Aktuálně: 3 781 inzerátů209 117 diskuzních příspěvků18 233 uživatelů

Příspěvky uživatele

Fikovnice

Fikovnice
Fikovnice 11.11.2023, 16:37:15 xxx.xxx.62.58

Ještě mám dotaz: Chtěla jsem teď nahlásit inzerát a nemůžu najít políčko NAHLÁSIT. Mezi Akvaristikou na mě vykoukl jakýsi inzerát na půjčku peněz.

Fikovnice
Fikovnice 11.11.2023, 16:20:33 xxx.xxx.62.58

Ještě k těm přírodním barvám: Podobnost s IF vůbec neřeším. Je mi úplně fuk jak IF vypadá a jak už kdosi psal, od chvíle, co zrušili diskuze, jsem tam nebyla a ani to neplánuji. Takže konkrétně mně se přírodní barvy a vůbec nový vzhled zde líbí hodně.

Snad jedině to upozornění na nové příspěvky mohlo být výraznější…ale dovedu si představit, kolik je za tím vším práce a velmi vás, pánové, oceňuji!👏

Fikovnice
Fikovnice 11.11.2023, 16:13:43 xxx.xxx.62.58
Odpověď na příspěvek uživatele Thielli z 11.11.2023, 16:11:54

Děkuji…

To víte, já hledala i ze zvědavosti…😉

Fikovnice
Fikovnice 11.11.2023, 16:10:51 xxx.xxx.62.58
Thielli:

🙂 hezký, něžný. Ale ten není tak propracovaný. Já potřebuji TAMTOHO 😆

😄😂👍

Fikovnice
Fikovnice 11.11.2023, 16:09:04 xxx.xxx.62.58

Potom ale nechápu, proč můj odkaz byl nefunkční. Obrázek jsem si stáhla k sobě do PC a chtěla jej sem nahrát a nezadařilo se…

Fikovnice
Fikovnice 11.11.2023, 16:07:12 xxx.xxx.62.58
Repta-A-Repta:

Naprosto souhlasím. Nedokážu si představit střelbu, byť vzduchovkou tak, aby to bylo efektivní ve světlíku ze sklepa až do 6. NP…..firma měla osvědčení a byla z oboru, o to více mne to překvapilo.

To zaplynování se provádí jakým plynem? Když je vyústění světlíku na střeše jen nefunkčně zasíťované?

Děkuji za odkaz na holuby v nouzi, zkusím se zeptat, zda mají zkušenost…

Děkuji všem…..holubů je mi prostě líto, no🙂

Repto, náš panelák řešil podobný problém…

Ovšem pouze zasíťováním. U nás se žádné plašení, střílení, plynování atd. nedělalo.

Fikovnice
Fikovnice 11.11.2023, 15:55:04 xxx.xxx.62.58
Thielli:

Fíkovnice, díky za snahu ALE…  já chci jen toho od Metzler-Ortoff, a to ještě jen pokud bude elegantně kolorovaný. Porcelánových sošek barozojů jsou mraky. Lovečtí psi jsou vůbec pro toto zpracování vděčný motiv. Má to kdejaká babi dodnes na kredenci. 

Já jsem ale snob, který když si něco vybere, tak nedělá kompromisy (zkoušela jsem to, ale vždy jsem pak byla na sebe naštvaná.) Příklad: chci dubový stůl a mám holý zadek. Mohu si tedy koupit stůl z lamina s dezénem dub. Ani náhodou. Raději budu deset let obědvat na nastohovaných krabicích od banánů a pak si koupím dubový stůl. Dubový. Třeba z bazaru, doma si ho vymazlím jemným smirkem, špachtlemi a navoskuji si ho. Protože pro mě má prostě dubový stůl duši na rozdíl od lamina. Mám raději staré věci s duší z původních materiálů než nové, které se je přetvařují, že jsou dlaždice, dřevo, kámen… Nezatracuji umělý materiál, ale ať nepředstírá, že je něčím jiným než je.  🌼

No právě, to byla soška od M and O (jen mírně vizuálně a mírně kolorovaně jiná než ta, kterou jste vkládala Vy). Vůbec nechápu, proč mi nejde nahrát jpg obrázek. Možná chybka při přechodu na novou verzi webu…?

Pro zajímavost jsem to hledala a vykouklo to na mě, tak jsem Vám chtěla pomoct.😟

Fikovnice
Fikovnice 11.11.2023, 15:49:54 xxx.xxx.62.58
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 11.11.2023, 15:29:13

S poslední větou a markantnějším upozorněním na nové reakce souhlasím. Také se mi hledají trochu obtížněji. Možná je to ale o zvyku.

Fikovnice
Fikovnice 11.11.2023, 10:40:18 xxx.xxx.62.58
acher:

Na můj účet jsou dole barvy webu.

Děkuji moc, mezitím jsem to našla a změnila…

Edit: Jo a také jsem změnila na přírodní - líbí se mi.

Fikovnice
Fikovnice 11.11.2023, 10:32:45 xxx.xxx.62.58
kometa:

Hlavně by tam neměl být sám.

