Doron, já tomu ani nevěřím😉, ale děsím se, co bude ráno…to mám totiž normál výuku. A mí superkolegiální kolegové holt nemohou vzít cviko…které bych jim stejně musela vrátit, tak to u nás chodí.👎
Aspoň jsem o trochu posunula začátek výuky…
Doron, já tomu ani nevěřím😉, ale děsím se, co bude ráno…to mám totiž normál výuku. A mí superkolegiální kolegové holt nemohou vzít cviko…které bych jim stejně musela vrátit, tak to u nás chodí.👎
Aspoň jsem o trochu posunula začátek výuky…
lesnizinka:😲Bobííí😲 Ne, jak píšou holky, není to už strašák, je to celkem pohoda, tedy proti tomu, co zažívali lidi s tím prvním. Já jsem neměla ani horečku, jen teplotu, bohužel u mě, u nás doma, je to tak, že nás složí 37.2. Neptej se mě proč, nevím, nevíme to. Já i brácha. Teta a její dcery(sestřenky) lítají s 38 normálně do práce…to já už jsem prakticky mrtvola😏
Teď ani hrozná rýma, kašel skoro žádný, jen bohužel ten čich a chuť a to je děsně nepříjemné…ale neumírá se na to. Jo a průjmy, ale to je u mě klasika.
Takže si to Bobi neber, navař čajíčky, Kup si citrony a pomeranče, zalehni do postele, nikam nepluj 😉a odpočívej, bude to chtít minimálně 3 dny. Blbé je, že se o tebe nemá kdo postarat😟člověk si nemá ani komu postěžovat. Tak nám piš průběžně stav a spinkej.
P.S. jo, postavila jsem dneska hovězí vývar, což tobě bude k ho.nu, ale pamatuješ? Mě jsi psala, ať si slepičí uvařím, tak třeba popros sousedku🙂
Holky, občas je mi trochu trapně, že jsem se já (a asi i další) nasáčkovala do vašeho skoroprivátního vlákna. Snad nevadí…(?)
Už jsem zpět. 4 hod v kuse přednáška, teda s 10min pauzou…
Nahrát to nešlo, nebylo to pro děcka, byla to akce nasmlouvaná a zaplacená účastníky rok dopředu. Uf, fakt jsem jak Rákosníček😄…ale, že jsem to dala, mě neskutečně povzbudilo! A recenze moc pěkné…asi lidem bylo líto mé osoby a mých hlasivek.😛
Evičko, moc Ti děkuju!
Já vůbec netuším jak ty 4 dny dám…
Včera jsem si vzala home office, ale teď už musím za chvíli odjet. A přednáška má trvat 3,5 hod. Musím ještě do lékárny, došla mi už Vincentka, tu tam chci popíjet, ale mám s ní problém: Projímá mě…🤫
Jj, asi ano. A já právě fakt bojovala s cílem, že prostě tento týden MUSÍM přednášet. No, fakt musím a stejně jsem si tím bojem nepomohla…
Přidržuji pěsti placičce plus posílám pusu, pohlazení…
Buggyra:Hlavně si Bobčo nepřipouštějte, že je to nějakej bubák. Je to prostě jen chřipička, jako jste jich měla za život milion. Tvařte se, že je to podzimní nachlazení a bude to tak. Ony ty ataky zezačátku té nemoci bývají náročné, ale pak už to bude dobré. A jestli to umíte, je také dobré se nastavit tak, že ten lék vám určitě pomůže. Já říkám, že si to vsugeruju, ale ona skutečně myšlenka je často otcem i matkou reality, takže se prostě rozhodněte, že se vyléčíte, a tak to taky bude 🙂
Buggyro, mně včera řekla kámoška, že s tou nemocí musím přestat bojovat.
Úplně nevím jak to myslela, ale je fakt, že večer jsem POPRVÉ vykašlala jakýsi strašlivý humus z krku.
Ale dnes už zas blbé, asi nejsem taková ezo jak ta moje kamarádka.
Boži, držím pěsti!!!
No já si při té současné nemoci test udělala a vyšel negativně.
Bohužel se z toho absolutně nemůžu vyhrabat, a dnes musím přednášet, respektive aspoň tam fyzicky být. Je to na prd!
Kromě toho krku a totální ztráty hlasu a rýmy mě bolí hlava fakt jak při COVIDu.
😄👍
Pravda, pravda…
Pespiro, Visací zámek - palicolam Phíkovnice plus podotázka před pár příspěvky - pravila Phíkovnice pravdu?
Espiro:Přítelkyně prvorozeného právě polehává, pozitivní. Protože přítelkyně pátek proležela po Pespiro příbytku, předjímám postupnou pozitivitu, projevenou popadáním prvorozeného, potomrozeného, pána, Pespiro. Pěkná predikce, pravda?
Phíkovnice pevně přesvědčena - pozitivitu prohibuje?
Pespiro pobývá plus požívá pouze při pánech?
Pár potomků pohlaví pánského?
Fikovnice:Panonyme, přijďte péčkovat! Persónu poodhalte!
Punk poznáváte👍, potom péčkování propadnete…
Visací zámek = ploditel potomkyně popové pěvkyně provětrávající paranasální prostory práškem pro postimulování psýché?😄
Přemýšlím: Podobný prášek potřebuje právě Phíkovnice pro ponásátí, pak pročištění paranasálu plus pharyngu plus pumprliků!🤣 Pánužel, příliš peněženku prášek proluftuje!
Anonymní:VISACÍ ZÁMEK 🙂
Panonyme, přijďte péčkovat! Persónu poodhalte!
Punk poznáváte👍, potom péčkování propadnete…
Visací zámek = ploditel potomkyně popové pěvkyně provětrávající paranasální prostory práškem pro postimulování psýché?😄
Příspěvek představuje palicolam punkového popěvku?
Panebože, Phíkovnice plně pomatená příspěvkem Pespiro!🤣
Popějeme punk??😄
Panebože, postimulovat působení protektivity proti příslušnému proteinu Pespiro potřebuje!
Phíkovnice popřemýšlí: Po přednášce pokoupí při Pharmacy pokusný papírek, poplive podruhé…?
Přesně!
Mám asi 3 nebo 4 druhy kartáčů; přesto jak je Elsa vidí v mé ruce, zdrhá.
efe:To bych se svojí fobií ze slepic teda nedala…
Vzpomínám vzpomínám: Pán pipin poskákal Pefe po palici, potrhal, poškubal palicový porost…
Pefe plánuje pobékávání?? Potom potěšení!
Popějeme produkci popovou, případně poprokovou…?
Phíkovnice promlouvá podobně pidimužíkovi.
Pumprliky pořád pohnojené!!! Palicobol převeliký!👎 Přitom přinucena přednášet - před pátou - po periodu 50 plus 50 plus 50! Posluchačstvo prorokuji poděšeno pumprliky Phíkovnice. Příšerné…
Přítelkyně Phíkovnici podarovala pastilky: postromový porost původem plnoostrova plného poruch povrchu, plynů proudících podzemně…
Přesně!
Pochvala pro Pespiro!👍