Já jsem to udělala cvičně místo Daji (ta tu bude asi až ráno) a hodilo mě to na 3. stranu tohoto vlákna. Tak to mělo být?
Příspěvky uživatele
Fikovnice
Fikovnice:Phíkovnice poznala prd!
Pespiro philmový phajšmekr!👍
Pardon, překlep, přehlédnuto písmeno: Phajnšmekr!
Phíkovnice poznala prd!
Pespiro philmový phajšmekr!👍
Niki…ale fakt buď opatrná stran zavlečení nějaké infekce, nemoci od odchycené čičiny. Vím, jak moc dobře to myslíš, ale mám pocit, že “ocaď pocaď”.😉
Myslíš bráchu od Elsy?😉
Ta zase hračky zásadně zalehává anebo ještě lépe ji přikryje svoji obrovitánskou tlapou a dělá jako by nic. A přitom jde třeba o aportování s Prostředním. Tak zas musím najít jiný předmět a dáma Elsička se pomalu přemístí, aby opět danou hračku přikryla. Potvora je to!!!
No a u nás kluci přepečlivě zahrabávají a Elsa drápe nábytek poblíž - záchodky mám u bytové stěny. Už jsem rezignovala, že jsou skříně komplet od ní podrápané.
Ale co se mi děje v době mé nepřítomnosti (dovolené, kdy jsem pryč déle a chodí čistit, krmit a obstarávat přátelé), tak to je to, že někdo (asi je to Fido) do už hodně znečištěného záchodku natrhá takovou tu kuchyňskou roli - na kousky. Když to poprvé viděla sousedka, nechtěla tomu věřit a prý:"Já Ti nevím, co si mám o tom Fidovi myslet! On si asi po vykonání potřeby dokonce i utírá zadek!"🤣😂
bambule:Phíkovnice, Pambule phaunu pouze pročítala, pranic příspěvků psala. Překotným přesunem phauní plkárny projevila potenciál pro písmenko P. Proto přispívá pečkovaním. Palici poláme, pozitivní pocity přinese. Procitání příspěvků přináší pousmání.
Přesně!
Péčkování = pesimismus prohibující pokec!
Phíkovnice pochechtává při pomínání: Popelníky připevněné přes poslechové plachty, Plaku pepka poklepe, Palicoboly plus Prsaboly plus Palicolamy, Prkénkování pouze při periodě…🤣
Péčkování prozkouší paměť, procvičí perseveranci, přemýšlení plus produkci pojmů.
Já vím, já to brala jako legraci, nebojte.😉
Thielli:vzpomínáte?😉).🌷
Ode mě? Fakt? Nevzpomínám… ale já beru i dávám různobarevné “puntíky” bez toho, abych hodnotila člověka jako celek. Pokud frflám, frflám na nějaké konkrétní chování. Ale to je jen dílek toho člověka a mě nic neopravňuje jej tím rovnou někam celého zařadit..
Edit - no a za povzbudivá slova samozřejmě děkuju. (to nejdůležitější nakonec nenapíšu - jsem kopyto..)
Thielli, já si přece OPOVÁŽILA napsat, že nejsem moc na pudly - vizáží.😉
A Vy jste se “rozzlobila” a Zrzavci mi pak nakreslila sborovnu, u ní nástěnku a černý puntík za pudly. Ale za ohaře jsem měla hvězdičku!
A také díky Vám jsou mi už pudli sympatičtější (samozřejmě teď odmýšlím tu poslední nemilou událost…ale ta stejně není o plemeni).👍
Dobrej vtípek!👍
Helejte, ale já třeba slovo šalina moc nepoužívám. Buď tramvaj, anebo se u nás říká elektrika…🤣
Thielli, jak víte, neumím poradit.
Popravdě, já Vás zaznamenala až tady na CHZ. Ale mám Vás ráda, ráda čtu Vaše příspěvky. Proto mě mrzí, co se Vám stalo a hlavně, že se tak moc trápíte. Víte, psích rvaček bylo, je a bude… Neříkám, že je to v pořádku, ale mám dojem, že se tím soužíte až přespříliš. Je fakt, že kdyby byl každý tak odpovědný a hned se snažil o nápravu chyby jako Vy, bylo by na světě líp. Ale ono to tak prostě není. Tak jsem Vám jen chtěla napsat pár povzbudivých slov (přesto, že jsem nedávno dostala černý puntík - vzpomínáte?😉).🌷
Jak jsem avizovala jinde, tak sem krátce píšu. Ne úplně dobrou zprávu, ale snad ne tragédii…
Fido se mi zdá těžší a těžší - naprosto pravidelně si mi chodí lehat na prsa. Čumákem mi nadzvihuje ruku a vyžaduje mazlení a hlazení😄. Potud dobré. Dobrý je i jeho enormní zájem o venek a k ránu trysk domů👍.
ALE: Dnes jsem jej změřila (glykémii)…a 16.8!!! Jak píšu, tragédie to není, ale byla jsem už skoro zvyklá na hodnoty mezi 5 a 7. Netuším, zda moji přátelé mohli injekce technicky píchnout špatně, spíš si myslím, že Fidovi chyběl venek (a já!😊) a že u něj hraje dost velkou roli psychika… Každopádně pu/pd není, věčně hladový také ne, tak doufám, že se glykémie zase srovná do dobrých hodnot. Ono já si fakt už potřebovala trošku odfrknout.
No ono to sem nepatří, tak se přesunu s novinkou do Diabetu…
Kočičí halloween…🤣😂
No a už za slabou hoďku “začnou chodit bubáci”!🤪
Jo jo, já u těch injekcí asistuji, mobil je na nahlas a já povídám:"Fido je šikovný! Ten je tak šikovný! Vydrží, Fido vydrží!"
A po chvíli se ozvalo:"Hele, ale Irenka je taky šikovná!"🤣
efe:Žišimarjááá!! Dyk já mam ještě jednu kobylenku přeci!! Dadličku! To nevíte?!?
Efe, vůbec koním nerozumím, ale tato kobylka je prostě nádherná!👏
Jste skvělí!👍
Promiňte, ale já nerozlišuji “lidský” a “psí” paracetamol. Paracetamol je prostě jen jeden.
Rozlišovat můžete dávky, to ano.
No a stran zdravotnictví:"Nebojte se, dle mých info to zde půjde také…víte kam…"☹️
Ne ne, bez píchanců já bych neodjela…myslím, že to tak už bude napořád.
Nooo, mám skvělé přátele - jedna je zdravotní sestra, jiná se x-krát dívala na mě a pak si dokonce pouštěla videa na YT, jak aplikovat s.c. injekci kočce…další je lékařka (ta se ale paradoxně bojí nejvíc), kamarád si sám píchá inzulín…
Ale je tedy pravda, že včera po mém příjezdu už byl čas na píchnutí inzulínu a Fido přede mnou začal utíkat!!!😢To už dlouho neudělal…já byla vždy v online spojení, když tu někdo byl, tak jsem jednou nebo dvakrát i slyšela, jak krátce při ďobanci zaplakal. Ale dneska už si zase lehl na zem a nastavil mi hřbet - úžasňák!!!👍
Nik:Ty se mi líbí.
Tak ty jsou parádní, teda mně se líbí. Ostatní mohou mít názor úplně jiný.