Takže, za mě ne. Pořiďte si POTKANY, až nebudete bydlet u rodičů.

A tak já jsem chovala potkana samotného…

Jo, Vy myslíte, aby nebyl bez jakékoli, tj. i lidské společnosti…že? Teď mi to došlo.

Fikovnice
Fikovnice 11.11.2023, 10:28:53 xxx.xxx.62.58
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 11.11.2023, 10:10:18

Evi, já se zřejmě nevyhnu těm ATB…

Vincentku popíjím stále…ale fakt mě hodně projímá. Teď jsem si zas vzala Ambrobene, pořád nemůžu ten hnusnej sekret nějak rozpustit. Mirek mi řekl, že má u mě obavy z pneumonie. Takže mě celkem vyděsil. No, uvidíme… Ale bude to pravděpodobně fakt bakteriální.

Jinak u toho šíleného prvního COVIDu, kdy to byl boj o život, jsem také kašlala, ale vše přebila ta šílená horečka skoro 14 dní trvající a nesrazitelná. Druhej COVID byl pak už slabounký odvar.

Jsem ráda, že Bobče je lépe!

Fikovnice
Fikovnice 11.11.2023, 09:03:29 xxx.xxx.62.58
Fikovnice:

Mirek je internista… Takže opilci asi přišli do špitálu. Ale mohl mít výuku někde v seminárce, ne u pacientů. To mi neupřesnil. Každopádně děs!!!👎

On je Mirek po tom karcinomu žaludku, poškodili mu při těžké operaci nerv a může jen šeptat…takže na daná individua ani nemohl zařvat!😟

Teď si uvědomuju, že jak jsem mu (Mirkovi) předevčírem volala, že to byl hóóódně zajímavý telefonát. On jen šeptá a já skřehotám!!! Takže oba jsme střídavě říkali:"Promiň, teď jsem Ti nerozuměl(a)."🤣

No a včerejší poslední výuka, ta odpoledně-večerní - jsem zvyklá studenty oslovovat křestním jménem. Tak vyvolávám jednu studentku, snažím se říct jméno, ale to už ze mě nevyšel zvuk žádný! Jen jsem pohybovala rty. Studenti zírali, snažili se mi ze rtů odečíst, koho že to vyvolávám…😀

Fikovnice
Fikovnice 11.11.2023, 08:56:48 xxx.xxx.62.58
Ph:

civilizacni choroby dohani psy. 

A to si lidi hraji na bohy = vyber jedincu k chovu 😇

Nejen psy, i kočky. Viz můj Fido a obezita a následně diabetes.

Fikovnice
Fikovnice 11.11.2023, 08:48:12 xxx.xxx.62.58
Bobca:

Ještě mám dilema..spím s chobotem a nevím,jestli mi v něm nezůstávají ty bacily-i když ho proplachuju-ty hadice a čenich…abych to nehonila ty bacily pořád dokola..😲

Na chobot bych se zeptala dr.

Ale už je to pár dní, co máš COVID. Předpokládám, že Paxlovid už mrchy virový pozabíjel.

Fikovnice
Fikovnice 11.11.2023, 08:45:19 xxx.xxx.62.58
Bobca:

Jani,já jsem musela na 8 dní vysadit právě na ředění krve,na cholesterol-na hodný i zlý..A brát jen tyhle a co mám lék na cukr a artrózu,céčko déčko,hořčík,citalec…A ty bys fakt měla na chvíli vypnout☝️ten opar je taky varování..

Víš, já včera OPĚT zmokla!!! Večer po výuce jsem prostě MUSELA na nákup a co čert nechtěl - opět začalo pršet! Mě to šíleně štve, dřív jsem chodila snad i v zimě po venku v tričku, nikdy jsem nebyla květinka, která zmokne a umře. A teď?! Škoda mluvit…😟

S těmi antikoagulanciemi je to dost divné. Je to vyloženě Mirkova parketa. Až půjdu k němu do špitálu na vyšetření, schválně se zeptám… Vzpomínám i na loňský rok - i tehdy jsem si Fraxiparine píchala. A on měl přímo ze svého oddělení covidárium. Ale já zas neměla Paxlovid (příležitostně kouknu, jestli tam není nějaká interakce).

Jsem ráda, že Tobě je líp! Jo a mým známým, kteří přišli o čich a chuť (mně se  to nestalo), se vrátily. Tak jestli jsi teď bez chuti, tak věřím, že snad to bude později OK.

Fikovnice
Fikovnice 11.11.2023, 08:39:59 xxx.xxx.62.58
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 11.11.2023, 07:55:54

Raduš, já bych ráda měla hlasový klid…ale to bych tu nesměla mít podnájemníky!😄 Od rána “řvu” na Elsu neb permanentně hrabe a vymiňuje si pamlsky!!! Holt jsem si ji rozmazlila, tak teď sklízím plody, které jsem sama zasela. Ani dovyspat mě nenechala… Fido byl nakonec v noci venku, tak snad OK. Ale Elsa je dnes fakt na zabití!!!🤫