nepřítomnosti.
Ale napíšu to: Včera jsem přijela z krátkého relax. pobytu v “mém” penziónu. No a čekala jsem samé hrůzy (o roztrhané Dohodě o provedené práci jsem tuším psala🤣).
Nicméně jdu bytem a vidím kapku krve, po chvíli další, a další a další. Zvířata se lísala, přesto jsem si říkala, že se přinejmenším dva nějak nepěkně a nečekaně servali. No a dojdu do kuchyně a tam…polétávala peříčka, hodně peří!!!😢 Mám permanentně otevřený balkón, ale co je extrémně zajímavé, mám jej zasíťovaný s poměrně malými oky v síti. Přesto někdo z nich, předpokládám Kuky, nějakého ptáčka ulovil…a sežral! Je to poprvé a předpokládám, že i naposled. Ptala jsem se sousedky, prý proti zdi paneláku teď nalétávají sýkorky. Toto jsem tedy nečekala ani ve snu…že se některá nějak dostane skrz síť. Pak, co nastalo, si raději ani nechci představovat.😟
Po práci přijela panička. Poslední placka parádně přivítala, poskakovala, pochrochtávala, poštěkávala. Požadovala pokrm. Po požití pokrmu pomohla paničce poklízet penzion. Popopozítří (pátek) přijede poveselit paničky pracovní parta. Posedíme, pojíme, popijeme, pohádáme, pobijeme, poblijeme…? Po přespání povýletujeme po přespolních přírodních památkách. Parádní plán!
Poklízet penzion?
Phíkovnice před pondělkem penziónový pobyt poukončovala. Pojezdem přijela polňačkami pár půlhodin před půlnocí. Podnájemníci přešťastni!!! Phido přišel, položil postavu Phíkovnici po poprsí, přitiskl palici, pomazlení produkoval přibližně pár půlhodin, přitom převelice, přehlasitě, přešťastně předl, přímo produkoval pokmitávání podkrční partie.
Pomóc!!! Puky právě pozvracel podlahu!🤮Předtím produkoval potřebu převelikou.💩 Puch příšerný!🤧Plán Phíkovnice pro předpůlnoc: Poumývat potřísněné podlahy! Přitom potřeba prát přinejmenším pár praček…
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 29.10.2023, 12:27:30
No já mívala Flokyho na chalupě; strašně se tam těšíval…ale procházky jsme neprovozovali. Měl k dispozici obří dvůr a hektarovou zahradu. Přesto “ráno” se mu z pelechu prostě nechtělo snad nikdy 🙂.
Ronjo, díky za aktualizaci stran léků: Pokud by hypoteticky některá analgetika nebyla dostupná, tak já jsem opravdu úplně v pr…😟
Spoléhala bych jedině na to, že by byly aspoň suroviny a něco by mi “uklohnili” magistraliter v lékárně.
Jinak ještě stran léků: Já jsem stejně nepochopila, co pan Válek myslí výrazem “penicilín”!😲 Penicilinů je milión; předpokládám, že chybí hlavně ko-amoxicilin (např. Augmentin, Amoksiklav); měla jsem v minulosti problém jej sehnat - to bylo tak před rokem.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 29.10.2023, 11:50:11
Vidíš, závěsný pelech ani nevím, kde je. A pak měli na okno takovou prohlubeň s přísavkami = nezájem! Ale mají u okna přitlučenou desku a na tu vyskočí a čučí ven.
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 29.10.2023, 11:14:49
Tak takovej byl Floky. Večer uléhal už se zprávami v 19.30h (mnohdy i dřív) a “ráno” jej dostat aspoň se vymočit dalo fušku klidně v 11h (i později). Ten měl držáka… Ale on o to jití ven mnohdy fakt ani nestál.
Teď mě napadá - pejskaři, jak vlastně venčíte při posunu času? Pořád ve stejnou hodinu (takže reálně o hodinu později než v letní čas) nebo posunete čas a chodíte např. místo v 8h ráno v 7h ráno?
U nás venčení dnes nula nula malý prd. Že není dostatek ATB, to vím, ale že nebude ibáč, to mě teda ale úplně šokovalo. Jsem nevyspalá, bolavá, zpruzelá hydra, takže jsem psovi řekla “ Veď mě a nezabij mě” a šli jsme aspoň protáhnout oudy. Zítra mu to snad vynahradím.
Ale zas je fajn, že se udělalo hezky, pěknej výhled na barevný stromy, jedna milá socializace a jdeme s náloží čokošky do postele, dokoukat Tintina.
Jak jsem psala jinde, potřebovala jsem na pár dní vydechnout, odpočinout si a zrelaxovat. Takže jsem ve “svém” penziónku. Přesto jsem samozřejmě myslí pořád u kočičáků a přiznávám, že hlavně u Fida. Ale potěšil mě včerejší předlouhý telefonát s kámoškou. Nějakou dobu Fida neviděla a vyjádřila se, že je úplně jiný ve smyslu “masitý”, což pozoruji také. Dala telefon na nahlas a já na podnájemníky mluvila…a Fido prý začal hlasitě příst!
Dokonce s tou jeho masitostí se obávám, že zas celkem nabral kilíčka…ale pořád lepší, než když hubnul a chřadnul…
A jako bonus našla kamarádka na podlaze moji Dohodu o provedení práce rozervanou na cucky! Holt, nějak mi můj odjezd museli dát sežrat!😄
A doufám, že paní Zrzavcové přijde už ta invence na další kresbičku. Nebo že by Espiro…?😉