Mno tak to je jasná, že tam s ním nemůžou. Ale návrh, že by si ho měli sundat - tj. návaznost vašich vět - mě pobavil 🙂 Kouzlo nechtěného, však jsme se učili někde na škole, že zkracování v psaném textu často vede k nedorozumění - jak psali mamince z prázdnin korespondenční lístek, že tráví čas uŽofky 🙂 Měl tohle cvičení taky ještě někdo na základce?
Dnes mi přišla SMS, že jsem spáchala přestupek překročením rychlosti a že mám kliknout na odkaz Výpisu konta řidiče (Ha ha!). Zavolala jsem to Měšťákům a oni že ke mně ihned jedou, a fakt asi za 15min dojeli. Prolustrovali mě 🙂, zadokumentovali a sdělili, že se jedná o aktuálně rozšířenou t.č. a že věc předávají kriminálce. Zrovna šla kolem kámoška a když mě viděla s polišy, zatvářila se zděšeně. Tak jsem jí řekla oč jde a ona kontrovala tím, že se to stalo někomu u ní v práci. Nepředpokládám, že by kdokoli na takový odkaz klikl a otevíral jej, ale pro jistotu to sem dávám…
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 30.09.2024, 10:01:15
Raduš, já mám zajímavé info: Kočky tentokrát nula zájem o kozlík od Tebe. Vůbec to nechápu! Smrdí to naprosto typicky. Teda mně konkrétně kozlík nesmrdí.😀
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 30.09.2024, 08:44:20
Jj, to věřím…
Jinak jsem googlila, že je v ČR přes 70 přístrojů na MRI. Na distribuci po Česku jsem se ale nedívala. V Brně jich je několik. No a jsou i různé typy - dle výkonu magnetu (i když to možná píšu blbě z hlediska fyziky).
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 30.09.2024, 09:33:05
Jo jo, Buggyro, to jsou ony. Ale problémy dělají jen někomu. Např. jeden rok jsem je sežrala bez problémů, a další rok mně bylo blbě. Ale trága to nebyla. Nicméně konzumaci určitě nee!
Ali, já si to video pustila a svíralo se mi srdce…😢
Vůbec nechápu tu stupiditu médií, kdy psali, ať tam dobrovolníci nejezdí!!! I kdyby šlo jen o to, že mají jezdit nějak koordinovaněji, měli to tak novináři napsat. Ale to bych asi chtěla po nich moc…☹️ I proto jsem to sem psala, ptž jsem fakt jasně četla na více serverech, ať dobrovolníci nejezdí, že je tam lidí moc a že je to zbytečné!!!👎
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 28.09.2024, 18:05:04
Matně si vybavuji, že naši platili kolem 1800,- Kč, jako ten dárek - finance na můj ŘP. Byly to devadesátky min. st.
Edit: Papíry jsem si dělala mimo Brno, v místě, kde máme chalupu. Důvod - bylo to o prázdninách. A dělala jsem je tehdy se svojí starší sestřenicí. Dost mě štval instruktor - věnoval se mi při jízdách méně než sestřenici. Prohlásil totiž, že mě nemá už moc co naučit (táta mě naučil řídit/rozjíždět se/couvat atd. na poli a na polňačkách už několik let předtím🤫).
Jo a zkouška = jízda s policajtem jsem jela snad jen 500 - 800 metrů. Řekl, že nemá výhrad…a já bych se s ním bývala tak ráda projela podstatně víc!🤣
Odpověď na příspěvek uživatele Ivus z 28.09.2024, 21:03:11
To sice jo…ale vemte si, že psi jsou společenští a tam dělají šašky ve výběhu pro medvědy. Přemýšlím, jestli nakonec není lepší, kdyby byli připraveni na polívku, samozřejmě po humánním utracení. Což lze v Číně těžko očekávat, bohužel.